Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
z tvojho výberu určite G300
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
CheZteR napísal:skus uz rovno huawei g330
Myslim ze ten ma byt dostupny az koncom roka ak to chce kupovat teraz tak jedine g300
mám čas..kľudne si počkám aj na tu 330...dúfam, že už budú vychytané chyby z 300...
-
Arkaz
Addict
Tak v tom pripade je 330 dobra volba =)
Zdravím Potrebujem Mobil s GPS navigáciou ktora je zdarma a da sa aktualizovat najlepšie Android operačny,dotykovy a 16 mil... farieb 
Cestujem po SK vela a potrebujem sa dostat do zakutí niekedy kde som este nebol tak preto ta navigacia dufam ,ze mi pomozete ak najdete aj mobil za 100€ moze byt
potrebujem len navigaciu a volať sem tam sms nič viacej tak ziaden mobil za 500 € nechcem 
Cestujem po SK vela a potrebujem sa dostat do zakutí niekedy kde som este nebol tak preto ta navigacia dufam ,ze mi pomozete ak najdete aj mobil za 100€ moze byt
-
Arkaz
Addict
S vyberom androidu nebude problem uved cenovu hladinu este. A co sa tyka navigacia odporucam zakupit sygic. je to jednorazovai nvesticia cca 20-30 eur neviem podla toho ktoru kupis. Ja mam Central Europe a spokojnost.
tam nemas co vyberat, do 100€ jedine zte blade, nahodis free navi a cestujes po svk hore dole 
cenu co najmenšiu 200 € 150€ ked sa do toho da strčít
sygic je vraj to seka ci zaleti tiez od mobilu ?
sygic je vraj to seka ci zaleti tiez od mobilu ?
samozrejme ze zalezi od mobilu, aj od nastaveni sygicu, do 200€ asi xperia u, to uz je velmi slusny telefon
a huawei alebo samsung nic take není ?
a okrem xperie iny ?
-
nejakymarko
Addict
Zdravim.
nedavno som sa rozhodoval medzi sgs2 a sg nexus, no troska sa mi zmenili okolnosti a rozhodujem sa medzi sgs3 a nexusom. cenu teraz neriesme, pozrime sa na to objektivne.
na nexuse sa mi pacia aktualizacie priamo od googlu (4.1.1. momentalne) aj dizajnovo sa mi paci trosku viac
sgs3 je novsi, nadupanejsi po HW stranke (aj ked nwm ci tu zmenu nejak postrehnem) + dalsi predaj moze byt teoreticky vyhodnejsi ale za cenu podobnu nexusu novy, zabaleny, zial bez zaruky (vraj z nejakeho skladu).
ako by ste sa rozhodli vy? a preco?
nedavno som sa rozhodoval medzi sgs2 a sg nexus, no troska sa mi zmenili okolnosti a rozhodujem sa medzi sgs3 a nexusom. cenu teraz neriesme, pozrime sa na to objektivne.
na nexuse sa mi pacia aktualizacie priamo od googlu (4.1.1. momentalne) aj dizajnovo sa mi paci trosku viac
sgs3 je novsi, nadupanejsi po HW stranke (aj ked nwm ci tu zmenu nejak postrehnem) + dalsi predaj moze byt teoreticky vyhodnejsi ale za cenu podobnu nexusu novy, zabaleny, zial bez zaruky (vraj z nejakeho skladu).
ako by ste sa rozhodli vy? a preco?
SGS3. Nahrajes si do neho CyanogenMod 10 a mas z toho v podstate vykonnejsi Nexus. Teraz by som uz Nexus nekupoval pretoze o mesiac bude predstaveny nastupca.
-
nejakymarko
Addict
aj za cenu "bez zaruky" ?
zalohujes rom, data a pri nejakom probleme, ked budes mat nahraty CM, jednoducho nahras stock rom naspat, obnovis tovarenske nastavenia, dnes je to uz osetrene, custom rom sa uz netreba bat
-
nejakymarko
Addict
nejde o custom rom, ale o to, ze telefon budem brat ak, tak bez zaruky.
cize novy nexus so zarukou (aj ked asi sedivka) vs. novy sgs3 bez zaruky (vraj sklad, povod nepoznam)
cize novy nexus so zarukou (aj ked asi sedivka) vs. novy sgs3 bez zaruky (vraj sklad, povod nepoznam)
Čavte, aké máte skúsenosti s nokiou N900 ? Mne sa ten telefon veľmi páči, ale len sa bojím, aby nebol pomalý, aby sa nezasekával, atď.
Vedeli by ste poradiť nejaký mobil za cca 100€ zatiaľ sa mi pozdáva ZTE Libra alebo ZTE Blade. Sú v pohode alebo siahnuť po inom tipe-značke ? Vopred Ďakujem za odpoveď
dotykovy android zte blade