nejdú vkladať príspevky
nejdú vkladať príspevky
Ahojte. Mám tak problém že neviem prečo mi nejdú vkladať príspevky do už vytvorených tém. Do tých čo založím ja idú, ale do založených niekym iným nie.
Môže to byť chyba siete, alebo internetového prehliadača alebo...??
Pretože chcel som si zistiť niečo za hru Batman: Arkham city, tak som si založil tému v POMOC ale admini mi to museli zablokovať aj keď píšem že do iných neviem vkladať.
Robím to následovne- dám rýchla odpoveď / odpovedať ,napíšem čo chcem a dám odoslať- následovne mi to vypíše či chcem zobraziť svoj príspevok a že sa odoslal- a dám zobraziť ale nieje tam. Počkám aj deň -dva ale stále sa tam nezobrazí.
Zo začiatku mi to šlo- vložil som príspevok aj do PRE VSETKÝCH CO HLADAJÚ NÁZOV HRY atď, ale teraz to nejde.
Prosím pomôžte lebo teraz sa nemôžem na kopu vecí opýtať pretože nové témi mi admini zamknú.
Môže to byť chyba siete, alebo internetového prehliadača alebo...??
Pretože chcel som si zistiť niečo za hru Batman: Arkham city, tak som si založil tému v POMOC ale admini mi to museli zablokovať aj keď píšem že do iných neviem vkladať.
Robím to následovne- dám rýchla odpoveď / odpovedať ,napíšem čo chcem a dám odoslať- následovne mi to vypíše či chcem zobraziť svoj príspevok a že sa odoslal- a dám zobraziť ale nieje tam. Počkám aj deň -dva ale stále sa tam nezobrazí.
Zo začiatku mi to šlo- vložil som príspevok aj do PRE VSETKÝCH CO HLADAJÚ NÁZOV HRY atď, ale teraz to nejde.
Prosím pomôžte lebo teraz sa nemôžem na kopu vecí opýtať pretože nové témi mi admini zamknú.
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: nejdú vkladať príspevky
vcera to islo, ale dneska uz nejde?
http://www.hojko.com/post1882608.html#p1882608
http://www.hojko.com/post1882608.html#p1882608
Áno , včera mi to šlo raz iba keď som vložil ten príspevok a potom som chcel ešte jeden vložiť do témy Všetko okolo iPhone a iPod a zasa nič. Predtým mi to zasa šlo asi deň -dva a nato nešlo zhruba 3 dni. A tak je to dokola. Ja tomu nerozumiem...
Hod aj scrren co ti to pise. Skus sa prihlasit a odhlasit.
Skúšal so sa prihlásiť a odhlásiť, a môžem hodiť screen, ale vypisuje to to iste ako ostatným, len sa to potom nezobrazí...
//autoeditácia príspevku (13 Sep 2012, 20:12)
Práve som vložil príspevok do Batman: Arkham city- http://www.hojko.com/batman-arkham-city ... ham%20city o killer crocovi.
Nieje tam ako vidíte nič a toto my vypísalo...
//autoeditácia príspevku (13 Sep 2012, 20:12)
Práve som vložil príspevok do Batman: Arkham city- http://www.hojko.com/batman-arkham-city ... ham%20city o killer crocovi.
Nieje tam ako vidíte nič a toto my vypísalo...
napis nejaky post a hod sem aj jeho ID (cislo postu, ktore sa nachadza v adrese na ktoru ta presmeruje), moj post ma ID 1883127
-
hojko
Site Admin
Screen, ktory si sem dal je z tejto temy, vidis to podla cisla na konci v obrazku pri linku a vidis ho tiez ked si kliknes na nazov tejto temy.
Problem bol sposobeny Tapatalk pluginom, uz by to malo byt opravene. Skus a daj vediet, ze ci to funguje.
Problem bol sposobeny Tapatalk pluginom, uz by to malo byt opravene. Skus a daj vediet, ze ci to funguje.
Jáj tak to sorry ,ja mám v PC viac screenov aj z tohto pretože som to posielal kamošom a pár známim že čo to ukazuje a sekol som sa... Až na to číslo čo hovoríš je to to isté... Ani neviem že kde to číslo je
Stále mi to nejde, teraz som skúšal dať príspevok do PRE VŠETKÝCH ČO HĽADAJÚ NÁZOV PESNIČKY a nieje to tam...
Ale ešte som postrehol jednu vec že keď sa mi párkrát podarilo odoslať príspevok do témy to šlo rýchlo... Ale keď sa to tam nezobrazí tak sa to odosiela dlho, aj pól minúty... Nemôže to by chyba spojenia?? Alebo čo ja viem...

Stále mi to nejde, teraz som skúšal dať príspevok do PRE VŠETKÝCH ČO HĽADAJÚ NÁZOV PESNIČKY a nieje to tam...
Ale ešte som postrehol jednu vec že keď sa mi párkrát podarilo odoslať príspevok do témy to šlo rýchlo... Ale keď sa to tam nezobrazí tak sa to odosiela dlho, aj pól minúty... Nemôže to by chyba spojenia?? Alebo čo ja viem...
-
hojko
Site Admin
Ked ti dlho odosiela prispevok a cakas, cakas..., no hlasku, ze prispevok bol odoslany ti nenapise, tak chyba moze byt v tvojom spojeni, ale aj na strane servera. V drvivej vacsine, kym ti nenapise, ze prispevok bol odoslany, tak odoslany proste nie je.
Ďakujem každému kto sa mi snažil pomôcť s týmto problém ale nakoniec som to vyriešil nejako sám. Ja totiž používam Google Chrome asi tak rok, predtým som používal Mozzilu... Ale ako predvolený prehliadač som mal stále Mozzilu... a tak som si to šiel prehodiť aby predvolený bol Chrome a vtedy ma napadlo že ho skúsim odinštalovať a nainštalovať a pomohlo... Zatial som síce vložil do inej témy iba jeden príspevok ale odoslal sa hneď.
Neviem síce ako je to možné ale problém je hádam vyriešený.
Ešte raz všetkým kto mi skúsili pomôcť ďakujem.
Neviem síce ako je to možné ale problém je hádam vyriešený.
Ešte raz všetkým kto mi skúsili pomôcť ďakujem.