Black Mesa: Source
-
twardykamen
Medium Professional
Re: Black Mesa: Source
no ja som to stiahol dal odklikol run a nic sa nedialo. a v priecinku potom nikde ani nevidim spustitelny subor.
// tak nakoniec som odinstaloval steam vymazal black mesa ,nahodil vsetko nanovo a az teraz to samo stahuje sdk base
// tak nakoniec som odinstaloval steam vymazal black mesa ,nahodil vsetko nanovo a az teraz to samo stahuje sdk base
To máš na Steame ale musíš ho reštartovať.
Graficky je to fakt pekne. A nielen grafika. Jeden z najlepsich modov co som mal moznost hrat doteraz.
Asi blba otazka, ale prebehol som oficialne forum a nenasiel som to... Ake hry musim mat na steame stiahnute aby mi to fungovalo? Momentalne mam zo Source hier iba Portal 2 a BMS mi nejde spustit. Klikne na Play a nespusti sa ani ziadny proces ani nic. Momentalne som dal stahovat HL1 a HL2, tak snad to pomoze, ak mate nejaky dalsi tip, tak sem s nim 
-
Space5800
Medium Professional
Skús pozrieť na toto http://wiki.blackmesasource.com/System_Requirements
Dik, tu Source SDK nemam 
Tak som to prešiel ale neviete ako je to s Xenom? Pridajú ho tam?
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Uz sa na nom zevraj pracuje... Koluju famy, ze multiplayer a xen bude v strede 2013.
Lol takze to v podstate este stale nieje hotove? Ja skapem...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
robí na tom malá skupina amatérov vo svojom voľnom čase.. Čo čakáš že to bude hotové za 2 roky? 
-
lekoklatik
VIP
8 rokov je dostatocne dlha doba.
//mne je to jedno, len pisem ze 8 rokov je fakt dost : )
//mne je to jedno, len pisem ze 8 rokov je fakt dost : )
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Este sa stazujte... Robili to zadarmo, vo volnom case, nic vam nedlzia.
//teraz mi napadlo, soundtrack je tiez strasna bomba.
//teraz mi napadlo, soundtrack je tiez strasna bomba.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ko*ot (gangy) tak to skús urobiť ty koľko ti to bude trvať.. Garantujem ti že viac ako 15 rokov 
Nikomu nic nedlzia, zato stazovat sa moze ktokolvek kedykolvek tak sa laskavo uvedom. Ja ten vyvoj sledujem od prveho dna odhlasenia a posledne dva roky uz mi je to kompletne u riti lebo takto dlho natahovanu frasku som este nevidel, ich pristup k rozsirovaniu tymu ci distribucii uloh bol arogantny a ignorantsky od sameho zaciatku a tak to aj vyzera. Nezalozim si team pre vyvoj najocakavanejsieho modu s vedomim ze jeho realnemu vyvoju sa bude moct kazdy venovat maximalne 2 dni v mesiaci a 8 rokov budem odmietat pustit k tomu kohokolvek dalsieho.
To mi je jasne ze nezalozis 
Ale oni ano a hoci to trvalo dole, vysledky sa dostavili
Predsalen je to skupina amaterov-nadsencov.
Ale oni ano a hoci to trvalo dole, vysledky sa dostavili
Mimochodom, COOP sa dá spustiť ale vraj to často crashuje.
Coop? Vsak ho z hry niekedy v polke vyvoja vyhodili nie? [aspon co si pamatam z citania na BMS wiki]
Chalani stuckol som sa pred koncom Questionable Ethics,
uz som to vyriesil 
Chalani stuckol som sa pred koncom Questionable Ethics,
Spoiler
moji partaci scientisti zbehli k tomu prvemu retinal scanneru a nic neurobili, tak som sa noclipol na druhu stranu do tej haly a vystrielal som tych vojakov. Lenze oni tam ostali len tak stat a nic nerobia. Skusal som vsetko co ma napadlo, ale stale nic.
Cavte, sorry za hlupe otazky, ale.. Mam steam, mam tam len TF2.. Neparam sa v tom dlho, tak so steamom ani neviem robit, TF som instaloval davno davno.. BLack Mesa sa da nainstalovat priamo zo steamu? ci mam stiahnut z ich stranky? aaaa, ako najdem na steame to SDK Base 2007? nejak sa k tomu neviem dopracovat... dik..
zatial musis od nich stiahnut...bude aj na steame ale nevie sa kedy a SDK najdes ked kliknes na library tak pod tym mas all games tam kliknes a vyberies tools a tam by si mal najst SDK
no ja neviem...
grafika podla mna horsia ako EP2 EP1 ale to neriesim..
hral som to hodinu a dostal som sa "daleko" ku koko-tine skakacej po kontaineroch a uz ma to nasralo
grafika podla mna horsia ako EP2 EP1 ale to neriesim..
hral som to hodinu a dostal som sa "daleko" ku koko-tine skakacej po kontaineroch a uz ma to nasralo