II. Ficova vlada (3/2012-3/2016)
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: II. Ficova vlada (3/2012-2016?)
Kupil by som si auto z nemecka a nechal si ho tam zaregistrovane a je po probleme.
nie kazdemu sa chce chodit na STK do Reichu, teraz uz kazdorocne
ja to spacham v CR, kedze tu zijem, staci prechodny pobyt
ja to spacham v CR, kedze tu zijem, staci prechodny pobyt
-
Andi_Cibula
Addict
To sa dá mať registrované auto v Deutschlande ? Pokiaľ nemám väzby na krajinu ?
No pokiaľ viem, tak buď tam musíš mať prechodný pobyt, alebo ho napísať na niekoho, kto tam pobyt má.
Im to už ozaj na tie červene hlavy...
http://www.sme.sk/c/6544729/stat-chce-o ... iznut.html
Najmä toto je "zabiják": Saarloský vlčiak
http://www.sme.sk/c/6544729/stat-chce-o ... iznut.html
Najmä toto je "zabiják": Saarloský vlčiak
-
TommyHot
Addict
Tak s tou brazilskou filou (ale aj inymi) to zabili. To je tak kludne plemeno, ze ju nevytoci ani tento primitivsky navrh. Btw zase raz lobby nejakej skupiny, ktora sa nabali na vydavani certifikatov. Zachvilu tu budu firmy na vydavanie certifikatov na spravne sranie.
No nie je to najšťastnejšie, na druhej strane je spoločenská objednávka to riešiť.
Osobne som skôr za vymedzenie na základe váhy, do ktorého spadnú aj krížince.
Osobne som skôr za vymedzenie na základe váhy, do ktorého spadnú aj krížince.
-
TommyHot
Addict
Aha, takze taky anglicky mastiff, ktory bez priciny neublizi ani muche by mal smolu, len preto, ze je tlstoch? Riesit to treba na strane ludi. Ak si nevies dat psa do poriadku a niekomu s nim ublizis, tak tahaj do basy. To iste ako ked niekoho zastrelis. Roztavis zbran? Nie, proste ides do basy.
-
javatar
Hardcore addict
Na zaklade vahy to tiez nie je stastne riesenie - taky novofundlansky pes je velky, tazky ale nehorazne pohodovy pes. Celkovo je to vsak kravina - na ochranu objektu su jednoznacne vhodnejsie agresivne plemena. Majitelia si maju svojich milacikov strazit, tulave psy ma odchytavat mesto - ak bude toto fungovat tak bude vsetko OK (nehovoriac o tom, ze domaci milacikovia byvaju vacsinou bezpecne psi). Mocipani zase vymyslaju pi*oviny...
Jahnatek tusim psov videl iba v encyklopedii, preco tam teda ked uz nieje napriklad Rottweiler.
Celkovo je to ale pekna kravina, kolko tu takych psov je a kolko z nich niekoho napadlo?
(Minule spadlo lietadko, tak by sme mali zakazat letecku prepravu)

Celkovo je to ale pekna kravina, kolko tu takych psov je a kolko z nich niekoho napadlo?
(Minule spadlo lietadko, tak by sme mali zakazat letecku prepravu)
no hentí zasa nemajú nič lepšie na robote? blbosti vymýšľajú... každý pes je nebezpečný, keď má zlého majitela, a na druhej strane, pes, ktorý vizerá byť nebezpečný nemusí byť, lebo má dobrého majitela všetko je to len o tom, ako sa staráte o psa, ako o vychováte, kolko sa mu venujete...
čítal som o jednom plemene, myslím, že to bol japonský mastif, alebo také dačo, že to je úplne salámistický pes a pritom to je to (vymyslené) bojové plemeno... problém môže nastať, keď má v neviem ktorých mesiacoch málo pozornosti od majitela, či ako to bolo písané, že vtedy mu prepne v hlave a už nieje taký aký má byť, a ževraj to už nejde s5... čiže ak je ten pes drbnutý, tak nie kôli tomu, že by taký bol, ale len preto, že sa mu majitel nevenuje dostatočne a takto sa to potom odrazilo na ňom...
inak prečo nezakážu aj čivavu, aj tá môže byť nebezpečná. stupím na ňu šmyknem sa rozbijem si hlavu umrem a čo potom? zastrelia psa?
TommyHot to, podla mňa, dobre prirovnal k tomu, keď niekoho zastrelíš...
čítal som o jednom plemene, myslím, že to bol japonský mastif, alebo také dačo, že to je úplne salámistický pes a pritom to je to (vymyslené) bojové plemeno... problém môže nastať, keď má v neviem ktorých mesiacoch málo pozornosti od majitela, či ako to bolo písané, že vtedy mu prepne v hlave a už nieje taký aký má byť, a ževraj to už nejde s5... čiže ak je ten pes drbnutý, tak nie kôli tomu, že by taký bol, ale len preto, že sa mu majitel nevenuje dostatočne a takto sa to potom odrazilo na ňom...
inak prečo nezakážu aj čivavu, aj tá môže byť nebezpečná. stupím na ňu šmyknem sa rozbijem si hlavu umrem a čo potom? zastrelia psa?
TommyHot to, podla mňa, dobre prirovnal k tomu, keď niekoho zastrelíš...
-
seth82
Darca
-
TommyHot
Addict
A tych istot je samozrejme viac http://aktualne.atlas.sk/vybavovacky-na ... ekonomika/
Toto vsetko je ucelove vyhladenie tych najchudobnejsich, za ucelom prehlbenia extremnej priepasti medzi najchudobnejsimi a najbohatsmi. Suma sumarum, chudaci vykapu a zo strednej vrstvy sa stanu chudaci. Otazne je, z coho bude stat fungovat, ked znici tych najproduktivnejsich? Budeme jak v Cine, ze sice HDP rastie a budovat sa buduje, ale na ukor dotovaneho systemu statom, co zakonite raz musi padnut na hubu. A padne tak, ze sa z toho poseru vsetci od sudruha fikulasa az po prezidenta hlavy statu.
Toto vsetko je ucelove vyhladenie tych najchudobnejsich, za ucelom prehlbenia extremnej priepasti medzi najchudobnejsimi a najbohatsmi. Suma sumarum, chudaci vykapu a zo strednej vrstvy sa stanu chudaci. Otazne je, z coho bude stat fungovat, ked znici tych najproduktivnejsich? Budeme jak v Cine, ze sice HDP rastie a budovat sa buduje, ale na ukor dotovaneho systemu statom, co zakonite raz musi padnut na hubu. A padne tak, ze sa z toho poseru vsetci od sudruha fikulasa az po prezidenta hlavy statu.
Pekná demencia, ako som očakával, nachádza sa tam aj kaukazský ovčiak. Každému je jasné, že ide o výchovu a trestať treba majiteľov a nie psov. My sme mali takého, ktorého, raz keď ušiel, doviedli dve malé dievčatká na na "obojku" zo švihadla.. naozaj nebezpečný pre spoločnosť.
___
Zvýšiť štipendiá..znie to "pekne," ale tu je taká situácia už, že takmer všetci sú tie sociálne prípady a obracajú každú korunu.
___
Zvýšiť štipendiá..znie to "pekne," ale tu je taká situácia už, že takmer všetci sú tie sociálne prípady a obracajú každú korunu.
Denne jedna "isota"
z dielne tohto k*k*ta...
z dielne tohto k*k*ta...
Inak pekne nakladajú..
To, že bude takýto štýl som čakal, to by aj pravica robila, to je jedno, ale súdruhovia nahodili fakt fajnové tempo. Zachviľu zostanú len zbedačané masy.
To, že bude takýto štýl som čakal, to by aj pravica robila, to je jedno, ale súdruhovia nahodili fakt fajnové tempo. Zachviľu zostanú len zbedačané masy.
spekulaciahughito napísal:to by aj pravica robila
Nie každý pes je nebezpečný. Holými rukami sa čivave sa ubráni aj decko, rotvajlerovi sa nemusí ani trénovaný vojak.
Hmotnosť je podľa mňa jediná možnosť ako to ošetriť, ak to niekto chce ošetriť. Akonáhle sa do toho zatiahnu rasy, tak kríženci sú z toho vonku...
Druhá vec je, že k zákonu by vôbec nemuselo prísť, keby štát aka polícia a justícia fungovala ako mala a chránila občana.
Hmotnosť je podľa mňa jediná možnosť ako to ošetriť, ak to niekto chce ošetriť. Akonáhle sa do toho zatiahnu rasy, tak kríženci sú z toho vonku...
Druhá vec je, že k zákonu by vôbec nemuselo prísť, keby štát aka polícia a justícia fungovala ako mala a chránila občana.
Jaj, za pravice by tu už bol raj.beardie napísal:spekulacia
-
TommyHot
Addict
Nie, ale trend bol (takmer) vzdy taky, ze slovenska pravica znizovala deficit na strane vydavkov, nie na strane vyssich prijmov tak ako to robi sudruzenko a to je velky rozdiel..