he is a wonderful human beingSchYzo napísal: no spytaj sa Gothara, alebo Danielsona, ci myslis ze aj oni su jeho alter ega? ale inak pobavilo
on to tu nespomenul ale tu holku ma len na sex a vobec ju nechce (v tomto sa mu divim, ale tak nech robi co chce), on chce tuto druhu, ale ona zas nechcela jeho atdje to jak v telenovele
"RANDE" v zapadakove
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: "RANDE" v zapadakove
qwerty-xyz musi byt mimoriadne zaujimava ale tak trochu rozporuplna osobnost, ked si nedokaze poradit zo starym dedom na kupalisku ale zaroven je nejakym nepochopitelnym sposobom velmi pritazlivy pre mimoriadne krasne, inteligentne dievca z bohatej rodiny ktora nonstop iba cestuje a chodia s nou len SUPER-TOP-MEGA chalani co maju kopec prachov a vyvazaju sa od nudy od rana do vecera na BMWckach.A qwerty ju vlastne ani vobec nechce, len tak parkrat vojet.
-
qwerty-xyz
DO PRDELE, proste ludia je to cele komplikoavane,...schyzo nechces im uz rovno pisat aj o byvalej, o partizanskom, blave, leviciach a stiavnici???
SDrandu si robim, nic im nepis, nezasluzia si ....
v jednoduchosti ta s ktorou som teraz je AUDI R8, ... ta druha BUGATTI VEYRON .... treba to viacej vysvetlovat ??? ci ste to uz konecne pochopili vsetci?
v jednoduchosti ta s ktorou som teraz je AUDI R8, ... ta druha BUGATTI VEYRON .... treba to viacej vysvetlovat ??? ci ste to uz konecne pochopili vsetci?
-
Hotwire
Addict
sorry ale nic im pisat nebudem, ja si aj tak 90% z toho co mi pises nepamatam to dobre vies
a vidis stacilo ze som sa ta 2-3x zastal vo veciach ktore som vedel ze su pravdive a uz ma tu maju za tvojho psa, prisluhovaca, a najnovsie za tvoje alter ego 
qwerty-xyz
ja som nikde nenapisal ze ti neverim, naopak, obdivujem Tvoju charizmu, nakolko ja som uprimne za cely zivot nikoho osobne nespoznal kto ma BUGATTI VEYRON, zatial co Teba take babi same vyhladavaju za ucelom uzivania si. V com podla Teba spociva ta Tvoja pritazlivost? Vyzor? Sila a vtipnost reci? nadprirodzene schopnosti?/levitacia, neviditelnost, fireballi/
ja som nikde nenapisal ze ti neverim, naopak, obdivujem Tvoju charizmu, nakolko ja som uprimne za cely zivot nikoho osobne nespoznal kto ma BUGATTI VEYRON, zatial co Teba take babi same vyhladavaju za ucelom uzivania si. V com podla Teba spociva ta Tvoja pritazlivost? Vyzor? Sila a vtipnost reci? nadprirodzene schopnosti?/levitacia, neviditelnost, fireballi/
ked mas na to, aby si uzivil R8, tak uz uzivis aj veyronaqwerty-xyz napísal: ta s ktorou som teraz je AUDI R8, ... ta druha BUGATTI VEYRON
- Prílohy
-
- g1339555353309728966.jpg (12.24 KiB) 932 zobrazení
-
axxis
Addict
ona Veyron nema, len ju k nemu prirovnal. a navyse to je cisto jeho sukromny nazor, nikto ju nevidel, nikto nevie ako vyzera. viem, jednu zo svojich byvalych tiez ospevoval a nakoniec schyzo vyklopil, ze ma spatny xicht...tot tolkogogo956 napísal:qwerty-xyz
a zeny? zeny nie su komplikovane ako ich tu robite. vychadzat s nimi nie je ziadny problem. ak nie si naozaj majestatny kkt tak nemozes mat problem
-
qwerty-xyz
skus sa venovat babe nad limit jej pomysleneho maxima a uvidis, ...
ked chces vysvetlim ti v SS
ked chces vysvetlim ti v SS
-
Hotwire
Addict
vyzor je vec subjektivna (mne napr sa z bab ktore sa jemu zdaju top nepaci absolutne ani jedna, skor ich povazujem za priemer/podpriemer v mojom meritkugogo956 napísal:qwerty-xyz
-
qwerty-xyz
uznavam ze som uz z toho dopleteny,miesaju sa tu auta s babami.. Ale celkom nechapem zmyslu temy ved ked chces tak si tajne uzi s Bugatti a zostan s Audinou a hotovo. A ked v meste nic poriadne nemate, podniky a tak, tak chodte do ineho mesta kde nieco je.
Zalezte spolu do sennika a je to.
-
axxis
Addict
chod do ineho mesta ako je Vranov....tadá pyčoqwerty-xyz napísal:nechcete sa radsej venovat planu na sobotu ? ako situaciu uhrat ???
SchYzo napísal: mne napr sa z bab ktore sa jemu zdaju top nepaci absolutne ani jedna, skor ich povazujem za priemer/podpriemer v mojom meritku) ...
to uz je aka indoktrinacia a degradacia vkusu
-
qwerty-xyz
no a ? so schyzom mame iny vkus
jemu sa vysoke superstihle zirafky nepacia .... 
-
axxis
Addict
ZOMG ZOMG.....pamatas kolko som sa s Tebou dohadal v teme o idoktrinacii? ze Ty si myslis, ze ludia idu po spatach a ja som sa Ti snazil vysvetlit, ze to tak nie je, lebo proste sa niekomu tie dievcata seriozne pacia aj bez nejakeho padu narokov? tak presne takto to funguje!!!! (v pripade, ze nie su vyslovene hnusne)
-
qwerty-xyz
kua tak si tu moju daj hladat do GOOGLE z coho moj model vychadzal .... kks .... ked povies ze je to skarede si u mna homos ....
-
Hotwire
Addict
ak myslis tu tvoju vysnenu volejbalistku, tak skareda nieje ale podla mna neni ani nejaka extra trieda, a ja homos niesom
ale tebe sa zas nepacia tie moje takze sme si kvit 
-
qwerty-xyz
bola vysnena, ...
vies aj ty aj javatar a GRIM ako to cele dopadlo

-
Andi_Cibula
Addict
Som presvedčený o tom že moja rada bola druhá najlepšia hneď po tej variante aby si tú povrchnú paničku zobral do kuchyne.qwerty-xyz napísal:nechcete sa radsej venovat planu na sobotu ? ako situaciu uhrat ???
Nerobím si srandu a myslím to vážne.
Soviet napísal:Zober ju do kuchyne. Podla vsetkeho tam este nebola.
Podla mna jej chyba echt opekacka v teplakoch, vikendova chata s 1,7 litrami tvrdeho na hlavu alebo gram a cely den pred playstation.
Opekacku by si mohol zvladnut, alebo daky saunovy a virivkovy masazny svet, uvidis ju aspon v plavkach ked je taka uzasna
Opekacku by si mohol zvladnut, alebo daky saunovy a virivkovy masazny svet, uvidis ju aspon v plavkach ked je taka uzasna
-
Grim
Darca
...hrubo označené má urážlivý kontext a ja osobne by som sa takýmto termínom a formuláciám vyhol...k tomu ostatnému, zrejme myslí niečo medzi normálnym stretnutím a rande...osobne si ale nemyslím, že je to zrovna správny spôsob, zvlášť keď je celá žhavá s qwertym do postele...toto sa jednoducho vo vzťahoch netoleruje...teda v normálnych...ale qwerty žije trocha v inom svete, kde si všetci závidia každú babu a ošukali by aj poklop od kanála, takže myslím, že z qwertyho strany trochu zapracovala deformácia z okolia...axxis napísal:a teraz si v jedinom prispevku napisal, ze ju nechces podviest a este nez ten prispevok skonci uz to otacas, ze chces ist na rande s inou jak keby sa nechumelilo? predtym nez tu zas budes obhajovat nejake svoje sracky daj si vsetko pekne doporiadku v hlave a potom nieco napis.
...to, že si vie poradiť s väčšinou vecí neznamená automaticky, že si musí nutne vedieť poradiť so všetkými vecami...nikto nevie všetko a ty vlastne tvrdíš, že ten kto vie veľa má vedieť všetko...toto je dobrá pripomienka, určite by som ju na qwertyho mieste zobral do úvahy...axxis napísal:dalej mi prosim vysvetli ako je mozne, ze taky boh vztahov ako si Ty, ktory vie poradit kazdemu vo vsetkom sa nevie vysporiadat s takto banalnou situaciou? a ked uz aj nahodou prides na to ako sa dostat z tejto sracky tak si premyslal o tom, kam ju vezmes druhy, treti....n+1-krat? asi nie. a vies preco? lebo si ch*j. keby si ch*j nebol tak by si videl, ze jedna pretvarka cez vikend je len hra na zvyseny standard, na ktory nemas. dalsi krat sa budes musiet pretvarovat opat a opat az to raz praskne a z celej veci vyjdes ako kkt, ktory v skutocnosti si. (good luck tho')
...presne tak...zaujímalo by ma, čo na to priateľka...prekračuješ povolené limit vo vzťahu a to sa mne osobne nepáči...ak chceš šukať svoje slečny, tak sa rozíď...alebo chceš jesť aj koláč aj steak? Bude to hnusné, keď to budeš jesť naraz...vyber si jedno alebo druhé, lebo potom dostaneš takú sračku, že budeš rád aj za suchar...(preklad: keď sa na teba obidve vyserú,tak budeš rád aj za to, že si môžeš vyhoniť)...čo máš z toho, že sa budeš pretvarovať a hrať divadielko a ešte robiť napriek svojmu vzťahu?...zbytočne si lámeš hlavu nad somarinami...axxis napísal:ale urcite napis ako to dopadlo. urcite chcem vediet co Ti na to povie priatelka a aj dotycna nebeska bytost.
jinov príspevok nebudem citovať, stačí napísať, že súhlasím do poslednej medzery...
SchYzo - qwerty napísal,že pipka po ňom ide...ak je pravda, že frajerku má iba na sex a motá jej hlavu, tak si qwerty zaslúži odtrhnúť hlavu a nagrcať do krku, ale keďže je ´daleko a ja som lenivý, tak by som mu akurát mohol dať K-, ale tá ho neserie, takže nemá zmysel ho trestať...
...keď tak strašne chceš plán na sobotu, tak sa nepretvaruj, zober ju tam, kam chodíš najčastejšie, pozoznamuj ju s najväčšími somármi...čo som od teba počul, tak o nich nieje núdza a na záver ju kopni do riti, že doletí do nejakého veľkomesta...o také bugatti by som ani svoju tankovaciu pištoľ neoprel...ktovie koľkí do nej "tankovali" pred tebou aby sa mohli zviezť...podľa mňa je to jazdenka...a ty si päťdesiaty "majiteľ"...