Reklamacia notebooku v alze
Reklamacia notebooku v alze
Zdravim , chcem sa spytat či mam nejaku šancu na uspešnu reklamaciu v alze notebooku ktoremu chrapči lavy reproduktor - nie vždy , len pri určitych frekvenciach (možno chyba v zvukovke ) preto sa pytam či vyreklamuju aj takuto "blbost"
Re: Reklamacia notebooku v alze
a skusal si uz ine ovladace?
aky mas notebook?
skus ako je mriezka reproduktora pustit stlaceny vzduch alebo fuknut, aj mala smet/vlas/chlp, moze sposobit rezonanciu....
+ dalsia vec je ta, ze asi nechces byt mesiac bez notebooku kvoli nejaku smejdnemu reproduktoru na notebooku ktory aj tak hra na hovno... radsej si zapoj nieco externe/sluchatka ako mesiac nic..
takisto vyluc "chybu v zvukovke" pripojenim sluchatok..
skus ako je mriezka reproduktora pustit stlaceny vzduch alebo fuknut, aj mala smet/vlas/chlp, moze sposobit rezonanciu....
+ dalsia vec je ta, ze asi nechces byt mesiac bez notebooku kvoli nejaku smejdnemu reproduktoru na notebooku ktory aj tak hra na hovno... radsej si zapoj nieco externe/sluchatka ako mesiac nic..
takisto vyluc "chybu v zvukovke" pripojenim sluchatok..
v ovladačoch to nie je ... notebook Lenovo z570 .. presne preto sa pytam či sa to oplati posielat , notebook potrebujem každy den . tuto istu chybu mi robilo na pravom repraku a tam som to vyriešil fuknutim a povysavanim , skušal som to iste aj na lavom zatial bez zmeny , možno to treba spravit kvalitnejšie
.. každopadne diky
ak ti to vadi (mne by to vadilo) tak to daj reklamovat, aj napriek tomu ze to je iba banalita tak by ti to zreklamovat mali, bud si ale isty ze to je v hardweri - pozri si ci mas najnovsi driver a podobne a taktiez zalezi od toho pri akej hlasitosti ti to rapci, ak to mas nastavene na polku (hlasitost) a aj tak to rapci tak to je zle, ak to mas vsak naplno kolko to len da a rapci ti vtedy tak to by som velmi neodsudzoval, ja ked si zapnem na notebooku zvuk naplno tak mi rapcia trosku oba repraky