akú motorku?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
acidbomb
Novice
Novice

akú motorku?

Príspevok od používateľa acidbomb »

Dobrý deň ... mám 16 rokov a idem si robiť vodičák ... akú motorku yb ste mi poradili .. mala by mat 125 ccm a do 11kw . Chcel by som nejaké pekné enduro ale aby nebolo moc crossové .... aby sa dalo jazidť aj po komunikáciach :) ale malo by byť aj relatívne lacné :)
Čo by ste poradili?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: akú motorku?

Príspevok od používateľa hojko »

Co znamena relativne lacne??? 1500 eur alebo 5000 eur???
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ešte ten vodičák nemáš, a už plánuješ čo kúpiš? A vôbec, čo sa to deje, že dnes všetci 16 roční chcú enduro (125ccm enduro)?

najprv napíš cenový strop, lebo "relatívne lacné" je u mňa aj 3000€ ak sa bavíme o "peknom" endure ako si napísal.
acidbomb
Novice
Novice

no šak vodičák nemám ale robím ho .. zachvilku mám 17 čiže robim sučasne aj na auto ... a akú motorku by som mal chcet ? aj tak keď budems tarší tak si kupim auto a nie nejaku vyššiu kubaturu -_- ... no cennový strop dajme tomu od 1000 do 1600 € ... chcem ojazdenú motorku nei čisto novú a chcem poradiť nejakú peknú
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Motorka sa kupuje podla jazdnych vlastnosti a technickeho stavu alebo podla krasy?
acidbomb
Novice
Novice

kupuje sa podla obidvoch ... ale mne skor zaleží na tom ako vyzerá a potom dokážem ohodnotiť aká je ... chcem sa voziť rekreačne a od vás chcem iba poradiť motorky tak to už konečne pochopte a napište sem nečo normalne! Pytal som sa na motorky nie na to že prečo si idem vodičák a ako motorky hodnotím atď. Ako fakt ale regol som sa sem jak pakon lebo som čakal že su tu normalny ludia ale každy tu má len hlúpe otázky .. vás doma neučili že na otázku sa otázkou neodpovedá alebo čo?
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evilbanana »

Varadero? Vela mladych si ju chvali. Skus motoride tam ti poradia dovolim si tvrdit odbornejsie
Napísať odpoveď