"RANDE" v zapadakove

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Croven
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: "RANDE" v zapadakove

Príspevok od používateľa Croven »

zober ju do slovenskeho raja,tam po rebrikoch sa nahanajte,teraz bude dazdive pocasie,tak aj vody bude vela,tak to bude aj trosku adrenalin
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

kam ju zobrat: prva vec: zenska je emocne stvorenie - myslim ze som ti poradil viac nez dost aky program vymysliet.

druha vec: niekto ti ju preberie? pocul si prislovie ze silnejsi pes mrda?

to ze ma frajerku: imho nepodstatne....kazdy si vytvara svoje vlastne moralne hodnoty.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

kokoooooooooos toto cele budem musiet vysvetlit grimovi asi osobitne v SS alebo osobne, ... Sorry proste tato tema vznila len ako pokus ci niekto zareaguje a pomoze mi s tym, veci su fakt tazko komplikovane, a fakt to neprehanam ....
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Ach jáj Qwerty, tak dlho som sa tešila kým prídeš s ďalšou rozprávkovou témou a ejha, dnes je to už tu! Po prečítaní úvodného príspevku si ma rozosmial až k slzám, len som nevedela, že či sa smiať na tvojej nekonečnej hlúposti a fantázii alebo na tvojom mentálnom zdravií. V prvom rade ma zaujal tvoj opis osoby, veď ona je krásna, múdra a bohatá, presne ako ty! Je krásna ako ty, múdra ako ty, veď ako hovorí kamarát:",,Všade bol, všetko vie a kde nebol, tam sa práve chystá.'. Píšeš o nej ako o žene z titulky Vogue, ako o žene, ktorá je niečím vynímočná, ktorá ma okolo seba plno kamarátov, deň čo deň prežíva exotické dobrozdružstvá od Patagónie, cez Fjordy, Kilimandžáro, až po Bali, Nový Zéland a Bora Bora vo Francúzskej Polynézií. Opisuješ ju ako ženu plnú zážitkov s množstvom kamarátov, ktorá sa nikdy nenudí, ktorá si žije na vysokej nohe a ktorá môže mať, a má, všetko čo chce, po čom jej srdiečko zabuchá.

Povedzme si popravde, čo jej truhlík ako ty môže ponúknuť? Správne tušíš čo odpíšem, nenapíšem nič, nenapíšem všetko, ale napíšem, že asi jej moc ponúknuť nemôžeš. Hovorí sa, že dobré srdce, zábava či pekný úsmev pri prebudení je mnoho, ale ako sám píšeš, táto žena potrebuje a očákava viac, než sú tvoje neracionálne názory. Písal si, že rozmýšľa ako ty, je presne ako ty, máš to o to jednoduchšie. Vieš teda na základe samého seba usúdiť, čo by ťa prekvapilo, čo by ta potešilo, ako by si sa cítil v zapadákove na konci sveta. Prečo to nevyužiješ, ak je rovnaká ako ty, potrebuješ tu názor od bežných ľudí ako sme my, ktorí sa ani zďaleko výnimočnosťou a šarmom nechytáme na teba? Kde sa podeli tvoje nadprirodzené schopnosti balenia žien, tvoja nekonečná charizma a tvoj mužský pud? Qwerty, nechci vyzerať ako úbožiak a ukáž čo v tebe vlastne je! Neváhaj a dopraj je kľudne aj ten skok padákom, to už bude mať úplne celú kolekciu športov dotiahnutú do konca. Myslíš si, že keď s ňou pojdeš po Vranove krížom cez mesto, tak páni v béemvéčkach a méďakoch budú po nej pátrať, po dievčani nevedno odkial, ktorú už vo Vranove neuvidia? Nebuď naivný, fakt.

Ak by ťa náhodou zaujímal môj názor, tak podľa mňa nemáš šancu, že mimo jej ligy, si pre ňu nula.

Táto pesnička je presne o tebe :smt006
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Šak ju zober do družstevníka to bude romantika. :D Ale nie len si robím srandu, ale stavím sa, že v Užhorode ešte nebola. :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ako nevime budem asi troska OT ale jedine co mna napada je ze OMG. A inak program sa najlepsie tvori za pochodu :D ja bych volil cestu totalnych pajzlov hrania biliardu kde su aj 3 cierne abo 4 biele gule :D a podobne haluze a vymozenosti dediniek a malomiest :DDD napr presne preto som to vzdy u babky miloval byva v Tornali ja v BA
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

qwerty-xyz napísal:DO PRDELE, proste ludia je to cele komplikoavane,...schyzo nechces im uz rovno pisat aj o byvalej, o partizanskom, blave, leviciach a stiavnici??? 8) SDrandu si robim, nic im nepis, nezasluzia si .... :) :) :) :)

v jednoduchosti ta s ktorou som teraz je AUDI R8, ... ta druha BUGATTI VEYRON .... treba to viacej vysvetlovat ??? ci ste to uz konecne pochopili vsetci?
Či už by si napísal o Partizánskom, Leviciach, alebo iných okresných mestách je to úplne jedno. Nebolo by to na úžitok.
A ešte k Tvojmu prirovnaniu. Osobne by som R8 za Veyrona nemenil. Na rovnej ceste je to jedno, tam vie ísť rýchlo aj 1203ka. R8 však do vrchu, príp v serpentínach dáva Veyronu ťažko na prdel. A to doslova. V16 niečo váži. Preto je Veyron taký komótny. To len na margo Tvojich večných inkarnácií žien v automobily.
Avšak stále som sa nedostal k meritu veci a urobím tak teraz.
Samozrejme, že je to komplikované. Zoberme si výťah z Tvojich tém za posledné 2 roky. Pokiaľ to nebol flame typu qwerty-xyz vs. ľud, tak šlo o komplikovaná situácie, kde si divákom poskytoval iba informácie z vlastného pohľadu, samozrejme väčšinou v patových situáciách a od nás si čakal čarovnú radu, osvietenie a riešenie v jednom príspevku. Pokiaľ opomenieme to, že Ťa podľa mňa baví ťahať za nos a byť režisérom vo vlastných témach, kde nám prezentuješ qwerty-xyz-ho, ako dramatického hrdinu alá Werther, tak prídeme k záveru, že sa nám snažíš nanútiť svoje ideály, kastovanie spoločnosti na "chlapci s papiermi, BMW a swag + povrchné a hlúpe pipiny" vs. "nerdi, kryplovia a spol. + hrochy, mrochty a spol.". Nič medzi tým. Všetko čierno-biele, ostro polarizované.
Takže keď Ti my všetci hádžeme pred oči rozpory v Tvojich vlastných príspevkoch a vravíme Ti, čo je z morálneho hľadiska správne, dobré a náš názor, ty to apriori zavrhneš s tým, že Ti to nepasuje do scenára.
Keď však silou-mocou chceš, tak existujú možnosti. Ako som už povedal - padák - let v stíhačke.
Prípadne chloroform, fingovaný únos a qwerty-xyz, ako premožiteľ ukrajinskej mafie (podplatení herci, expanzno-akustické zbrane, v pozadí hudba od Hansa Zimmera). Happy-End, titulky.

PS: maciatko99 - dobrý psíspevok!
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

jin napísal:Prípadne chloroform, fingovaný únos a qwerty-xyz, ako premožiteľ ukrajinskej mafie (podplatení herci, expanzno-akustické zbrane, v pozadí hudba od Hansa Zimmera). Happy-End, titulky.
:hehe: Jin, toto je fakt perfektný nápad a prihováram sa zaň, to dievka ešte asi nezažila. :)
Pokiaľ by mal Qwerty záujem, tak mu zapožičiam expanzný Sa.vz58. :)

//ani teraz si nerobím srandu a podľa mňa to znie ako dobrý nápad, lenže keď to Qwerty ofrfle, tak potom načo sa pýta ? Chcel radu a má ju a to do toho prispievatelia dali aspoň trochu serióznosti, hoc si ju autor témy možno ani nezaslúži.
Spraviť prepadové divadielko zvládnu aj školáci tak perfektne, že párkrat kvôli tomu bola volaná polícia, mám na mysli všelijaké videá pre stužkové a pod. :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a určite to bude baviť aj qwertyho...tiež si myslím, že je to dobrý nápad, len treba dať pozor aby sa slečna neposrala od strachu...
qwerty-xyz

:roll: ste mi nalozili vsetci, seru na vas, jdu domuuu ....

:arrow: nieco vymyslim ...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

konečne. Toto bola jedna z tých slabších, teším sa na ďalšiu.
qwerty-xyz

:roll: jezis maria jasne ze si program vymyslim sam, len som chcel vediet ci niekto neriesil podobnu situaciu a nieco kreativneho nemal v rukave, viac hlav viax rozumu, aj ked o niektorych uzivateloch by som pomlcal. Celkovo vsetko vysvetlit mi grimovi zaberie tak 3 hodiny aj to ma zdrbe ze to moralne spravne nie je, ale tam tie hranice ma kazdy inde vsak? ;)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

qwerty-xyz napísal:viac hlav viax rozumu, aj ked o niektorych uzivateloch by som pomlcal.
menuj!
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

skus plavaren, na niecom takom obycajnom uz urcite dlho nebola, tentokrat to snad bude bez otravneho deda
qwerty-xyz

plan bude asi prejst sa mestom, pokial bude dobre pocasie, ist na luku na nejaky vyhlad, poukazovat jej priblizne co a ako, potom zist dole do mojho oblubeneho baru, tam dat po dvoch pivach a troch poldeci, pokecat posmiat sa, odprevadit ju domov, pockat ju s lizatkom nejakym, alebo ju hned zo zaciatku vziat na zmrzku, v pripade zleho pocasia, zobrat dazdnik a isdt rovno sadnut na horuci, caj poldeci sa prida neskor, alebo len kava, ... myslim ze do pohody zatial plan.... pokial by to vyslo super ultra uzasne, volat kamosovi hodi nas na motokary, tam odjazdime, a zabita hodinka je isto iste ... :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

qwerty-xyz napísal:plan bude asi prejst sa mestom, pokial bude dobre pocasie, ist na luku na nejaky vyhlad, poukazovat jej priblizne co a ako, potom zist dole do mojho oblubeneho baru, tam dat po dvoch pivach a troch poldeci
qwerty-xyz napísal: co spravi aky taky dojem, vytvori iluziu sukromia, kde by sa dalo troska vypit, pisem troska, fakt poharik dva, nic strasneho,
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

qwerty-xyz napísal:1. frajerku uz MAM.
nuz natiska sa mi otazka, co nam mala pomoct tato informacia, okrem toho ze si sa chcel pochvalit
qwerty-xyz napísal:Holka je to na velmi vysokej urovni, velmi krasna a velmi inteligentna...chodila vzdy s top chlapcami, to znamena top vyzor, top povaha a hlavne TOP penazenka...Ona sama nudzou o peniaze netrpi preto jej aktivity zahrnovali vonku snad vsetko
napriek tomu jej dokazes poskytnut nieco, kvoli comu k tebe meria cestu... tak jej poskytni cokolvek, co jej ty zbohatlicky frajerkovia nedali, vyuzi potencial tej paze prave v tom, ze je to paza a nesnaz sa z hovna upliest bic
qwerty-xyz napísal:stretnutie musi mat grady NESMIE byt kamaratske.
preco si tohoto nazoru? z toho co pises je to tvoja byvala, alebo aspon byvala milenka, takze o co ti ide, co s nou chces dosiahnut tym, ze sa stretnete? pises ze frajerku nepodvedies, takze co ta vedie k tomu stretnut sa s nou v inom ako kamaratskom duchu?
qwerty-xyz napísal:ona po mne aj ide
v tom pripade moze byt fakt jedno co vymyslis a kam pojdete... poznate sa navzajom, takze asi viete co jeden od druheho ocakavat... vie, ze byvas v pazi, ako sam tvrdis, napriek tomu ide za tebou, nie za vyhodami/nevyhodami miesta kde sa nachadzas
qwerty-xyz napísal:nerad by som ju u nas dal nejakemu kktkovi ktory okrrem penazi na nu nicim inym nema
nevlastnis ju, nic spolu nemate, kedze si ochotny sa s nou stykat, asi splna tvoje kriteria, cize seno v hlave nema, preco jej chces potom robit opatrovatela? neboj, holka si poradi v tejto veci sama... +pripominam, ze ide za tebou, nie za volakym vyssie menovanym panskym prirodzenim
qwerty-xyz napísal:kde a ako ju vziat, co spravi aky taky dojem, vytvori iluziu sukromia
preco chces na nu spravit dojem, ked sa poznate a mate toho spolu nieco odchodene/odlezane...a hlavne pripominam tvoj bod jedna, frajerku uz MAM, ak by si nahodou na tento fakt zabudol

budem fakt rad, ked mi odpovies, kludne aj sukromne, fakt ma zaujma co ta vedie k takemuto rozmyslaniu a celkovo k takymto cielom
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Tento tvoj plán si vymyslel sám alebo ti pomáhala tlupa kamarátov? Prosím ťa pekne, keď už chces spraviť dojem na ženu a chceš sa ukázať ako výnimočný a možno aj jedinečný, tak aspoň sprav niečo neštandardné ako robí väčšina mužov. Tvoj ohurújuci plán končí v oboch prípadoch pri pive a poldeci, to myslíš smrteľne vážne? To sa už nezmožes na viac? Týmto by si neohúril veru ani dievča z vidieka, ktoré bolo v meste len vtedy, keď si potrebovala vybaviť prvý občiansky preukaz!
qwerty-xyz

8) maciatko ja sa nesnazim ohurit teba, kurv****, ktora sa tvari ze je hezka ... ale uplne inu babu s ktorou sa poznam, a to neide o ohurenie ako take, ale o pohodovu naladu a o zanechanie v nej pocitu ze jej bolo fajn. ze vie so mnou travit cas, ... zlatokopka ako ty to nikdy nepochopi.....
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Sám sebe odporuješ, toto si napísal na úplnom začiatku: ,,co, kde a ako ju vziat, co spravi aky taky dojem, vytvori iluziu sukromia, kde by sa dalo troska vypit, pisem troska, fakt poharik dva, nic strasneho, zeby nieco videla a hlavne aby sa vela pokecalo'' Mal by si si v prvom rade premyslieť, že čo vlastne sám chceš.

Ak más pocit, že v prípade dažda ju vezmeš hneď do tvojho obľúbeného baru, tam si dáte pohárik, dva (2 piva + 3 poldeci) a ohúriš ju lízatkom, tak asi budeš po víkende sklamaný. Toto je podľa teba vytvorenie pohodovej nálady a pocitu, že jej bolo fajn počas dňa?
Zamknuté