Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
BlindBasterd
Light Expert
Light Expert

Re: Dealextreme

Príspevok od používateľa BlindBasterd »

Parada, tak blokovanie netreba riesit.

Oj, no tak vies, vyberal som na zaklade €, za fakt taky peniaz co tu pomaly kupis mobil a este dostanes aj taky kredit :-)
Uvidim ako bude ten fungovat a tak.
Ja potom uvazujem nejaky mobil okolo 200e. Uz som si aj popozeral a nasiel "favorita"
Konkretne je to tento - I9220
Na fotke co je nabijacka, nevyzera to na koliky ako uzivame tu, skor co uzivaju v USA. Odpovedia mi na supporte objektivne, ci budu sa snazit predat?
chlapec10
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

k!ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa k!ko »

Stava sa ze balik odoslany z buyincoins 31. jula este nemam doma?
Podacie cislo je dake divne, podla toho sa to neda dako overit ze?
Tracking Number: szy435343
Uz som sa bol aj pytat na poste, ci nemaju pre mna daky balik a nic :?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

k!ko.. na stránke hore máš "track my order".. tam Ti čo vypisuje?
k!ko
Medium Star
Medium Star

Dispatched Time: Tue, 31 Jul 2012 19:50:09 +0800
Tracking Number: szy435343
Courier Service: Hong Kong Post

Nic viac podstatneho tam neni...
Mam tam aj fotku toho baliku. Podla toho cisla neviem na dakej stranke zistit nieco viac?

A napriklad balik odoslany 10.augusta mam uz doma ani neviem kolko, ale viac nez tyzden urcite.
Bezne mi odtial veci chodia do 10dni.
Posledny balik mam odoslany 17 Aug a ten tiez este neprisiel, ale predsa je este ako tak v norme.
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

Bral som uz par veci z BIC ale cez eBay, a dostal som podobne sledovacie cislo ako ty.. Nie je to pouzitelne cislo, podla mna ide len o interne cislovanie baliku, s tym nezistis nic.. Je to ale uz pekna doba, radsej napis na support. Ale on ti podla mna urcite pride, objednaval som uz mozno 80 veci a vzdy prisli, podla mna sa nestrati len tak. Avsak teraz sa mi stratil balik odoslany v ramci SR (!) v hodnote 85€ a teta na reklamaciach ma odbila ze mam este cakat. A nebol poisteny :-/
k!ko
Medium Star
Medium Star

Tak dnes prisiel ten balik z 31 Jula..uz som ani neveril ze pride :D
BlindBasterd
Light Expert
Light Expert

Ma support DX nejake informacie ohladom svojich poloziek?
Mal som jednu objednavku, 3 veci, hodnota ani nie 20e a vypisalo mi BackOrder. Podla toho co som tu cital tak to moze trvat rozne(par dni - mesiace) tak predtym ako to zrusim som im tam napisal.
Na moje otazky typu - ktory konkretny tovar uz nie je (na ziadnej zo stranky toho konkretneho itemu nebolo ze je out of stock) na sklade, alebo ak je to len jedna z tych poloziek co nemaju, ci nemozem ju vyhodit z objednavky a ostatok nech poslu, nevedeli vobec nejak reagovat.
Aj na druhy ticket odpovedali vpodstate rovnako - ospravedlnuju sa, budu sa snazit popohnat sklad, mam sa ozvat v pripade ze chcem zrusit objednavku...
Na konkretne otazky nereaguju vobec. Ma zmysel tam este pisat a pytat sa alebo rovno cancelnut tu objednavku? Lebo oproti supportu na paypale je to na dost nizsej urovni :/
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

neviem ci to uplne pasuje do temy, ale myslim ze ano
http://www.shipito.com/
dnes som uspesne vyskusal tuto sluzbu, dostanete adresu s vasim menom na virtaulnu schranku v amerike (maju aj pobocku v Hong Kongu) a nechavate si na nu posielat tovar, ktory nasledne za poplatok 8,5 USD + skutocne naklady na postovne(na niektore spolocnosti ako FEDEX maju este lepsie ceny) vam ten balik preposlu tovar..

Je to hlavne dobre na americkych predajcov ktory ku nam neposielaju resp maju sialene ceny
palo8
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa palo8 »

chcem sa opytat ci nahodou niekto nema skusenosti s touto strankou http://nike11.com/ alebo nepozna inu spolahlivu stranku s podobnym tovarom, ktory by v pohode odosielali aj cez platbu cez paypal. Dakujem
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Totalny scam neodporucam ti taketo obchody z fake vecami. Uz ked tuzis po niecom takom tak : ioffer
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

zakladny bod ako sa mozes orientovat, je ze 99,9% normalnych obchodov prijma Paypal a/alebo Google Wallet....
Phase
Medium Star
Medium Star

vobec to nemusi byt scam, za to ze nepodporuju nenazrany PayPal to neznamena ze je to podvod.. paypal pyta nehorazne poplatky za transakcie a preto nie su take vyhodne.. avsak tiez by som takemu obchodu v zivote nezaplatil kartou a tiez beriem paypal za ako-taku zaruku serioznosti
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

3,5% percenta ako nehorazny poplatkok neberiem... a pisal som ze to najlahsi bod ako sa da orientovat, nie pravidlo... a google wallet berie este menej, ale nen taky rozsireny
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

mna nepresvedcila ani ich kontaktna emailova adresa na freemaile :/
skoda, futbalovy dres za 16e sa nevidi len tak..
BlindBasterd
Light Expert
Light Expert

Ked vam zastavili zasielku na colnici, ako vam dali vediet ze je tam? Volali ci prisla posta?
Zasielku mam vyexpedovanu z DX od 7.9 a od 13.9 sa nemenil jej status na trackingu, ten je aj nejake 2-3 dni uz nedostupny, neviem preco.
Za posledne 3 dni mi volalo Sukromne cislo, jeden den, nebral som, nezvyknem zdvihat sukromnym cislam, vcera mi volalo akurat ked som bol na ceste s autom tak som nemohol zdvihnut a dnes pozeram opat som mal neprijaty hovor. - casy cca rovnake - poobede 16:20,16:40,17:30 Mohli to byt colnici?
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ci volavaju neviem... viem ze chodil doporuceny list s oznamom.... ale uz to bolo davnejsie ked mi colnici zastavili zasielku co sla normalnou postou
Phase
Medium Star
Medium Star

mam uz nejake tie skusenosti s colnicou, a akonahle ti nieco zachytia na colnici, pride ti doporuceny list s oznamenim a informaciami ako postupovat dalej.. uz mi aj viac krat z colnice volali, avsak to bolo vzdy po tom ako som im uz odoslal faktury a boli tam nejake nejasnosti.. cislo bolo nejake divne, nebolo klasicke +421 9** *** *** ale ina predvolba mozno pevna linka alebo co :)
BlindBasterd
Light Expert
Light Expert

No, ono to cislo vobec nezobrazuje, kedze vypise ako Sukromne cislo. Prv som myslel ze nejaky omyl, ale ked aj na druhy den sa opakovalo...dnes som cakal okolo tej 16 ci sa neozvu, ale nikto nic tak necham tak a potom neskor pozeram ze zmeskany hovor. Nic zajtra si dam pozor a zdvihnem ak sa bude opakovat.
Inak, list ani nic som zatial nedostal, neviem ci to je colnica alebo nieco uplne ine.
Phase
Medium Star
Medium Star

Z colnice by ti celkom isto prisiel doporuceby list.. A po niekolkych dnoch ti pride dalsi rovnaky.. Toto ale nevyzera na colnicu :-)
Napísať odpoveď