Aky antivir ?
Ludia skuste za pol roka surfovat po nete be antiviraka a zbierat viry. Potom som nainstaloval kaspersky ale velmi mi spomaloval pocitatc tak som ho odstranil. AVG 7 naslo jeden a aj tak ho neodstranil. NOD 32
zabojovalo ale nevedelo si poradit so vsetkymi. AVAST bol strasne pomaly a preto poletel. Ale len zo srandy som skusil Spy Emergency 2005 a nasiel 118 infikovanych zloziek a 18 vyrusov a so vsetkymi si vedel poradit. Takze jednoznacne Spy Emergency 2005.
zabojovalo ale nevedelo si poradit so vsetkymi. AVAST bol strasne pomaly a preto poletel. Ale len zo srandy som skusil Spy Emergency 2005 a nasiel 118 infikovanych zloziek a 18 vyrusov a so vsetkymi si vedel poradit. Takze jednoznacne Spy Emergency 2005.
NOD 32 ???
...ja zas NOD velmi nemusim...uz sa mi stalo ze ani nod vsetko nevyliecil...
...odtvtedy mam AVAST a maximalna spokojnost (uplne minimalne zatazuje PC a to mam 366mhz a 256RAM)
...a nod ma este v jednom sklamal : raz som si stiahol nejaku taku halusku(taky ako keby hypnotyzer, proste sa to tocilo a ked ste si pozreli napr. na ruku tak vyzerala tak divne), pricom som to uz milionkrat spustil a avast mi nepovedal ze to je virus(a asi ani nebol ked doteraz nemam nic s PC) a ked som to doniesol ku kamosovi co mal NOD tak on to hned oznacil za virus (teda dost agresivny je, vsak to by som musel pomali vsetko z pc vymazat)
...odtvtedy mam AVAST a maximalna spokojnost (uplne minimalne zatazuje PC a to mam 366mhz a 256RAM)
...a nod ma este v jednom sklamal : raz som si stiahol nejaku taku halusku(taky ako keby hypnotyzer, proste sa to tocilo a ked ste si pozreli napr. na ruku tak vyzerala tak divne), pricom som to uz milionkrat spustil a avast mi nepovedal ze to je virus(a asi ani nebol ked doteraz nemam nic s PC) a ked som to doniesol ku kamosovi co mal NOD tak on to hned oznacil za virus (teda dost agresivny je, vsak to by som musel pomali vsetko z pc vymazat)
-
Lukkas
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam norton internet security teda to znamena ze tam je norton antivirus mne sa zda faj ale hrozne ovplivnuje system ked zacne kontrolovat sice mi nic neseka ale viac ide CPU a s mojou 2MB cache to skoro poznat neni skusal som spustit tri programi na testovanie a porpitom hrat GTA SA a seklo mi to len tak kazdu 1min inac norton je COOOL ale skoda ze tak CPU namaha 
no ja mam NOD aj mam registrovany aktualiyujeme sa mi kazdy den no je troch slaby.........
Prešiel mi cez to taky dost blby virus(alebo co to bolo).Ale ani ad aware ani nic to nedokazalo odstranit NOD ho sice nasiel ale neodstranil
som preinstaloval iba WINDOWS !!! Virus spociva v tom ze vam nejde internet ani nic co sa toho tyka maju ho aj kamarati takze....
Prešiel mi cez to taky dost blby virus(alebo co to bolo).Ale ani ad aware ani nic to nedokazalo odstranit NOD ho sice nasiel ale neodstranil
Mozes konkretizovat o aky virus ide? Alebo co presne virus robil?illsx napísal:no ja mam NOD aj mam registrovany aktualiyujeme sa mi kazdy den no je troch slaby.........
Prešiel mi cez to taky dost blby virus(alebo co to bolo).Ale ani ad aware ani nic to nedokazalo odstranit NOD ho sice nasiel ale neodstranilsom preinstaloval iba WINDOWS !!! Virus spociva v tom ze vam nejde internet ani nic co sa toho tyka maju ho aj kamarati takze....
anitivirak
som si kupil originalku nod32 s 2 rocnou licenciou. dobra kupa..