"RANDE" v zapadakove

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Zamknuté
qwerty-xyz

"RANDE" v zapadakove

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Pokusim sa byt strucny.
1. frajerku uz MAM.
2. cela situacia je hovadsky brutalne komplikovanejsia, ani schyzo nevie vsetko a uz schyzo by priznal ze zamotane je to cele dost, a to fakt nevie vztahy mimo tuto republiku co este stale bezia.

Navzdory tomu ze mam frajerku, bol som na stretku s jednou holkou (znama, kamoska), ktoru poznam uz dlhsi cas ( a aj sme spolu kedysi spali) Holka je to na velmi vysokej urovni, velmi krasna a velmi inteligentna, vzhladom na to kde zije (velke mesto) chodila vzdy s top chlapcami, to znamena top vyzor, top povaha a hlavne TOP penazenka. Ona sama nudzou o peniaze netrpi preto jej aktivity zahrnovali vonku snad vsetko, aby sme sa chapali, tato baba okrem zoskoku padakom robila vsetko. Vsetky sporty, zazitky, akcie,dovolenky kade tade, je tazke ju niecim ohurit, pretoze jej frajeri boli fakt klasa. V com je problem ? Problem je ten ze naposledy som mal dokonalo presny navod ako na nu, a vyuzivam situacie ze ona je JA, ma presne taku istu povahu ako ja, a presne rovnako rozmysla, akurat je ZENA, aby som zase len netrepal, je rovnako stara,presne rovnako stara. No, problem je ze ked ja sem tam pridem za nou, tak u nej sa da vymysliet hocico, od stylovej kaviarne az po kino. VRANOV je desna gadzo-party ona na malomesto nie je a nikdy nebude zvyknuta ona tu este ani nebola, presusa sa vecne medzi velkomestami. ci SR ci CR. V ramci toho aby som ja nechodil len za nou pride aj ona za mnou aby sme si boli rovnocenni aj v tomto a caka ze jej zhruba na 5 hodin vymyslim program, ale tu je NIC, tu skapal pes, tu najlepsi podnik vyzera u nich ako najhorsia krcma. Tu nie je nikde sukromie, tu kazdy zazera, tu kazdy ohovara a ked nou pojdem mestom uvidi ma to mesto cele, na kazdych 10 metroch vidite znamu tvar hlavne cez vikend. a co je najhorsie, sa bojim ze to dopadne ako niekolko pripadov v minulosti, kedy si synovia zazobancov doma valajuc sunky alebo prave v bare, vsimaju ze ejha to co za kocka ide s qwertym, ole Pista zisti nenapadne kto to je, potom liskanie sa, telefonatiky, kytice ruzi, vyvazanie v BMW a mercedese potom noc na hoteli mozno dve tri, a caw dovidenia. --- toto bola BEZNA SITUACIA DOST CASTO. a este sa to u nas stale robi. preto ja babu ziadnu do mesta tahat nechcem, mimo mesta po okolitych dedinkach je to 100 krat horsie. poviem vam na rovinu nerad by som ju u nas dal nejakemu kktkovi ktory okrrem penazi na nu nicim inym nema.
Stretnutie sa ma niest v neutralnom duchu (nie ale kamaratskom) aj ked je jasne ze kebyze nemam frajerku ona po mne vypali s ovela vacsim dorazom, ona po mne aj ide, vie ze pre nu by som bol vo vela veciach idealny, a ona pre mna tiez, ked vam mam pravdu povedat je to fakt top zena, s ktorou by som vedel byt spokojny asi vo vsetkom, uz ju nejaky cas poznam ,a v posteli tiez viem co je zac, ale frajerku nepodvediem, ale stretnutie musi mat grady NESMIE byt kamaratske. MAME cas ludia do soboty, .... Poradte co robit.
co, kde a ako ju vziat, co spravi aky taky dojem, vytvori iluziu sukromia, kde by sa dalo troska vypit, pisem troska, fakt poharik dva, nic strasneho, zeby nieco videla a hlavne aby sa vela pokecalo, ...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: "RANDE" v zapadakove

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ahoj, díkes kámo za ďalšiu dávku folklóru, zase som sa rehotal pri displeji :hehe:

Dobre, takže nóbl panička, na tvojom mieste by som stavil na opačnú taktiku a odprezentoval jej tú najhoršiu žumpu, bedač, spodinu, chápeš, taká zmena :)
Inak veľmi neviem poradiť, ja vyznávam iné hodnoty ako ty a ona, ber to možno ako inšpiráciu a vôbec, ako máme vedieť že aké sú možnosti v tej vašej diere ? :D

S pozdravom tvoj fanúšik :)

//špeciálne teraz mi napadlo, v Prievidzi je jedna perfektná možnosť ukázať jednú známu internetovú osobnosť naživo, raz za čas keď príde nejaký známy, tak sa spýta či by sa dalo, tak ideme k jeho domu a on niekedy sedí v pajzli oproti, tak sa spokojne pofotíme. Potom ale musíme hodiť všetko oblečenie na balkón a do práčky. :)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

No ak už bola všade, tak asi prvé čo ma napadlo - zober ju na túru do hôr. Tatry sú teraz krásne (neviem ako má byť v sobotu), na nejakej ľahšej prechádzke môžte kecať koľko chcete, pohárik vypiješ na nejakej chate (s prirážkou). Neviem ako ste na tom s takýmito vecami, či Vás to baví, alebo nie, no je to jedno z riešení.
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

Slovami klasika:
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=1877048#p1877048

Zeny su ako opice. Nikdy sa nepustia konara, dokial nedrzia dalsi. QWERTY podobne...
Zaujimalo by ma, na co je baba o ktoru sa musis bat, ze sa otoci za kazdym typkom v lepsom aute.

Ale k veci: Co tak spravit nejaky romanticky obed v prirode? Rozkladacie stolicky, stol, obrus, nejake kvetiny, jedlo co sam pripravis a flasa vinka. Auto si budes musiet pozicat.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

tatry ma schodene zhora zdola vsade, mimo ineho pred dvoma tyzdnami tam bola na vylete, teraz ju tam tahat by bol fail, ... kks, treba nieco vymysliet do soboty, prispevok ako prvy co bol je riadne trapny. toto myslim chlapi smrtelne vazne teraz sranda bokom, ja ju nechcem odplasit, a ani ona to nechce aby som ju odplasil, to ma byt rande o tom ze navzajom sa balime neskutocne, ale keby nieco tvarime sa ze nic, . . .
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

teleskopicky obusok
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Zober ju do kuchyne. Podla vsetkeho tam este nebola.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

qwerty-xyz napísal:Pokusim sa byt strucny.
1. frajerku uz MAM.
2. cela situacia je hovadsky brutalne komplikovanejsia, ani schyzo nevie vsetko a uz schyzo by priznal ze zamotane je to cele dost, a to fakt nevie vztahy mimo tuto republiku co este stale bezia.

Navzdory tomu ze mam frajerku, bol som na stretku s jednou holkou (znama, kamoska), ktoru poznam uz dlhsi cas ( a aj sme spolu kedysi spali) Holka je to na velmi vysokej urovni, velmi krasna a velmi inteligentna, vzhladom na to kde zije (velke mesto) chodila vzdy s top chlapcami, to znamena top vyzor, top povaha a hlavne TOP penazenka. Ona sama nudzou o peniaze netrpi preto jej aktivity zahrnovali vonku snad vsetko, aby sme sa chapali, tato baba okrem zoskoku padakom robila vsetko. Vsetky sporty, zazitky, akcie,dovolenky kade tade, je tazke ju niecim ohurit, pretoze jej frajeri boli fakt klasa. V com je problem ? Problem je ten ze naposledy som mal dokonalo presny navod ako na nu, a vyuzivam situacie ze ona je JA, ma presne taku istu povahu ako ja, a presne rovnako rozmysla, akurat je ZENA, aby som zase len netrepal, je rovnako stara,presne rovnako stara. No, problem je ze ked ja sem tam pridem za nou, tak u nej sa da vymysliet hocico, od stylovej kaviarne az po kino. VRANOV je desna gadzo-party ona na malomesto nie je a nikdy nebude zvyknuta ona tu este ani nebola, presusa sa vecne medzi velkomestami. ci SR ci CR. V ramci toho aby som ja nechodil len za nou pride aj ona za mnou aby sme si boli rovnocenni aj v tomto a caka ze jej zhruba na 5 hodin vymyslim program, ale tu je NIC, tu skapal pes, tu najlepsi podnik vyzera u nich ako najhorsia krcma. Tu nie je nikde sukromie, tu kazdy zazera, tu kazdy ohovara a ked nou pojdem mestom uvidi ma to mesto cele, na kazdych 10 metroch vidite znamu tvar hlavne cez vikend. a co je najhorsie, sa bojim ze to dopadne ako niekolko pripadov v minulosti, kedy si synovia zazobancov doma valajuc sunky alebo prave v bare, vsimaju ze ejha to co za kocka ide s qwertym, ole Pista zisti nenapadne kto to je, potom liskanie sa, telefonatiky, kytice ruzi, vyvazanie v BMW a mercedese potom noc na hoteli mozno dve tri, a caw dovidenia. --- toto bola BEZNA SITUACIA DOST CASTO. a este sa to u nas stale robi. preto ja babu ziadnu do mesta tahat nechcem, mimo mesta po okolitych dedinkach je to 100 krat horsie. poviem vam na rovinu nerad by som ju u nas dal nejakemu kktkovi ktory okrrem penazi na nu nicim inym nema.
Stretnutie sa ma niest v neutralnom duchu (nie ale kamaratskom) aj ked je jasne ze kebyze nemam frajerku ona po mne vypali s ovela vacsim dorazom, ona po mne aj ide, vie ze pre nu by som bol vo vela veciach idealny, a ona pre mna tiez, ked vam mam pravdu povedat je to fakt top zena, s ktorou by som vedel byt spokojny asi vo vsetkom, uz ju nejaky cas poznam ,a v posteli tiez viem co je zac, ale frajerku nepodvediem, ale stretnutie musi mat grady NESMIE byt kamaratske. MAME cas ludia do soboty, .... Poradte co robit.
co, kde a ako ju vziat, co spravi aky taky dojem, vytvori iluziu sukromia, kde by sa dalo troska vypit, pisem troska, fakt poharik dva, nic strasneho, zeby nieco videla a hlavne aby sa vela pokecalo, ...
aj vám sa na tom niečo nezdá? Hlavne v tých častiach čo som zvýraznil?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

noone napísal: Zaujimalo by ma, na co je baba o ktoru sa musis bat, ze sa otoci za kazdym typkom v lepsom aute.
presne, mne osobne by taka povrchna je*lina za to nestala, ale qwerty sam priznava ze on je tiez povrchny, a vies no, vrana k vrane sada :?
a Ado ked ti vadi stretko vo VT tak ju pozvi do Ziliny predsa ;)
//edit: audio: no hej ale ved vies kazdy ma ine meritko a inak berie vyznam "na urovni" :D
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

co tak splav? alebo pozeram ze tam mate aj hrad...
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

OT: Napadlo niekedy niekomu, ze schYzo je qwertyho alter ego? Mozno aj jeho frajerky, ktore su rovnake ako on su ... on /OT
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

... preco sa stretavas s niekym kto moze ohrozit tvoj vztah s priatelkou ?! A este tu vymyslas blbosti.... spravil by si to iste pre tvoju priatelku ?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

.. preco silou mocou niekam ist? preco nezostat doma? :D

// :wink:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ale veď on zostane doma. A bude sa baviť s nami na svojích stupidných témach. Tu nejde o rande, tu ide o machrovanie akú má kamošku
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

Numline1 napísal:OT: Napadlo niekedy niekomu, ze schYzo je qwertyho alter ego? Mozno aj jeho frajerky, ktore su rovnake ako on su ... on /OT
milioooon krat :) a cim dalej, tym castejsie :lol:

qwerty na kupko or plavaren ju ale neber, mozno tam bude nejaky stary paprda :wink:
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

urob jej "prehliadku" s istou davkou humoru...rozloz na nejakej luke / pod stromom deku a otvor vinco...
aj ked imo dalsi vyplod Mr. Klátiča
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

QWERRTY: na to, ze sa svojich extremne vyhranenych nazorov na vsetko udajne drzis ako svina vreca tak ich mas dost nekonzistentne. niekde si nam tvrdil, ze obdivujes ludi, ktori maju doma frajerku a este v skole, napr. v BA chodia tr*kat ine zeny, ze to su frajeri. potom si v nejakej nedavnej teme tvrdil, ze by si svoju priatelku jakziv nepodviedol, lebo to je proste shit najvacsi.

a teraz si v jedinom prispevku napisal, ze ju nechces podviest a este nez ten prispevok skonci uz to otacas, ze chces ist na rande s inou jak keby sa nechumelilo? predtym nez tu zas budes obhajovat nejake svoje sracky daj si vsetko pekne doporiadku v hlave a potom nieco napis.

dalej mi prosim vysvetli ako je mozne, ze taky boh vztahov ako si Ty, ktory vie poradit kazdemu vo vsetkom sa nevie vysporiadat s takto banalnou situaciou? a ked uz aj nahodou prides na to ako sa dostat z tejto sracky tak si premyslal o tom, kam ju vezmes druhy, treti....n+1-krat? asi nie. a vies preco? lebo si ch*j. keby si ch*j nebol tak by si videl, ze jedna pretvarka cez vikend je len hra na zvyseny standard, na ktory nemas. dalsi krat sa budes musiet pretvarovat opat a opat az to raz praskne a z celej veci vyjdes ako kkt, ktory v skutocnosti si. (good luck tho')

dalej mi chces seriozne tvrdit, ze nejaka paka od Vas z dediny si budu zhanat cislo a meno niekoho LEN A LEN preto, ze ju videli raz s Tebou? srsly? paranoja too much? a to je ona fakt taka pi*a, ze sa necha zbalit na taku kktinu ako je otcove auto? myslel som si, ze okrem tych svojich fyzickych narokov budes mat aj trochu vyssie naroky na psychologicky profil

btw. keby jej na Tebe zalezalo tak pochopi, ze z hovna bic neupleties a v posranej dedine ju proste ziadny zazrak necaka (navyse ak ide s Tebou :? ). takze dufaj, ze aspon jednu Tvoju osobnostnu crtu nema (boze ked si len predstavim dievca co je ako Ty je mi zle, tej by som sa nedotkol ani 10m tycou) a to je lipnutie na kktinach, ale zda sa, ze si potrpi na svoje absurdne poziadavky rovnako ako Ty takze Ta cakaju tazke casy. ale urcite napis ako to dopadlo. urcite chcem vediet co Ti na to povie priatelka a aj dotycna nebeska bytost.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Tak. A pekne poporiadku :)
qwerty-xyz napísal:Pokusim sa byt strucny.
1. frajerku uz MAM.
Prvým bodom si si vyriešil celý problém. Máš frajerku, predpokladám, že chceš byť verný, tak načo chceš vymýšľať plán, ako ohúriť ďalšiu sukňu? Machrovať a hladiť EGO sa dá aj inak. Ale OK, pripustime si situáciu, že Ti to nie je blbé a že obháňanie druhých sukní považuješ za zábavku a dôkaz svojej alfa-pozície.
qwerty-xyz napísal:Navzdory tomu ze mam frajerku, bol som na stretku s jednou holkou (znama, kamoska), ktoru poznam uz dlhsi cas ( a aj sme spolu kedysi spali) Holka je to na velmi vysokej urovni, velmi krasna a velmi inteligentna, vzhladom na to kde zije (velke mesto) chodila vzdy s top chlapcami, to znamena top vyzor, top povaha a hlavne TOP penazenka. Ona sama nudzou o peniaze netrpi preto jej aktivity zahrnovali vonku snad vsetko, aby sme sa chapali, tato baba okrem zoskoku padakom robila vsetko. Vsetky sporty, zazitky, akcie,dovolenky kade tade, je tazke ju niecim ohurit, pretoze jej frajeri boli fakt klasa. V com je problem ? Problem je ten ze naposledy som mal dokonalo presny navod ako na nu, a vyuzivam situacie ze ona je JA, ma presne taku istu povahu ako ja, a presne rovnako rozmysla, akurat je ZENA, aby som zase len netrepal, je rovnako stara,presne rovnako stara.
TOP výzor - TOP-TOP-TOP. No mne pripadá jedine ako TOP povrchná rozmaznaná pipka. Keby radšej segedín vedela dobrý navariť. Keď ju musíš ohurovať tým, aký si TOP ani sa nepokúšaj. Načo? Čo od toho očakávaš? Mimochodom sám si si odpovedal na vyššie položenú otázku. S padákom ešt eneskákala.
qwerty-xyz napísal:No, problem je ze ked ja sem tam pridem za nou, tak u nej sa da vymysliet hocico, od stylovej kaviarne az po kino. VRANOV je desna gadzo-party ona na malomesto nie je a nikdy nebude zvyknuta ona tu este ani nebola, presusa sa vecne medzi velkomestami. ci SR ci CR. V ramci toho aby som ja nechodil len za nou pride aj ona za mnou aby sme si boli rovnocenni aj v tomto a caka ze jej zhruba na 5 hodin vymyslim program, ale tu je NIC, tu skapal pes, tu najlepsi podnik vyzera u nich ako najhorsia krcma. Tu nie je nikde sukromie, tu kazdy zazera, tu kazdy ohovara a ked nou pojdem mestom uvidi ma to mesto cele, na kazdych 10 metroch vidite znamu tvar hlavne cez vikend. a co je najhorsie, sa bojim ze to dopadne ako niekolko pripadov v minulosti, kedy si synovia zazobancov doma valajuc sunky alebo prave v bare, vsimaju ze ejha to co za kocka ide s qwertym, ole Pista zisti nenapadne kto to je, potom liskanie sa, telefonatiky, kytice ruzi, vyvazanie v BMW a mercedese potom noc na hoteli mozno dve tri, a caw dovidenia. --- toto bola BEZNA SITUACIA DOST CASTO. a este sa to u nas stale robi. preto ja babu ziadnu do mesta tahat nechcem, mimo mesta po okolitych dedinkach je to 100 krat horsie. poviem vam na rovinu nerad by som ju u nas dal nejakemu kktkovi ktory okrrem penazi na nu nicim inym nema.
Pokiaľ čakáš, že by Ti ju prebral zazobaný šunkatec prachatý, tak je na tom dievča dosť zle. A je mi jej ľúto. A Tebe by malo byť tiež. Normálne dievčatá / ženy (och, koľkokrát už v tunajších vodách diskutovaný termín) by si ich buď nevšimli, alebo by ich to otravovalo. Načo sa snažíš o niečo, čo Ti nič nedá? Nikam ťa to neposunie. Iba si viac skomplikuješ situáciu. No je Ti to treba?
qwerty-xyz napísal:Stretnutie sa ma niest v neutralnom duchu (nie ale kamaratskom) aj ked je jasne ze kebyze nemam frajerku ona po mne vypali s ovela vacsim dorazom, ona po mne aj ide, vie ze pre nu by som bol vo vela veciach idealny, a ona pre mna tiez, ked vam mam pravdu povedat je to fakt top zena, s ktorou by som vedel byt spokojny asi vo vsetkom, uz ju nejaky cas poznam ,a v posteli tiez viem co je zac, ale frajerku nepodvediem, ale stretnutie musi mat grady NESMIE byt kamaratske. MAME cas ludia do soboty, .... Poradte co robit.
Najskôr k vyboldovanej časti. prečo mám pocit, že by si radšej frajerku v tomto prípade nemal? Nakoľko pokiaľ je to pravda, tak sa frajerke priznaj, že sa nechceš na ňu viazať a že Ťa to viac ťahá inam. Pokiaľ toto spraviť nemieniš, o akých grádohc hovoríš? Či si len pred ňou potrebuješ pohladkať EGO a vo svojej mysli sa dostať nad zazobaných synáčkov?
SRSLY rozmysli si čo chceš a prečo Ti tak strašne záleží na tom, aby si ju ohúril?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Numline1 napísal:OT: Napadlo niekedy niekomu, ze schYzo je qwertyho alter ego? Mozno aj jeho frajerky, ktore su rovnake ako on su ... on /OT
no spytaj sa Gothara, alebo Danielsona, ci myslis ze aj oni su jeho alter ega? ale inak pobavilo :D
ShepDog napísal:... preco sa stretavas s niekym kto moze ohrozit tvoj vztah s priatelkou ?! A este tu vymyslas blbosti.... spravil by si to iste pre tvoju priatelku ?
on to tu nespomenul ale tu holku ma len na sex a vobec ju nechce (v tomto sa mu divim, ale tak nech robi co chce), on chce tuto druhu, ale ona zas nechcela jeho atd :| je to jak v telenovele :lol:
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

s tym, ze v telenovele chce kazdy kazdeho :D
ty pises, ze "on chce tuto druhu, ale ona zas nechcela jeho"
a tu citujem alfa-samca
qwerty-xyz napísal:....
Stretnutie sa ma niest v neutralnom duchu (nie ale kamaratskom) aj ked je jasne ze kebyze nemam frajerku ona po mne vypali s ovela vacsim dorazom, ona po mne aj ide, vie ze pre nu by som bol vo vela veciach idealny, a ona pre mna tiez, ked vam mam pravdu povedat je to fakt top zena, s ktorou by som vedel byt spokojny asi vo vsetkom, uz ju nejaky cas poznam ,a v posteli tiez viem co je zac, ale frajerku nepodvediem...
Zamknuté