Navrh Dresov
Navrh Dresov
Ahojte nepozna z vas niekto sposob ako navrhnut dresy? mam v hlave ulozene ako by som chcel aby vyzerali len problem je v tom ze neviem ako navrhnut.. Prosim pomozte mi Dakujem.
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Navrh Dresov
staci, ked len nacarbes na papier ako si ich predstavujes a donesies do firmy (resp. si dohodnes stretnutie s ich obchodnym zastupcom alebo chlapikom, co riesi tieto veci), kde robia dresy, maju ludi na take veci.
no neviem perfektne kreslit ale chcem tam mat aj farby aj logo vlastne...
-
mirak2
Hardcore addict
preto som napisal, ze staci, ked to nacarbes/nacrtnes, aby mal ich grafik z coho vyjst... nemusi to byt presne a krasne prenadherne, staci priblizne
aha cize staci nnacrtnut logo a farby hej? no ale ja tam budem ako z nim robit logo atd.? napr. 5 hod? ze budeme spolu sediet tak ze by to mal uz v jednom dni hotove a na druhy den uz tlacit dresyM?
Inak nepoznas nejaku firmu v KE? treba by som najprv popisal cez net a potom meeting
Inak nepoznas nejaku firmu v KE? treba by som najprv popisal cez net a potom meeting
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
neverím tomu, že by to išlo takým tempom ako si napísal. Že jeden deň navrhnúť a druhý tlačiť. Pravdepodobnejší scénar je:
1) osobné stretnutie, dáš im predstavu akú máš
2) o pár dní neskôr ti pošlú návrh
3) schváliš alebo pošleš na prepracovanie
4) o pár dní ti pošlú finálnu verziu
5) odsúhlasíš
6) pošlú ti faktúru
7) zaplatíš
8) o pár dní keď im prídu peniaze začnú s výrobou (ak nemajú žiadne iné skoršie zákazky)
9) tak o cca dva týždne by ti mohli prísť
suma sumárum - vyčleň si na to minimálne mesiac času. Takýmto tempom ako si napísal ti nespravia ani nálepku, nie to ešte dresy vrátane návrhu. Ale tých 5 hodín s ním v kancli isto sedieť nebudeš, rieši sa to online. Oni ti budú posielať návrhy a ty im budeš odpisovať
a samozrejme rátaj s vysokou cenou, ak chceš vlastný návrh. Lacnejšie je vybrať si hotové návrhy čo ponúkajú a dosadiť tam iba logo a meno. Ak chceš celý design vlastný, bude to drahé
1) osobné stretnutie, dáš im predstavu akú máš
2) o pár dní neskôr ti pošlú návrh
3) schváliš alebo pošleš na prepracovanie
4) o pár dní ti pošlú finálnu verziu
5) odsúhlasíš
6) pošlú ti faktúru
7) zaplatíš
8) o pár dní keď im prídu peniaze začnú s výrobou (ak nemajú žiadne iné skoršie zákazky)
9) tak o cca dva týždne by ti mohli prísť
suma sumárum - vyčleň si na to minimálne mesiac času. Takýmto tempom ako si napísal ti nespravia ani nálepku, nie to ešte dresy vrátane návrhu. Ale tých 5 hodín s ním v kancli isto sedieť nebudeš, rieši sa to online. Oni ti budú posielať návrhy a ty im budeš odpisovať
a samozrejme rátaj s vysokou cenou, ak chceš vlastný návrh. Lacnejšie je vybrať si hotové návrhy čo ponúkajú a dosadiť tam iba logo a meno. Ak chceš celý design vlastný, bude to drahé
ake "drahe" cca 20 eur za dres by bol ne? nepotrebuje mdrahsi ako 25 eur..
Pochybujem že to niekto bude robiť za 25€ . Budú to robiť asi na viac kusov, napríklad pre celý futbalový tím.Lights napísal:ake "drahe" cca 20 eur za dres by bol ne? nepotrebuje mdrahsi ako 25 eur..
sak jasne 1 dress 25 eur ne? ci kolko by taky dress stal?
-
audiotrack
VIP
záleží koľko ich dáš robiť. Čím viac, tým budú asi lacnejšie. Ale pochybujem že sa zmestíš do 25€, ak to má byť vlastný design. Už len materiál (nejaké základné jednofarebné gate a tričko z materialu vhodného na potlač) by boli blízko tejto sumy, a nie ešte robiť potlač na to. A k tomu treba zaplatiť grafika čo to navrhne a zaplatiť poštovné.
Ak to chceš iba jeden kus, tak na 99% ti to odmietnú lebo to pre nich nie je rentabilné robiť celú šablonu kvôli jednému dresu.
Ak to chceš iba jeden kus, tak na 99% ti to odmietnú lebo to pre nich nie je rentabilné robiť celú šablonu kvôli jednému dresu.
ja to chce mrobit pre Team cize pre viac hracov.. nieco na styl dresu Manchester United alebo FC Chelsea alebo FC Barcelona... a ten moj dizajn nieje az taky zlozity ako predpokladas aby stal 1 dres 50 eur alebo enviem kolko... urcite sa najdu aj za 25 eura predsa nebyvame na zapade aby to bolo drahe ne?
-
audiotrack
VIP
základné dresy stoja od 18€ vyššie: http://www.urobsito.sk/web/produkty/Dresy.html
Tam si môžeš orientačne pozreť. Ak vyberiem najlacnejší, dopredu dám logo a dozadu nápis, tak to pre 11 dresov výjde presne 25€ za kus. Ak chceš dozadu na každý iný text (meno hráča) tak už musíš zobrať ten drahší, čo stojí základný dres 33€ a viac. A ani jedno z týchto nedovoluje vlastný motív, to bude ešte drahšie
Tam si môžeš orientačne pozreť. Ak vyberiem najlacnejší, dopredu dám logo a dozadu nápis, tak to pre 11 dresov výjde presne 25€ za kus. Ak chceš dozadu na každý iný text (meno hráča) tak už musíš zobrať ten drahší, čo stojí základný dres 33€ a viac. A ani jedno z týchto nedovoluje vlastný motív, to bude ešte drahšie
nechcem sa robit mudrejsim ale ked som pozeral nasiel som dresy s vlastnym motivom za 13 eura a up.. ale ja hladam firmu z Kosic a dobru firmu len nepoznam taketo firmy v Kosiciach mozno by si mi pomohol najst?
-
audiotrack
VIP
tak potom načo sa pýtaš na ceny, keď si si ich sám našiel?
ta kide oto ze nemozem najst takuto firmu
-
mirak2
Hardcore addict
http://www.3b.sk/ presovska firma, nemaju problem prist na stretko s tebou do Kosic... ale nejake ustupky specialne pre teba necakaj, su seriozni a ocakavaju aj seriozne jednanie...
my sme od nich brali hokejbalove dresy, nas vysli na 35eur
inaksie dal som do google "navrh dresov" a treti link bol na 3b, tak neverim, ze si nevedel najst. lenivy debil
my sme od nich brali hokejbalove dresy, nas vysli na 35eur
inaksie dal som do google "navrh dresov" a treti link bol na 3b, tak neverim, ze si nevedel najst. lenivy debil
http://www.demisport.sk
mam velmi dobre skusenosti s tymto shopom. ochotni, ustretovi a da sa cez editor na ich webe aj navrhnut dres...
mam velmi dobre skusenosti s tymto shopom. ochotni, ustretovi a da sa cez editor na ich webe aj navrhnut dres...
tam som pozeral tiez ale nejak som si nevsimol sluzby