The Dark Knight Rises (2012)
Re: The Dark Knight Rises (2012)
Sarger: Nightwing film asi tiez nebude vzhladom na to, ze v komixoch sa vola Dick Grayson a nie
Este ma tak napadlo
Prilis komixove? Ved o tom to cele malo aj byt! Dokonca zahrnuli aj legendarnu scenu z komixov, kde
Spoiler
John Blake
Spoiler
Nebude Blake "iba" dalsi Batman? Vzhladom na to, ze Gordon na konci montoval na ten reflektor nove logo Batmana. Kazdopadne uz asi dalsi batman film nebude.
Spoiler
Bane poskodi batmanovi chrbticu
Shark_360: Podla mna to nebude len dalsi batman ked na koci mu ta zenska povedala ze
Spoiler
preco nepouziva svoje 2. meno Robin
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
K 1. Nikdy nevieš čo si štúdio zmyslí... už pred uvedením filmu boli dosť búrlivé diskusie, žeby sa mohlo jednať oňho mohlo jednať avšak so zmeneným menom.
K 2. To tiež záleží na štúdiu a Nolan sa Batmana vzdal (Trilógia mu bohate stačí a komiksom sa neplánuje venovať až na produkciu MoS).
K 3. Nolan to natočil skôr realisticky... dosť ľudí sa sťažovalo, že Bruce nemá potrebný intelekt ako v komiksoch a pod.
Komiksový typ Batmana sa skôr vyskytne v Justice League kam sa hodí, ale to uvidíme až o 3 roky...
A prípadný ďalší reštart/pokračovanie Batmana by bol zabitý pokus... potom čo dokázal Nolan by ho ťažko niekto prekonal, ale ktovie
//playerSC: pozri si bod 2.
K 2. To tiež záleží na štúdiu a Nolan sa Batmana vzdal (Trilógia mu bohate stačí a komiksom sa neplánuje venovať až na produkciu MoS).
Spoiler
V priebehu filmu si mohol vidieť aký mal Blake odpor k zbraniam, násiliu a hlavne k neschopnému systému čo sa ukázalo pri scéne na moste, ktorá ho zlomila a odišiel od polície. Teda Bruce mu nakoniec odovzdal masku a je na každom ako si to vysvetlí... koniec bol otvorený pre divákov ako tomu bolo aj pri Inception... každý si urobí vlastný názor + sú to možné zadné dvierka, ale to by chcelo ku**a dobrý scénar, gule a režiséra.
Komiksový typ Batmana sa skôr vyskytne v Justice League kam sa hodí, ale to uvidíme až o 3 roky...
A prípadný ďalší reštart/pokračovanie Batmana by bol zabitý pokus... potom čo dokázal Nolan by ho ťažko niekto prekonal, ale ktovie
//playerSC: pozri si bod 2.
-
theBliZZard
Star
Sarger... k bodu 2. Mozno by to chcelo poriadny scenar, gule a rezisera, ale myslim ze studiu je to jedno, ten film by urcite zarobil a o to tu v prvom rade ide.. o peniaze. K TDKR, neviem, ale som snad jediny z mojho okolia ktoremu sa najviac pacil Begins
samozrejme Dark Knight bol vynikajuci film, takze aj TDKR, ale proste mne je "najsympatickejsi" Begins 
-
Sarger
Guru wannabe
Celé je to len on peniazoch.. iba blázon by si dovolil natočiť pokračovanie filmu podľa sračkového scenára. I keď v poslednej dobe sa to deje čoraz častejšie... (viď Total Recal, John Carter, Prometheus a pod.)
BB je fajn, asi najviac nedocenený film z trilógie.
BB je fajn, asi najviac nedocenený film z trilógie.
dalsieho batmana by sme mali vidiet v pripravovanom filme justice league. nieco na styl avengers
http://www.imdb.com/title/tt0974015/
http://www.imdb.com/title/tt0974015/
Ahojte!
Neviete či už má tento film aj CZ dabing?? Originál je podľa mňa vždy lepší, ale aj tak by som to chcel vidieť aj po CZ. Hľadal som na nete ale ani trailer a ani nič o dabingu na tento film som nenašiel. Ďakujem za každú odpoveď.
Neviete či už má tento film aj CZ dabing?? Originál je podľa mňa vždy lepší, ale aj tak by som to chcel vidieť aj po CZ. Hľadal som na nete ale ani trailer a ani nič o dabingu na tento film som nenašiel. Ďakujem za každú odpoveď.
-
Sarger
Guru wannabe
Počkaj si do januára na Bluray a DvD... potom bude.
A dovtedy ani v kinách nebude??Sarger napísal:Počkaj si do januára na Bluray a DvD... potom bude.
nie, takto to nefunguje 
Dobre, ale napr. Avengers boli na slovensku len po anglicky a v česku aj po CZ a teraz je na dvd po CZ. Tak prečo Batman ma zatial iba original dabing a az na dvd bude CZ??CheZteR napísal:nie, takto to nefunguje
-
Sarger
Guru wannabe
To je vec distribútora... a ver mi v Česku z toho dabingu 2x nadšení neboli.
To verím že neboli nadšení pretože aj v dvojke češi Jokera totálne pokazili s dabingom a celkovo si myslím že česko posledné dva-tri roky má príšerné dabingy oproti originálu...Sarger napísal:To je vec distribútora... a ver mi v Česku z toho dabingu 2x nadšení neboli.
A nevie sa aspoň kto by mal koho dabovať??
ako si moze niekto pytat dabing filmu ako je batman? ved to musi tak strasne pokazit ten zazitok...
Ja viem že to pokazí zážitok len som chcel vedieť prečo nieje spravený ani český trailer, prečo ani na slovensku ani v česku nejde ten film v kine po CZ.. Ja osobne si to po česky pozriem max raz a bude mi to stačiť, inak to budem pozerať v originále, len som chcel vedieť načo čakajú..ColdRain napísal:ako si moze niekto pytat dabing filmu ako je batman? ved to musi tak strasne pokazit ten zazitok...
-
Sarger
Guru wannabe
Načo riešiš somariny... pokiaľ film nebude v 3D (čo batman našťastie nebol) tak dabing nedostane.
Čaute! Jednej veci som vo filme nerozumel.
Ako ste to pochopili vy? Ako to je? Ďakujem.
Spoiler
Na konci keď Foxovi povedia že ten autopilot v Bate už je a spravil ho Brice Wayne, Potom Robin ide do jaskíň, Alfred uvidí Wayna v tej kaviarni, a Gordon je na streche policajnej budovy. Na tej streche nájde opravený reflektor s netopierom- nevie či to mám chápať že ho tam dal Batman- Bruce Wayne alebo Robin?