Odporúčam si ísť pozrieť tuto výstavu, za tých 10€ to stojí
The Human Body Exhibition
The Human Body Exhibition
Tak čo, boli ste niekto? Ja som bol včera, bolo to veľmi zaujímavé, síce tie exponáty nevyzerali že boli niekedy živé, ale čo má dosť prekvapilo bolo to, že niektoré exponáty neboli v skle ale boli tam "voľne" položené .. Ako menšia skupinka sme dostali aj medika, ktorý nám všetko pekne povysvetloval ( žiadne dlhé nudné kecy, vysvetlil nám to všetko po lopate, ako teenagerom
)
Re: The Human Body Exhibition
Tiež som bol. Pri pokladni v pohode ľudia - aj bez preukazu dá študentskú zľavu.
Čakal som viac "sterilné" prostredie
a ono to bolo len tak vystavené
Miestami nepríjemný pocit - najviac vo mne zanechal asi tá časť s malými ľudskými plodmi
fascinujúce a nepríjemné zároveň
Myslím si, že za 10€ sa to oplatí vidieť
Čakal som viac "sterilné" prostredie
Miestami nepríjemný pocit - najviac vo mne zanechal asi tá časť s malými ľudskými plodmi
Myslím si, že za 10€ sa to oplatí vidieť
Nám tiež, ešte sme jednu pani zobrali ako pedagogický dozor, takze šla zadarmo
Nikto nekontroloval či je naozaj pedagogický dozor .. 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Chystam sa. Do konca vystavy este vela casu. Ale isto je to zaujimave, uz len s precitaneho 
bol som na tom 2 roky dozadu v Brne, pacilo sa mi to
neviem ci to bolo aj v Blave, ale najviac sa mi pacilo telo rozrezane po vrstvach, bolo pekne vidiet ako je to vsetko vnutri poukladane
neviem ci to bolo aj v Blave, ale najviac sa mi pacilo telo rozrezane po vrstvach, bolo pekne vidiet ako je to vsetko vnutri poukladane
Myslíš to skoro na konci čo vyzeralo ako prosciutto ?
Ale nám ten medik povedal že to je zle poskladane, jedna noha bola naopak tuším ..
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Kde to je? V Bratislave? Uz dvakrat som to prepasla vo Viedni, isla by som rada.
Áno, v Bratislave 
Nejaké video k tejto výstave:
a ešte mám otázku... keď si chcem objednať lístky cez ticketportal, tak kliknem ktorý deň chcem, otvorím si hodinu a tam mám na výber takéto niečo http://www.ticketportal.sk/performance.aspx?idp=130409 nvm či to vidíte, tak som dal obrázok aj do prílohy.... to čo si tam vyberám/mám vybrať? lebo nejako som to nepochopil...
a ešte mám otázku... keď si chcem objednať lístky cez ticketportal, tak kliknem ktorý deň chcem, otvorím si hodinu a tam mám na výber takéto niečo http://www.ticketportal.sk/performance.aspx?idp=130409 nvm či to vidíte, tak som dal obrázok aj do prílohy.... to čo si tam vyberám/mám vybrať? lebo nejako som to nepochopil...
Hm to neviem, my sme si kupovali na mieste 
v ticketportaly su trocha mimo lebo predavaju listky na sedenie a pritom je to otvorena galeria kde sa prechadzas pomedzi exponaty, ak by ste mali nejake otazky piste 
//ale zasa predava sa obmedzeny pocet listkov na jednotlivy cas, takze mozno to maju nahodene koli tomu, bohvie.....
//ale zasa predava sa obmedzeny pocet listkov na jednotlivy cas, takze mozno to maju nahodene koli tomu, bohvie.....
aha... no ale to mohli trochu inak spraviť, nie na miesta na sedenie, ak to teda je kvôli tomu...
Nelegalna vystava cinskych popravenych vaznov, kazachov a azerbajdzancov bez umrtnych listov a bez informovanych suhlasov za mastne peniazky
Samozrejme vo Francuzsku zakazana.
Este dobre ze som ludske telo videl na pitvach a sam preparoval, nemusim na HBE chodit a platit zakladatelovi jachtu v karibiku.
Este dobre ze som ludske telo videl na pitvach a sam preparoval, nemusim na HBE chodit a platit zakladatelovi jachtu v karibiku.
Mám pocit že aj v ČR je to zakázané ..
-
senator8008
Light Star
Čo je na nej nelegálne, keď nieje zakázaná?SRneC napísal:Nelegalna vystava cinskych popravenych vaznov
-
marek carey
Medium Star
Dufam, ze sa mi podari tam dostat. Ak niekto pozna anatomy for beginners, tak vidiet to nazivo ho bude fascinovat este viac. 
Na Slovensku nemoze byt ludske telo vystavene nikde inde mimo truhly, ale ked spravis v inchebe 3 mesacnu vystavu za 14eur z takych prachov lahko zapchas hubu kadekomu.
-
marek carey
Medium Star
Dalo by sa diskutovat, ako velmi sa este daju oznacit plastinaty za ludske telo.
Je to ludske telo v ktorom je voda nahradena roznymi polymermi, v kazdej jednej bunke. Vela exponatov z originalnej vystave na slovensku ani nie je aby nevirili okolo seba este viac vodu ( vypreparovana mrtvola kona s dvoma ludmi na nom, zena v tehotensktve alebo dve mrtvoly pocas sexu.)
V ČR to zakázané nie je. Rovnaká výstava bola v Brne pred 3 rokmi.DEVZYO1G napísal:Mám pocit že aj v ČR je to zakázané ..
Inak by som sa na to išiel pozrieť, ak by nebrali ako vstupné také nekresťanské peniaze. Čo už, budem si musieť vystačiť s pohľadom na vnútornosti prasaťa pri zabíjačke...