Mam vyvinut aktivitu?
Mam vyvinut aktivitu?
Mam za sebou mesacnu prax so spoluziakom z vyssieho semestra (ale 2,5 roka mladsim). Prva som si ho pridala na FB a par sprav, co sme si pisali, boli len o skole. Cely cas bol ku mne velmi mily, spraval sa ako gentleman a pomahal mi (na Nemcov neobvykle). Trochu sme flirtovali v ramci sportu
Ja by som ho rada spoznala viac osobne, aj ked som si drzala od neho ku koncu trochu odstup. Myslite, ze mozem spravit este nieco viac, ked uz na mna ma kontakt? (Mozno sa stretneme este v skole, ale to moze trvat veky, resp. moze byt potom uz zadany..)
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mam vyvinut aktivitu?
Otázne v Tvojom prípade je, či sa chceš pridŕžať dogmy, že chlap má spraviť prvý krok. Treba však zvážiť, že nemec môže byť mierne iná mentalita a možno to isté čaká od Teba. Sama si vo svojom príspevku napísala, že by si ho viac rada spoznala osobne.
Za návrh jedného spoločného posedenia nič nedáš.
Muz vzdy dokaze zenu dostat tam, kde ho zena chce mat. 
Jin: mne nejde az tak o dogmy. ale v praxi sa mi overilo, ze muz vita prvy krok od zeny, ked mu ide len o fyzicke zblizenie. ale ked chce nadviazat vztah, tak nenecha zenu/dievca prevziat riziko odmietnutia..hm, nemecka mentalita je zapeklita, urcite cakaju viac iniciativy od zeny a daju sa lahko odstrasit. len neviem, ako ma ta moja iniciativa presne vyzerat 
noone
a co to znamena v konkretnom pripade? ze ho mam poprosit o pomoc pri pisani prace a pozvat ho na kavu?
noone
a co to znamena v konkretnom pripade? ze ho mam poprosit o pomoc pri pisani prace a pozvat ho na kavu?
-
jin
VIP
Ako som napísal. Normálne ho zavolaj von si niekam sadnúť.
Vtedy uvidíš, aký na neho malo efekt, že si ho Ty pozvala von. Pokiaľ sa bude správať ako trkvas a neprevezme iniciatívu, tak by som to veľmi potom už nesilil a dal tomu voľný spád.
Ak to však zoberie ako štandardné rande a rozlúčite sa s tým, že sa ešte stretnete (v dohľadnej dobe samozrejme), tak to už potom je na ňom.
Vtedy uvidíš, aký na neho malo efekt, že si ho Ty pozvala von. Pokiaľ sa bude správať ako trkvas a neprevezme iniciatívu, tak by som to veľmi potom už nesilil a dal tomu voľný spád.
Ak to však zoberie ako štandardné rande a rozlúčite sa s tým, že sa ešte stretnete (v dohľadnej dobe samozrejme), tak to už potom je na ňom.
kathleen: Presne tak nejak.
jin napísal:Otázne v Tvojom prípade je, či sa chceš pridŕžať dogmy, že chlap má spraviť prvý krok. Treba však zvážiť, že nemec môže byť mierne iná mentalita a možno to isté čaká od Teba. Sama si vo svojom príspevku napísala, že by si ho viac rada spoznala osobne.
alebo budes musiet dat....
nechcem ti brat iluzie ale nemci su enormne nadrzani na slovenky,cesky,ukrajinky a bude ta zrejme chciet vyklatit ale to zistis sama,mozem sa samozrejme mylit(dufam teda ze sa mylim len to ber ako kamaratske upozornenie)
to uz bude zalezat na tebe
dakujem za
dat ti odpustim
Son-Gohan, hlupsi nazor som dlho necital.
-
MeanSeriously
Medium Star
test - nemyslím si. Upozornil ju na dosť častý problém. Sám o tom viem.
-
Andi_Cibula
Addict
Tiež som o tom počul ako o trende. Brat býva v Nemecku. Nemky sú podľa jeho slov škaredé, možno preto.
Zijem v Nemecku 3 roky a viem, ako to tu chodi. Ale rec tu bola o normalnom stretnuti pri kave na verejnosti. Ked chce niekto vychodoeuropanku na jednu noc, na to su ine akcie. Ale vdaka za vasu starost 
-
MeanSeriously
Medium Star
pozri, vždy je lepšie byť radšej viac opatrný ako menej. Treba byť pripravený vždy na všetko. Ľudia sa často pretvarujú.
DAKUJEM. fakt mi pomahate sa otvorit novemu vztahu s clovekom opacneho pohlavia!
-
MeanSeriously
Medium Star
Nikto ťa tu neodrádza. Choď do toho! Ale ako sa vraví dôveruj, ale preveruj.
kathleen keby si bola chlap tak ta zdrbem za pripecenu temu, ale si zena a tie nevedia co chcu takze: ano, ozvi sa mu
sa tu chysta drang nach westen?
.
kathleen hlavne konaj bleskovo. a daj chlapcovi dostatok zivotneho priestoru.... ved vies, aki su nemci
.
kathleen hlavne konaj bleskovo. a daj chlapcovi dostatok zivotneho priestoru.... ved vies, aki su nemci
-
axxis
Addict
toto je dovod preco mam rad internety. kde inde by spravili z otazky ci ma pozvat chalana na kavu rukojemnicku dramu, znasilnenie a celkovo mayhem. od ludi na internete vzdy len to najlepsie
edit://normalne ho zavolaj von, co tym asi tak mozes stratit? ak sa on citi podobne bude rad, ak je to jednostranne tak pri najhorsom odmietne ale z toho by nebolo tak ako tak nic. vlastne ani neviem nad cim rozmyslas
edit://normalne ho zavolaj von, co tym asi tak mozes stratit? ak sa on citi podobne bude rad, ak je to jednostranne tak pri najhorsom odmietne ale z toho by nebolo tak ako tak nic. vlastne ani neviem nad cim rozmyslas
-
maciatko99
Medium Star
Za to, že sa mu ozveš a nebudeš čakať na neho nič nedáš. Nemáš moc čo stratiť, teda za predpokladu, že ti to neuberie z hrdosti a ženského ega, ktoré je mnohokrát v týchto prípadoch neprimerane vysoké. Napíš mu, zavolaj mu a je po probléme!
A je to echt nemec, alebo semir gerkhan? 
To moze tiez zamiesat karty
To moze tiez zamiesat karty
maciatko99: moje ego je pri nom skor neprimerane nizke 
SRneC: klasika nemec s normalnym menom
SRneC: klasika nemec s normalnym menom