Ahojte. Chcem si do videí, obrázkov atď pridať nejaký ten text lenže v ponuke písma sa mi nepáčia a chcel by som si tam dať krajšie. Našiel som si dobrú stránku- www.dafont.com kde sú stovky tipov písma.
Link na túto stránku som našiel na Youtube kde jeden Čech vysvetľuje ako si nainštalovať písmo ktoré chcem tak, aby sa objavilo aj vo Worde, Powerpointe atď. Lenže ja si vyberiem písmo, dám ho sťahovať a po stiahnutí sa mi ukáže ukážka toho textu. A tam by som mal mať možnosť INŠTALOVAŤ- install, ale ja ju tam nemám. Pozrite na foto. (tá fotka kde tá možnosť je, je z jedného videa na youtube.
Nejde nainštalovať písmo z DAFONT
Re: Nejde nainštalovať písmo z DAFONT
Premiestni súbor s tým písmom ručne do priečinka C:\Windows\Fonts
Aha! Ďakujem moc, veľmi mi to pomohlo.Denco napísal:Premiestni súbor s tým písmom ručne do priečinka C:\Windows\Fonts
A ešte prosím ťa, nevieš čo s týmto- píšem vetu napríklad SPADLA MI ČAPICA. A všetky písmená sú písané týmto písmo až na č, ž , ľ , š,... Pozri na obrázok...
Nevieš poradiť?
font neobsahuje diakritiku, preto pouzil default pismo
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tie znaky v tom písme nie sú vytvorené, preto ich nahradí iným fontom. Musíš si nájsť taký font, ktorý obsahuje aj stredoeuropske znaky.
A nepoznáte ešte nejakú inú stránku kde sú takéto písma aj so stredoeurópskymi znakmi?? Ďakujem.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to nezáleží od stránky, ale od fontu. Aj na dafonte je ich kopec. Ty si si len vybral zrovna také, čo tie znaky neobsahuje
Jáj, dobre tak ešte raz všetkým ďakujem.