Je dobrý nápad kupovať hodinky na webe?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
coXol
Novice
Novice

Je dobrý nápad kupovať hodinky na webe?

Príspevok od používateľa coXol »

Ahojte, chcel by som sa kúpiť hodinky a keď sa pozriem napríklad na http://www.dobrehodinky.sk a porovnám ich ceny s hodinárstvom meste, tak je mi hneď jasné, kde by som ich najradšej kúpil. :D Lenže, neviem, či je dobrý nápad kupovať hodinky "podľa fotky" (samo si pozriem aj tipy na webe a tak, ale aj tak) - naj by bolo pozrieť si hodinky niekde naživo a potom si ten istý model objednať na nete, lenže v kamennej predajni nemajú ani desatinu toho, čo na nete.. :( Nemáte nejaký dobrý tip na dobre zásobované hodinárstvo v okolí PO? Alebo sa na to mám vykašlať a kúpiť za drahšie a z menšieho výberu s tým, že ich pred kúpou uvidím?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Je dobrý nápad kupovať hodinky na webe?

Príspevok od používateľa kukiak »

Zo zakona mas narok pri nakupe cez internet do tusim 7dni ich bez udania dovodu vratit, len za cenu postovneho..
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Je dobrý nápad kupovať hodinky na webe?

Príspevok od používateľa hojko »

Ked si pozries hodinky, ako priklad uvediem napr. Festiny, tak maju svoje rocniky, rady a modely. Ked si pozriem rocnik 2008, ediciu Tour de France, tak tam je niekolko variant. V kamennom obchode si pozriem ako vyzeraju, ci mi sedia a potom uz viem podla toho objednat aj nieco ine ako som mal v obchode na ruke. Alebo skus pozriet na inom eshope, ze ake su rozmery, pretoze ten rozmej je asi najdolezitejsi, vyzor uvidis predsa aj na fotkach na internete.
Napísať odpoveď