caute mam taky problem s win xp 32,service pack 3. zamrzal mi comp sekol prehliadac tak som dal tvrdy restart,win naskocil..opet zamrzol firefox opet som dal tvrdy a odvtedy mi robi tu vec ze ked si mam vyberat rezimy ci uz safe alebo normal mod tak jednoducho spravi modru obrazovku na pol sekundy a restart.a toto robi dookola.ak som dal safe mod vypisalo: press enter to continue loading sptd.sys, ale nic sa nedereje restart a som na zaciatku.
skusal som aj recovery dal gigabite cdcko dal reboot,spravi restart ale nic.dal som potom moznost rebackup ale tam mi vypise hlasku : cannot find windows operating system in HDD partition.
este aby som sa vratil k recovery a polozke reboot po tomto nastane restart a hodi hlasku " a disk read error occured".
niekto kto by vedel co dalej robit?
otec este spominal ze pred tym ako ho zapol mu vypisovalo nieco ohladom veryfying a nechcel win naskocit tak to vypol.no mne sa pc zaplo len zamrazl prehliadac a win tak som robil tvrdy restarty a odvtedy problem.
modra smrt
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: modra smrt
Pravdepodobne bezal chkdsk, ktory sa pusta po tvrdom resete. Asi disk dosluhuje. Nejako si to pooveruj..
akym sposobom to zistim?som amater v pc.dalo by sa este nieco vytiahnut z disku?
-
Soviet
Darca
No jedine cez nejake live cd linuxu (napr ubuntu) Tam mas aj nastroje na diagnostiku disku.
no dobre stiahol by som si to do druheho pc,napalil normalne na cd? pichol do cdromky prehraje to samo? alebo este lepsie to iso by som si nahral na usb kluc a ono ked to pripojim do portu tak normalne to naskoci namiesto winu?
cital som co to o tom disk occured a vecsina problem s WD diskami
cital som co to o tom disk occured a vecsina problem s WD diskami
-
Soviet
Darca
na cdcko..iso na kluci ti nepomoze..jedine cez nejake prerobene na bootvacie usb. Spusti sa samo veru..a tam uz pracujes akoby si mal nainstalovany ten system. Cize odzalohuj na nejaky externy disk.
diki karma up
//autoeditácia príspevku (10 Sep 2012, 22:08)
no nieco neni ok v biose som chcel zmenit bootovanie z cdromky na usb,vyskusal som vsetky oznosti aj usb zapojene ale nic.nevadi co uz.
//autoeditácia príspevku (10 Sep 2012, 22:08)
no nieco neni ok v biose som chcel zmenit bootovanie z cdromky na usb,vyskusal som vsetky oznosti aj usb zapojene ale nic.nevadi co uz.
-
Soviet
Darca
Mozno chce bootovat z usb, ale usb nieje spravne "prerobene". Preto odporucam skorej cdcko. Alebo http://www.pendrivelinux.com/