tmave svetla, rychle smerovky
tmave svetla, rychle smerovky
zdravim, je mozne nejak si dat tmavsie svetla na auto? konkretne fiat punto, mam ciernej farby a chcel by som predne svetla trosku stmavit....nejakou foliou alebo niecim? je to vobec na slovensku povolene? lebo tu zakazuju vsetko uz pomaly
a kupovat 200eurove svetla ktore mi tu nikdo nezapise do TP sa mi nechce.. a este jedna otazka... na par autach som uz zahliadol smerovky ktore blikaju asi 2x rychlejsie ako normal a zapacilo sa mi to... da sa to nejak spravit? a moze sa to?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: tmave svetla, rychle smerovky
...smerovky blikajú rýchlejšie pri chybe...napr. vypálená žiarovka spôsobuje rýchlejšie blikanie...tie tmavšie svetlá... http://aukro.cz/transparentni-barevne-f ... 89203.html
za tie blinkre zrejme moze studeny spoj alebo poistka v blinkroch (je vobec taka? je, nie?) -> nema to tak byt
a na svetla je folia
a na svetla je folia
-
Grim
Darca
...poistky na smerovky sú...ale tie to nespôsobujú...vypálená poistka = smerovky nejdú vôbec...
Smerovky sa dajú poriešiť. Ak vyberieš to prerušovacie smerovkové relé a rozoberieš ho, tak vnútri je kondenzátor. Ak zmenšíš jeho kapacitu tak bude blikať rýchlejšie 
-
hojko
Site Admin
To co si uz chlapci robia za tuning, ze tmavsie svetla na Punto a rychlejsie blikanie smeroviek??? Potom sa cuduj, ze sa na Slovensku taketo kraviny zakazuju.
Za tie tmave svetla by som zabijAl
tmave svetla? Radsej o tom ani neuvazuj, lebo budes nat viac problemov ako potesenia.
Co sa tyka blikania smeroviek. Naco rozobera relatko? V smerovkach by mali byt 21W ziarovky. Pozhanaj si 15W ziarovky a bude ti to blikat rychlejsie. Aj ked neviem s istotou, ci sa 15W ziarovky s paticou BA15S vyrabaju...
Co sa tyka blikania smeroviek. Naco rozobera relatko? V smerovkach by mali byt 21W ziarovky. Pozhanaj si 15W ziarovky a bude ti to blikat rychlejsie. Aj ked neviem s istotou, ci sa 15W ziarovky s paticou BA15S vyrabaju...
Keď si prelepi svetla ciernou foliou, tak myslim, ze naletovanie ziarovky s inou paticou voci tomu nie je vobec ziadna prasacina.
Inak nato zatmavovanie som videl predavat aj sprej.
Inak nato zatmavovanie som videl predavat aj sprej.
pisal tu niekto nieco o letovani? Lebo ja ani nahodou....
Ja som pisal, v prispevku nad tvojim.