mne tento template celkom vyhovuje akomu to moc svieti nech si uberie jas na monase ...chcelo by to anketu kto je za zmenu - ak by bolo takych 70-80% tak to ynesiem aj ja
Vidno,ze vobec nechapete myslienku noveho skinu.Cele to ma byt o tom,ze sa prida este jeden - tmavy skin pre vecerne surfovanie.Komu sa paci tento, kludne si ho moze vybrat,bude to v moznostiach v profile.Novy skin by bol len +.Ina vec je,ze uplink sa neozyva.No ale tato tema je akurat tak na lock.
Neboj Kepler mi povedal že to dá zase dokopy len neviem presne kedy, hovoril že do Pondelka tak uvidíme. Čiže je možné že sa vrátime na starý dobrý projectx.
Lama, lama, ty si tlama. Myslis si, ze clovek da niekomu cudziemu pristup na FTP na ktorom su aj ine veci ako forum??? Ja si myslim, ze nie. Ak chces byt dobrovolnikom, tak mozes upravit CSS a obrazky pre forum, bude to ako new design so zachovanymi modmi atd...
hojko napísal:Lama, lama, ty si tlama. Myslis si, ze clovek da niekomu cudziemu pristup na FTP na ktorom su aj ine veci ako forum??? Ja si myslim, ze nie. Ak chces byt dobrovolnikom, tak mozes upravit CSS a obrazky pre forum, bude to ako new design so zachovanymi modmi atd...
A naco pristup na ftp? Ja poznam Apache a MySQL na disku.
ked ste na warfore vsetko je tam cierne a nic tam nieje poriadne videt nerad by som bol keby sa toto forum zmenilo na cierne tato farba je celkom pekna kazdy si na nu zvikol je k tomu pekna modra