Kupa denneho svietenia Fabia
Kupa denneho svietenia Fabia
Chcem si kupit na Fabiu 1 denne svietenie len sa neviem rozhodnut aky tvar a koko led diod by malo byt. pozeral som tu
http://www.superwebshop.sk/denne-svietenie/noxon/
nejaky model ale neviem sa rozhodnut. Vie mi niekto poradit
Dakujem.
http://www.superwebshop.sk/denne-svietenie/noxon/
nejaky model ale neviem sa rozhodnut. Vie mi niekto poradit
Dakujem.
Re: Kupa denneho svietenia Fabia
prve 2 by mali stacit a mohlo by to aj dizajnovo pasovat
-
PjotR1
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Mám tie DRL 808 AS ,spravil som velkú chybu že som ich kúpil mám ich mesiac na aute a už som ich dva krát menil začne to tým že zoslabne svietenie diod a po čase sa úplne vypália.Je to obyčajný polský šmejd viem že za 25eur nemôžem vela očakávať ale aj tak.
Na obrázku vidno ako sú už dve diody odpálené
ja mam nieco ako A24 / A20
neviem si vynachvalit
neviem si vynachvalit
a to si kupoval od nich? preco to nereklamujes? ci je s nejaky problem s reklamaciou z ich strany?PjotR1 napísal:Mám tie DRL 808 AS ,spravil som velkú chybu že som ich kúpil mám ich mesiac na aute a už som ich dva krát menil začne to tým že zoslabne svietenie diod a po čase sa úplne vypália.Je to obyčajný polský šmejd viem že za 25eur nemôžem vela očakávať ale aj tak.
CheZteR: no rozmyslal som nad tym prvym modelom.
-
PjotR1
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Áno objednával som to presne z tej stránky čo si sem hodil link,a samozrejme som to reklamoval nebol žiadny problém keď si odmyslim že som čakal 3 týždne kým poslali nové.
No podla obrazka pozeram ze mas asi tie co ja chcem, len teraz je tam pripisane ze nejaka nova verzia. Ved skus este raz reklamovat mozno dostanes novsiu verziu. Kamos od nich objednaval uz ale trochu vyssi model okolo 39eur a idu perfektne.
PjotR1: Ak ich ešte máš, pridaj do zapojenia stabilizátor napätia 12V. Rovnako aj kamaratovi začali odchádzať diody v LEDpáse, po pridaní toho stabilizátora je všetko OK. Nemusí byť problém v tom, ale môže.
ako tak pozeram z ich ponuky ma zaujali aj tieto http://www.superwebshop.sk/products/nox ... ed-drl-12/ maju nane prave cenovu akciu ...
//autoeditácia príspevku (18 Sep 2012, 15:36)
ziadna rada??
//autoeditácia príspevku (18 Sep 2012, 15:36)
ziadna rada??
ja uvazujem o tychto...http://www.superwebshop.sk/products/nox ... 0-13-smd-/
na moju starsiu karu to bude vraj velmi vhodne, tam to ma setrit 0,5l benzinu na 100km co sa mi zda ako blbost
m82: tie ledky sa mi nepacia co si si vybral, ak to chces na Fabiu tak si kup okruhle priamo do hmloviek, bude to vyzerat ako origos
na moju starsiu karu to bude vraj velmi vhodne, tam to ma setrit 0,5l benzinu na 100km co sa mi zda ako blbost
m82: tie ledky sa mi nepacia co si si vybral, ak to chces na Fabiu tak si kup okruhle priamo do hmloviek, bude to vyzerat ako origos
stale ma zaujima, preco si ludia kupuju taketo denne svietenie? to je zle svietit klasickymi? ano, vypaluju sa, ale pri cene tych LEDiek ta navratnost je brutalne dlha
PS: nieje to snaha o flame, len ma to zaujima
PS: nieje to snaha o flame, len ma to zaujima
že prečo hm osobne si myslím že ked naštartuješ hlavne v zime tak na bateriu je to dosť a pokial jazdíš kratšie trasy tak osobne si myslím že sa skorej dobije bateria pri dennom svietení ako pri klasickom svietení - dal som si to namontovať aj ja ano cele ma to vyšlo aj s montážou troška drahšie ale zasa nemusel som to rozoberať ja a rozmýšlať kde a ako to zapojiť. Na tej stranke je to nejak extremne lacne a aj tie obrazky že viacej svietivosti neviem mám obyčajne a svietia okej
tak jasne, intenzita denneho svietenia ti moze byt ukradnuta, staci ze splna normy
ked auto pouzivas kazdy den je to super vec, poviem priklad, pre takeho taxikara alebo zasobovaca je to uz nejaka uspora..napr. na dvojkovej Octavke to mame uz viac ako rok a nemenili sa zatial ziadne ziarovky a to auto ma rocny najazd cez 30tis km cize funguje prakticky skoro kazdy den...takze kupit DRL urcite ma pre niekoho zmysel..