viete mi pls poradit nejaky adresar, ktory je pristupny po sieti? Chcel by som, aby vsetci kolegovia mohli do neho pristupovat bez obmedzeni a zas ked si pridaju kontakt, aby sme ho videli vsetci
SW - Adresar kontaktov pristupny po sieti
SW - Adresar kontaktov pristupny po sieti
Ahojte,
viete mi pls poradit nejaky adresar, ktory je pristupny po sieti? Chcel by som, aby vsetci kolegovia mohli do neho pristupovat bez obmedzeni a zas ked si pridaju kontakt, aby sme ho videli vsetci
. Vdaka za kazdu dobru radu
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: SW - Adresar kontaktov pristupny po sieti
Program nepoznam, ale napriklad Exchange server by mal mat moznost zdielat kontakty.
Vyriesit sa to da aj obycajnou webovou aplikaciou v PHP/ASP..., ktora bude bezat na serveri a cez jednoduchu administraciu sa budu pridavat a odoberat kontakty. To ti naprogramuje hocikto za 50 ci 100 eur.
Vyriesit sa to da aj obycajnou webovou aplikaciou v PHP/ASP..., ktora bude bezat na serveri a cez jednoduchu administraciu sa budu pridavat a odoberat kontakty. To ti naprogramuje hocikto za 50 ci 100 eur.
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: SW - Adresar kontaktov pristupny po sieti
Poprípade, ti to viem urobiť aj ja ako desktopovú sieťovú aplikáciu, za 40 až 70 eur.