Reklamacia notebooku v alze

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Farlo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Reklamacia notebooku v alze

Príspevok od používateľa Farlo »

Zdravim , chcem sa spytat či mam nejaku šancu na uspešnu reklamaciu v alze notebooku ktoremu chrapči lavy reproduktor - nie vždy , len pri určitych frekvenciach (možno chyba v zvukovke ) preto sa pytam či vyreklamuju aj takuto "blbost"
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Re: Reklamacia notebooku v alze

Príspevok od používateľa CheZteR »

a skusal si uz ine ovladace?
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

aky mas notebook?

skus ako je mriezka reproduktora pustit stlaceny vzduch alebo fuknut, aj mala smet/vlas/chlp, moze sposobit rezonanciu....
+ dalsia vec je ta, ze asi nechces byt mesiac bez notebooku kvoli nejaku smejdnemu reproduktoru na notebooku ktory aj tak hra na hovno... radsej si zapoj nieco externe/sluchatka ako mesiac nic..
takisto vyluc "chybu v zvukovke" pripojenim sluchatok..
Farlo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Farlo »

v ovladačoch to nie je ... notebook Lenovo z570 .. presne preto sa pytam či sa to oplati posielat , notebook potrebujem každy den . tuto istu chybu mi robilo na pravom repraku a tam som to vyriešil fuknutim a povysavanim , skušal som to iste aj na lavom zatial bez zmeny , možno to treba spravit kvalitnejšie :) .. každopadne diky
majogorbi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa majogorbi »

ak ti to vadi (mne by to vadilo) tak to daj reklamovat, aj napriek tomu ze to je iba banalita tak by ti to zreklamovat mali, bud si ale isty ze to je v hardweri - pozri si ci mas najnovsi driver a podobne a taktiez zalezi od toho pri akej hlasitosti ti to rapci, ak to mas nastavene na polku (hlasitost) a aj tak to rapci tak to je zle, ak to mas vsak naplno kolko to len da a rapci ti vtedy tak to by som velmi neodsudzoval, ja ked si zapnem na notebooku zvuk naplno tak mi rapcia trosku oba repraky ;)
Napísať odpoveď