Sex až po svadbe
Re: Sex až po svadbe
Podla mna je to každeho slobodná vôla kedy chce mať sex,... aj keby po svatbe chcel mať niekto, kto ma ake právo ho nútiť do niečoho čo ešte nechce resp. nieje pripraveny?
Famine, ale veď tu nikto nikoho nenúti robiť/nerobiť niečo.
Iba sa tu niektorí ľudia (ne)snažia pochopiť uvažovanie tých druhých. 
Adas666 nám hovorí ako sa stretol s Bohom. No offense, iba mi to prišlo vtipné.Adas666 napísal:Ja som tiež toho názoru že sex až po svadbe, a o Bohu a viere v neho vám poviem len toľko: Tomu, kto to nezažil, je zbytočné to vysvetlovať, lebo to nepochopí. Tomu, kto to zažil, to vysvetlovať netreba.Veď jeho prikázania tu nie sú na to aby nás zbytočne obmedzovali, ale aby nás chránili.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
presne tak, tomu kto sex nezažil, je to zbytočné vysvetlovať. Kto ho zažil, tomu to vysvetlovať netreba.Adas666 napísal:Ja som tiež toho názoru že sex až po svadbe, a o Bohu a viere v neho vám poviem len toľko: Tomu, kto to nezažil, je zbytočné to vysvetlovať, lebo to nepochopí. Tomu, kto to zažil, to vysvetlovať netreba.Veď jeho prikázania tu nie sú na to aby nás zbytočne obmedzovali, ale aby nás chránili.
Myslel som život s Bohom, nie že by som sa s ním doslova stretol...
Poznám aj kresťanov čo ho zažili, ale potom spoznali Boha tak začali žiť čistým životomaudiotrack napísal: presne tak, tomu kto sex nezažil, je to zbytočné vysvetlovať. Kto ho zažil, tomu to vysvetlovať netreba.
-
audiotrack
VIP
čiže sex nechceš, keď hladáš dôvod prečo nie a nie spôsob ako áno?Adas666 napísal:... Kto chce, hľadá spôsoby. Kto nechce, hladá dôvody.
-
axxis
Addict
a to ma co spolocne s tym ci niekto chce sex alebo nie? ci v Tvojom svete homosexuali libido nemaju?qwerty-xyz napísal:mozno bude gay . . .
-
qwerty-xyz
v mojom svete sa homosexuali nezenia, v tvojom hej?
cize v teme sex az po svadbe sa berie sex so zenou. ked on odmieta sex zo zenou tak mozno chce s chlapom. Ale az po svadbe.
Ktora nemoze legislativne nastat cize si ani nechce tym padom zatrtkat 
-- dobre domotal som sa, a co?
-- dobre domotal som sa, a co?
-
daniel.daniel
Medium Star
si si mal pozriet modre z neba a hned by si tam jedneho videl ktory sa zenil 
Adas666 nepochopil si co ti chcel Hensym naznacit. Tvoj nick a hlavne 666 v nom velmi s tvojimi postami nekoresponduje 
pardon za ot ale veta ... luciferovym nástrojom pokušenia ... stoji za všetky drobne 
Ak partneri budú mať spolu predmanželský sex. Niečo sa pokazí a potom sa rozídu. Vznikne z toho väčšie zranenie, ako keby to nerobili? Istotne, oboch to veľmi zraní... Ak sa milujú len platonickou láskou a rozídu sa, nezraní ich to tak, ako keď spolu mali sex, alebo petting.... Tak ak hovorím, že "milujem svoju priateľku, chcem pre ňu len to najlepšie a nikdy jej nechcem ublížiť" a pri tom takto riskujem, čo je na tom správne?
Ty si očividne proste už tak pod vplyvom celej tej viery a všetkého, čo sa toho týka, že takéto veci ti bežný smrteľník nevysvetlí. Jednoducho 95% ľudí funguje tým štýlom, že je pre nich aj sexuálny život veľmi dôležitý a ak by som mal "kupovať mačku vo vreci" a nemať pred manželstvom sex so svojou polovičkou, tak je to pre mňa oveľa väčší risk, ako keď sa s ňou vyspím pred svadbou. Jednoducho pre väčšinu ľudí je sexuálny život natoľko podstatný, že ak by im po svadbe "nechutil", tak im to začne postupne rozožierať aj vzťah, začne sa to nabalovať a na seba celé nadväzovať. Tiež patrím do tejto skupiny ľudí a absolútne sa zato nehanbím, dokonca si myslím, že je to takto maximálne správne a prirodzené. Deal with it.
artmesai.. preco ta tvoja matka porodila - ked ta tym vlastne odsudila na smrt? preco takto riskovala? co je na tom spravne?
Pomaha ti Boh aj s pranim pyzama?Artmesai napísal:Ešte pred tým, ako som spoznal Boha som masturboval. A keď som sa obrátil Boh mi ukázal, že ma to robí neslobodným. Bol to ťažký boj (to pozná asi každý, po 1 roku si človek vytvorí taký silný návyk, že je to ako droga), no s Božou pomocou som to prekonal a už rok a pol som čistý![]()
-
axxis
Addict
Ty si moj novy hrdinaArtmesai napísal: Ešte pred tým, ako som spoznal Boha som masturboval. A keď som sa obrátil Boh mi ukázal, že ma to robí neslobodným. Bol to ťažký boj (to pozná asi každý, po 1 roku si človek vytvorí taký silný návyk, že je to ako droga), no s Božou pomocou som to prekonal a už rok a pol som čistý![]()
http://www.vitazstvo.szm.com/
edit:// mad paint skill
najskor kostel, potom postel lol
-
EssoLegend
Zablokovaný
Ľahké cesty vedú do pekla.
-
hojko
Site Admin
//Rozdelene a presunute do tejto temy: http://www.hojko.com/boh-nabozenstva-re ... 19486.html