Zdravim, mam problem so zapnutim c5-03. zapnem ju, vsetko pohode hodi sa pin kod akurat nereaguje obrazovka a neda sa teda natukat heslo. dost casto sa mi stavalo ze pri zapnutom telefone som ho isiel odblokovat a nereagovalo, no po chvili to zrazu islo ale teraz to ani po chvili nejde. nemal niekto podobny problem alebo vie ako to vyriesit okrem nahodenie noveho fw?
edit: nereaguje ani ked napojim na nabijacku
nokia c5 03 - zapnutie
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: nokia c5 03 - zapnutie
trojhmat-tvrdy reset. Cervene, zelene tlacitko, tlacidlo fotaka a zapnut telefon. Zmaze ti to vsetky udaje!
-
Hellboy248
Guru wannabe
cervene zelene tlacitko mam, tlacitko fotaku nie ..hladam sposob ako to spravit bez straty udajov, moznost ako to najprv zalohovat a potom kludne dat reset 
Myslím, že tu trojhmat nepomôže. Toto vidím skôr na hw chybu. Mimochodom, hardreset ti zmaže "len" údaje ako hovory, nastavenia, kontakty uložené v telefóne (nie na SIM) staré správy, a tak. Fotky, hudba, a všetko ostatné ostane.
Kombinácia tlačidiel pre hardreset je:
-zapnúť telefón so stlačenými tlačidlami: Zelené+Lock+Volume UP
Kombinácia tlačidiel pre hardreset je:
-zapnúť telefón so stlačenými tlačidlami: Zelené+Lock+Volume UP
-
Hellboy248
Guru wannabe
problem ze mne ide prave o kontakty, spravy, poznamky. nic to, vyskusam pozret zarucak a zbehnut pozret servis ako to oni vidia, ak mi povedia ze to spravia bez straty udajov budem stastny
Servis sa s tym nebude srat, prepalia system a hotovo... skus ho napojit na PC ci nebude schopny sa zalohovat
Samozrejme trojhmat vymaze len veci v telefone, nie na SD karte a na SIMke
Samozrejme trojhmat vymaze len veci v telefone, nie na SD karte a na SIMke