chcel by som si kúpiť nový mobil do tých 200-250 eur. Malo by to byť niečo kvalitné s veľkou obrazovkou kvôli netu, s kvalitným foťákom so zaostrovaním a nech je ten mobil aj celkom výkonný, čiže aby mi tam frčali aj nejaké tie hry ako Angry birds atď
Mobil do 250 eur
Mobil do 250 eur
Zdravím,
chcel by som si kúpiť nový mobil do tých 200-250 eur. Malo by to byť niečo kvalitné s veľkou obrazovkou kvôli netu, s kvalitným foťákom so zaostrovaním a nech je ten mobil aj celkom výkonný, čiže aby mi tam frčali aj nejaké tie hry ako Angry birds atď
Nikdy som nemal v mobiloch prehľad, tak by som potreboval poradiť, čo by mohlo byť vhodné pre mňa. Zatiaľ sa mi pozdáva HTC Wildfire S(síce má trochu menší displej,ale to by mi nejak moc nevadilo), no kľudne tu dávajte, čo vás napadne. Vopred ďakujem za rady 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Mobil do 250 eur
SE Xperia U