Pokračovať ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Milo16
Novice
Novice

Pokračovať ?

Príspevok od používateľa Milo16 »

Ahojte, prosím vás o radu.
Spoznal som jedno dievča, od začiatku ma zaujala a veľmi sa mi páčila ... veľmi som túžil aby som ju mohol spoznať viac a pokúsiť sa o niečo. Dievčaťu som sa pravdepodobne aj ja pozdával, vyhľadala ma písali sme si a dohodli sme sa na rande. Doteraz sme ich mali len dve ... no povedal by som že je to oficiálne chodenie. Možno to vyznie blbo ale je to proste tak ... Problém je však v tom že zo začiatku sa mi veľmi páčila a keď som s ňou je mi dobre ... no nie je to také ako som si predstavoval. Tu sa však rysuje môj vôbec prvý vážny vzťah, doteraz som mal len "jednorázové známosti" Možno je to tým že ku nej asi nič necítim (predsa len je to len 2 rande) no možno je to tým že len prednedávnom som bol ešte šialene zaľúbený do spolužiačky ktorá však city neopätovala.

Žiadam o radu ako pokračovať ... či to ešte skúsiť ďalej a dúfať že sa do nej zaľúbim a budem šťastný alebo to ukončiť čím skôr aby som jej ublížil menej. V týchto veciach som neskúsený. Obidvaja máme 16.
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokračovať ?

Príspevok od používateľa gogo956 »

ak je to fyzicky tvoj typ-páči sa Ti, tak chod do toho a neskor uvidis ci to ma zmysel alebo nie.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

A si si istý, že ona od toho bude chcieť dlhodobejší vzťah? Možno že z toho napokon vyplynie, že by ste od toho nechceli vzťah, ale len tie výhody. :wink: Každopádne ak nič iné okrem nej neriešiš, tak ak ti je sympatická, páči sa ti a rozumiete si, tak to s ňou ešte skús a uvidíš, či to vyjde alebo nie, nemáš čo stratiť. Pokiaľ budeš z tej baby cítiť, že už sa na teba namotáva a ty necítiš nič, tak choď od toho preč.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Ide o to, čo chceš ty. Ak vzťah, tak skús ešte 1-2 rande, ak to nebude ono tak to ukonč. Ak si chceš len užiť, tak do toho smelo choď a možno sa podarí. Na to aby si si vrzol emócie nepotrebuješ, dajú sa v pohode predstierať.
kaźdopádne si myslím , že vzťahy okolo 15-16 roku života nie sú veľmi trvalé, ale treba si nimi prejsť, aby sa človek, čo-to nové naučil.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

prisiel si sa pochvalit?
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Druhé rande a už je to oficiálne chodenie ? Je ti s ňou do dobre a v podstate k nej nič necítiš. V podstate asi nevieš čo chceš. Čiže si to najprv ujasni.
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

Čo myslíš pod "jednorázové známosti"? :D
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Sex a dovidenia.
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

:lol: Poviem to takto...najlepsie,co mozete urobit, tak vylozit karty na stol..dohodnut sa zocivoci a bude..Nie sa tam hrat na vztahy.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

INsomNIA napísal::lol: Poviem to takto...najlepsie,co mozete urobit, tak vylozit karty na stol..dohodnut sa zocivoci a bude..Nie sa tam hrat na vztahy.
na termíne a u koho z nich?
S@e Hunter
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa S@e Hunter »

16 rocny :D mna v tvojom veku zaujimali uplne ine veci ako ci niekoho lubim preto aky je alebo ako vyzera.
EssoLegend
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa EssoLegend »

Kto by chcel niekoho kto má jednorázové známosti ako si písal... troška sa uvedom kámo :smt017 len hlúpa žena neusúdi podľa tvojho chovania čo si zač.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Na základe čoho by si povedal, že je to oficiálne chodenie? Toto ma clekom zaujíma.
Ďalej - v čom je to iné, ako si si predstavoval? Život sa neriadi podľa predstáv a ešte veľakrát sa Ti zosypú a veci budú inak. Pokiaľ cítiš, že to v Tebe vyhaslo, tak v tom nepokračuj. Narobilo by to len viac škody.
Píšeš, že si nedávno zažil neopakovanú lásku. Nuž táto baba je na ňu záplata, ktorá sa Ti však nepáči a nedokáže Ti nahradiť to, čo si nedosiahol. Tým si prejdeš a do budúcnosti Ťa to posilní.
Skús to ukončiť pred tým, než ublíťiš sebe aj jej.
Milo16
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Milo16 »

Už sme boli spolu viackrát ... a viem že jej ide o vzťah ... pod pojmom jednorázové známosti som myslel baby s ktorýmy som bol len 2-3 krát vonku a zistil som že to nie je ono .. a že to nepôjde ...

Problém je však to ... že keď s ňou nie som tak mi chýba .. a myslím na ňu, ale keď som s ňou jednoducho to nie je ono .. možno je to tým že je to začiatok .. že sa ešte tak nepoznáme ... no keď som s ňou tak pozerám na hodinky kedy mi ide autobus aby som už išiel preč ... jednoducho to nie je ono .. možno je to tým že ju ešte neľúbim ... no žiadam vás o radu či to ukončiť skôr alebo počkať a skúsiť či budem v tom vzťahu šťastný aj keď s ňou budem ... je to trocha nezrozumiteľne napísané za to sa ospravedlňujem :D
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Ked sa pozeras na hodinky tak to nie je dobry znak. Nemate sa o com bavit ,alebo je nudna ? Mozno su vase stretnutia prilisne klise.. Kazdopadne to nie je na dobrej ceste,ak chces s niekym chodit, tak ta iska (emocie) by mala byt od zaciatku. Casom to len tazko pride.. Pokial sa s nou necitis dobre, tak kasli na to a nenatahuj ju..
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Pripada mi to ako s updatmi na Android...neviem sa dockat, potom pride, musim downgradnut kvoli bugom, ale aj tak sa tesim na dalsi :D

K veci, musis vediet, preco sa nevies dockat konca stretnutia...a ak to nevies, tak ti imo nesadla povahovo, a s takou holkou asi nema cenu nieco riesit... :)
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

jednorazové známosti
.
.
.
.