Minimalne rozmery izby
Re: Minimalne rozmery izby
2,6 x 2,2 m ?
Prosim ta odfot to nejako, to ma fakt zaujima. A este pre dvoch...myslim ze by to tu tiez viaceri radi videli 
To by aj mňa zaujímalo. Však to nie je ani na 2 postele a stôl 
-
maciatko99
Medium Star
Michaelo, Michaelo, ty si o internáte akurát tak počul z rozprávania, aj to určite len zo stredoškolského internátu na ktorom vládne večierka a prísny režim. Až raz budeš mať možnosť vyskúšať život niekde mimo domova, tak potom pochopíš o čom to je.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
koľko si platil za privát? A v ktorej časti brna? A mal si nárok na ubytovacie štipendium aj keď si nebýval na koleji?Racius napísal:Čože ? Tak toto nie je tak úplne pravda a čerpám z vlastných skúseností z pobytu v Brne.
Špeciálne práve tam vychádzajú internáty drahšie ako súkromné bývanie. Vyskúšal som si obidvoje, na intrák sa už nechcem vrátiť, ale musím, keďže z jedného bytu som bol vykázaný. (nezhody vo "vedení", nepodstatné, ale rozišli sme sa v dobrom)
Teraz som v stave keď hľadám privát, intrák no more.
-
Andi_Cibula
Addict
2500kč/mes v lukratívnych Lužánkach a izba bola veľká asi 20m štvorcových. (dvaja na izbe)
Nárok na ubytovacie štipko majú aj tí čo bývajú na privátoch.
Teraz idem späť na intrák s izbičkou s plochou 12m štvorcových, tisneme sa tam traja, cena 3100kč/mes.
Za ten mesiac musím nájsť iný privát, inak budem smutný a demotivovaný.
Nárok na ubytovacie štipko majú aj tí čo bývajú na privátoch.
Teraz idem späť na intrák s izbičkou s plochou 12m štvorcových, tisneme sa tam traja, cena 3100kč/mes.
Za ten mesiac musím nájsť iný privát, inak budem smutný a demotivovaný.
-
audiotrack
VIP
tak to máš dosť drahý intrák. Ja som platil okolo 1500 + 50 za počítač + 130 internet. Tak 1700KČ mesačne, na míraku. Do centra dole kopcom aj pešo za 15 minút, do školy tiež kúsok.
ja platim za dvojku na Purkynaku 2900 aj s netom, okolo 15 m^2 pre dvoch je imho dost fpoho
119 Kč/deň x 30 = 3 570 Kč
2 postele, kolaje Brno
http://www.skm.muni.cz/ubytovani/texty/ ... -13.cz.pdf
2 postele, kolaje Brno
http://www.skm.muni.cz/ubytovani/texty/ ... -13.cz.pdf
Ja som na Máneskách a platím cca 2500 mesačne + 180 PC a net. A to mám v izbe akurát umývadlo, sprchy a WC sú spoločné na chodbách. Čo počúvam oproti slovenským intrákom dosť pálka za také vybavenie. Ale nesťažujem sa, prežiť sa tam dá.
Veru tak, kamoš v Brne jasne hovorí, že privát sa oplatí viac ako internát, tie sú dosť drahé. V BA presne naopak a oveľa extrémnejšie. 
Ja som na PPV, 2ka izba na A04 za 109 Kc/mesiac. Som spokojny celkom, sice kuchynka je troska v dezolatnom stave, ale postele nove, stoliky nove.