Mobilna app
Mobilna app
Ludia, nedalo by sa spravit hojko.com aj ako mobilnu applikaciu pre smartphony ? Bola by to pecka, aj ky trebalo niekoho zaplatit tak si myslim ze ak sa spravi zbierka tak sa vyzbiera dost
bola by to pecka podla mna 
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mobilna app
Tapatalk...
opera mobile/mini alebo tapatalk ti nestaci?
Tapatalk ale nie je aplikacia konkretne iba na stranku hojko.com nie ? (pytam sa lebo som sa s tou aplikaciou este nestretol), ja som skor rozmyslal tak ako to spravil sector tu svoju aplikaciu, ktora je mimochodom velmi dobre spravena, alebo nieco na ten styl ze too bude iba cisto hojko 
Aku ma Sector aplikaciu a co ponuka? Tapatalk je urcena pre fora a obsahuje vsetko co treba, od prechadzania fora, sukromnych sprav, cez prilohy az po neviem co. Aky ma vyznam programovat nieco co je davno naprogramovane na perfektnej urovni so vsetkym co treba?
Normal aplikacia kde si citas prispevky co su na sector.sk s tym ale ze je podla mna velmi pekne spravena a tusim ze aj bola ta aplikacia nejak ocenena za to ako dobre je spravenatest napísal:Aku ma Sector aplikaciu a co ponuka? Tapatalk je urcena pre fora a obsahuje vsetko co treba, od prechadzania fora, sukromnych sprav, cez prilohy az po neviem co. Aky ma vyznam programovat nieco co je davno naprogramovane na perfektnej urovni so vsetkym co treba?
-
uplink
VIP
majogorbi - vývoj takej appky by stál pár tisíc eur, sector má obrovské zisky z gigantickej návštevnosti a reklám, hojko.com má stotinové, takže zbierka by bola pekne mastná a nechceme aby nám tu vznikla kauza lamky.net, nie? Navyše ako test napísal, máme tu tapatalk, ktorý má gro funkcií fóra a funguje rovnako dobre. Navyše prioritu má primárny design fóra, na ktorý stále nemám čas

Ale tak Ti poviem, ak máš zbytočných 1000 evri, tak mi ich pošli a ja ich bachnem chalanom vo vinisoft.com aby spravili totálnu pecku aj kód aj design fóra. Je to lacnejšie a efektívnejšie, ako robiť "aj" mobilnú verziu. A myslím že za 500 evri by dorobili aj htmlkovú mobilnú verziu.
Appka je fakt zbytočná, ver mi...
Ale tak Ti poviem, ak máš zbytočných 1000 evri, tak mi ich pošli a ja ich bachnem chalanom vo vinisoft.com aby spravili totálnu pecku aj kód aj design fóra. Je to lacnejšie a efektívnejšie, ako robiť "aj" mobilnú verziu. A myslím že za 500 evri by dorobili aj htmlkovú mobilnú verziu.
Appka je fakt zbytočná, ver mi...
-
audiotrack
VIP
za 500 evri ti tú mobilnú verziu spravím aj ja
Len neviem načo komu bude
-
audiotrack
VIP
Jaj o tom som vedel, teda prisiel som na to ked ma nechcelo pustit na moj ucet kym nezaplatim cez sms
... a viete aj preco presli k takymto opatreniam ? nevychadzali im peniaze z reklam na spravu servra alebo v tom je nieco ine ?
-
audiotrack
VIP
prečítaj si tú tému, nebude sa tu hádam písať znova čo je napísané už v nej! A ak to chceš rozoberať ďalej, spýtaj sa tam. Toto nemá nič s predmetom tejto témy