"RANDE" v zapadakove
Re: "RANDE" v zapadakove
Ak pride v 15cm opatkoch, luke sa isto potesi 
-
qwerty-xyz
ty mas aky plan v dazdi, ked je poziadavka ostat v tom zapadakove ze sa nikde inam ist nema? .... akoze rozmyslaj trochu ved logika nepusti. tak sa aj v tom dazdi snazim. co ineho mi ostane?
-
maciatko99
Medium Star
SRneC, to bol trefný postreh, to by pre ženu na jej úrovni nebolo nič nezvyčajné! Myslím si, že na to stretnutie by si mal ísť do Vranova práve ty, ty by si aspoň nemal problém s improvizáciou.
Tu Qwerty nejde o mňa, neobtáčaj to proti mne. Podľa mňa plánovať takéto veci je to najhoršie, pretože vždy sa vyskytnú určité okolnosti pre ktoré nebude možná realizácia tvojho prešpekulovaného plánu. Predsa tá žena je ako ty, rozmýšľa ako ty, tak musíš vedieť čo na ňu platí a čo večer ohodnotí ako príjmený deň prežitý s Qwertym. Zatiaľ to vypadá na dobrú frašku o ktorej nám sem po víkende už radšej ani nenapíšeš.
Tu Qwerty nejde o mňa, neobtáčaj to proti mne. Podľa mňa plánovať takéto veci je to najhoršie, pretože vždy sa vyskytnú určité okolnosti pre ktoré nebude možná realizácia tvojho prešpekulovaného plánu. Predsa tá žena je ako ty, rozmýšľa ako ty, tak musíš vedieť čo na ňu platí a čo večer ohodnotí ako príjmený deň prežitý s Qwertym. Zatiaľ to vypadá na dobrú frašku o ktorej nám sem po víkende už radšej ani nenapíšeš.
-
qwerty-xyz
jasne ze nenapisem ,sa bojim uz tsyzden dopredu nie ? ... ved to bude debakel ako vysity, bojim sa ze aj ona to tak vidi preto do toho ide .... vedel by som navrhnut X inych veci .... ale nie jedno male mesto v ktorom nic nie je a nikam sa neda ist.
-
maciatko99
Medium Star
Zdá sa, že už teraz hľadáš zámienky a výhovorky. Ešte mi napíš, že aj ona vidí debakel a ide do toho preto, lebo chce byť s tebou a už sa dobre zasmejem. Takže si lám hlavičku nad niečím normalným a vhodným, nie prechádzať sa v štokľoch po premočenej lúke. Alebo to zachráť tak, aby si doniesla botasky a pršiplášť, prípadne tie gumené čižmy čo sa teraz nosia. Dobrú noc Qwerty, o tomto blízkom faux pas sa ti bude dnešnú celú noc snívať.
A ona je odkial? vecer ide domov vlakom/busom/spi u teba/auto ?
qwerty-xyz: Aký je to bar, ak môžem vedieť? 
-
qwerty-xyz
neee plasmon bo este dojdes, a ked to bude trapas tak tom spravis temu ....
maciatko99 ja take sny nemam, z predvcera na vcera sa mi ale snivalo ze ked som behal po jednej ulici ako profi odstrelovac v komplet vystroji s M107 ckou, tak som zrazu zistil ze nemam zasobnik, som ho kdesi proste stratil ..... cizeeeeeeeeeee neviem, nejako asi sa mi take snivat nebude.
inak nocna mora ako svina, som myslel ze am ebne vtedy bez zasobnika,proste, ....
-
drop
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
zda sa mi to alebo uz odbocuje a zahovara ?
ked uz si vytvoril takuto temu tak treba urobit aj dokumentaciu ako co prebiehalo. 
-
p4ra
Redeemer
Cakanie na zmeskany EC vlak nikdy nebolo zaabavnejsie. Prosim, pokracujte. 
-
Steven666
King
- celý qwerty-ho problém v jednej pesničke 
-
jin
VIP
qwerty-xyz napísal:plan bude asi prejst sa mestom
Berúc ohľad na to, čo si napísal, tak by som to hodnotil, ako best plan ever. Ty však nemáš dosť a cifruješ ďalej.qwerty-xyz napísal:...ked nou pojdem mestom uvidi ma to mesto cele, na kazdych 10 metroch vidite znamu tvar hlavne cez vikend. a co je najhorsie, sa bojim ze to dopadne ako niekolko pripadov v minulosti, kedy si synovia zazobancov doma valajuc sunky alebo prave v bare, vsimaju ze ejha to co za kocka ide s qwertym, ole Pista zisti nenapadne kto to je, potom liskanie sa, telefonatiky, kytice ruzi, vyvazanie v BMW a mercedese potom noc na hoteli mozno dve tri, a caw dovidenia. ---
qwerty-xyz napísal:Vsetky sporty, zazitky, akcie,dovolenky kade tade, je tazke ju niecim ohurit, pretoze jej frajeri boli fakt klasa.... ...co, kde a ako ju vziat, co spravi aky taky dojem, vytvori iluziu sukromia, kde by sa dalo troska vypit, pisem troska, fakt poharik dva, nic strasneho, zeby nieco videla a hlavne aby sa vela pokecalo, ...
Lúka, výhľad, bar, 2 pinty, 3 póldeci, lízatko? To Ti dáva super predpoklady na to, aby si ju ohúril. To je viac, ako isté.qwerty-xyz napísal:pokial bude dobre pocasie, ist na luku na nejaky vyhlad, poukazovat jej priblizne co a ako, potom zist dole do mojho oblubeneho baru, tam dat po dvoch pivach a troch poldeci, pokecat posmiat sa, odprevadit ju domov, pockat ju s lizatkom nejakym, alebo ju hned zo zaciatku vziat na zmrzku, v pripade zleho pocasia, zobrat dazdnik a isdt rovno sadnut na horuci, caj poldeci sa prida neskor, alebo len kava
Motokáry po dvoch pivách a troch póldeci. Ty na čo máš hlavu? Na šiltovku?qwerty-xyz napísal:... myslim ze do pohody zatial plan.... pokial by to vyslo super ultra uzasne, volat kamosovi hodi nas na motokary, tam odjazdime, a zabita hodinka je isto iste ...
Nemám nejaký záujem brániť maciatko99, ale pokiaľ si mal obavu, že by sa tá Tvoja známa zmotala na prachatého synáčka, nie je tak trošku ľahká materialistka práve aj ona sama? Mimochodom tu, takmer po troch stranách diskusie si napísal, že ju vlastne nechceš ohúriť, ale iba aby jej bolo fajn.qwerty-xyz napísal:maciatko ja sa nesnazim ohurit teba, kurv****, ktora sa tvari ze je hezka ... ale uplne inu babu s ktorou sa poznam, a to neide o ohurenie ako take, ale o pohodovu naladu a o zanechanie v nej pocitu ze jej bolo fajn. ze vie so mnou travit cas, ... zlatokopka ako ty to nikdy nepochopi.....
...zrejme zabarikádovaná lepšie, ako City 17.qwerty-xyz napísal:...ale nie jedno male mesto v ktorom nic nie je a nikam sa neda ist.
+ celý zvyšok témy - viď príloha.qwerty-xyz napísal:maciatko99 ja take sny nemam, z predvcera na vcera sa mi ale snivalo ze ked som behal po jednej ulici ako profi odstrelovac v komplet vystroji s M107 ckou, tak som zrazu zistil ze nemam zasobnik, som ho kdesi proste stratil ..... cizeeeeeeeeeee neviem, nejako asi sa mi take snivat nebude.
inak nocna mora ako svina, som myslel ze am ebne vtedy bez zasobnika,proste, ....
-
hojko
Site Admin
//Offtopic premazany.
-
Peter_Retep
VIP
a neviem ake to je medzi vami je...ale co tak namiesto prechadzok ju zobrat na hotel?
-
axxis
Addict
to jej rovno moze povedat nech mu da kuřbu na verejnych hajzloch. je to asi rovnaklo classyPeter_Retep napísal:a neviem ake to je medzi vami je...ale co tak namiesto prechadzok ju zobrat na hotel?
-
qwerty-xyz
asi tak, ....
a u nas hotely,... skoda reci. Srat na to chlapci pocasie je "uzasne" zatial vkuse prsi, je zima a hnusne vyslovene, cize paraaaaaaaaaaaaaada. . . . ma niekto aj iny navrh ako bar?
Zavolaj jej nech nechodi..
tak toto ma pobaviloqwerty-xyz napísal:tatry ma schodene zhora zdola vsade, mimo ineho pred dvoma tyzdnami tam bola na vylete, teraz ju tam tahat by bol fail, ... kks, treba nieco vymysliet do soboty, prispevok ako prvy co bol je riadne trapny. toto myslim chlapi smrtelne vazne teraz sranda bokom, ja ju nechcem odplasit, a ani ona to nechce aby som ju odplasil, to ma byt rande o tom ze navzajom sa balime neskutocne, ale keby nieco tvarime sa ze nic, . . .
//autoeditácia príspevku (15 Sep 2012, 11:08)
logicky by som povedala: vezmi ju do najblizsieho vacsieho mesta. ale ty si sa chcel vypisat, ze pan dokonaly stretol slecnu dokonalu. z toho mi logicky vyplyva, ze vase stretnutie musi byt len dokonale. ale keby nieco, tvarte sa ze nic
-
Peter_Retep
VIP
a co ze to nie je classy? niekedy mam pocit ze na fore su len mnisi...
-
maciatko99
Medium Star
Brad Pitt, Robbie Williams a Christiano Ronaldo, tri ženské idoly spodobnené v jednej osobe prezývanej Qwerty-xyz sú na potápajúcej sa lodi, zatiaľ im zateká len do topánok, ale čoskoro sa celý potopia, doslova utopia. Qwerty, ty ako známy balíč žien a lámač nejedného ženského srdca, dokonca lámač čokoládových srdiečok v bonboniere, zdá sa, že kapituluješ ešte skôr ako vôbec začneš, čo?! Chceš snáď povedať, že za 4 dni od založenia tejto témy si nedokázal nič vymyslieť, pripraviť alebé nájsť vhodný program pre povahovo rovnakú ženu ako si ty? Chceš snáď povedať, že keď vo štvrtkovej predpovedi hlásili na východe dážď, tak ty si to vzal na ľahkú váhu a stále si žil v predstave, že z toho bude romantická prechádzka po rozkvitnutej lúke? Chceš snáď povedať, že jedinou tvojou záchranou je alkohol, ktorým si začal v decentnom množstve a zrazu skončil pri dvoch pivách a troch poldecákoch, ba ak nie pri celej fľaške? Hnevaj sa na mňa koľko len chceš, ale človek ako ty, ktorý nedokáže za 4 (slovom štyri) dni niečo pripraviť, tak si nesazlúži ženu akú si opísal na začiatku témy. Veľmi dobrý návrh tu napísal Danodrevo a plne sa s ním stotožňujem, mal by si jej radšej zavolať, aby nechodila a ak je už v aute, autobuse alebo vo vlaku, tak nech vystúpi čím skôr a otočí sa o 180 stupňov, lebo ten trapas, ktorý si jej "pripravil", tak to bude nie len na nezabudnutie, ale aj na neazaplatenie! A cestou späť nech konaktuje Petra Retepa, ten pre ňu hravo pripraví náhradný plán, nemal by ju problém vziať niekde na večeru, na bowling, potom na vínko a keby chcela, tak s ňou skončí na hotelovej izbe. Ale to lúzer ako ty dokáže akurát tak v rozprávkových témach na internete.