Dobre reproduktory v ramci kategorie. Asi nevies citat. Navyse to nie je rozohrate. Plus je to 5.1, cize repro na filmy, nie na hudbu. A inak pisal som ti hned v prvom prispevku, ze za tie peniaze chces nejako vela. Takze asi tolko k tomu.
Co tam pustas ze ti nefunguje 5.1? Film cez usb prehravac v tv?
Audio,5.1, PC/TV,max.400e
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Audio,5.1, PC/TV,max.400e
o akej kategorii stale hovoris? moje z623 ktore su za polovicku cenu hraju ovela lepsie...Ryan Giggs napísal:Dobre reproduktory v ramci kategorie. Asi nevies citat. Navyse to nie je rozohrate. Plus je to 5.1, cize repro na filmy, nie na hudbu. A inak pisal som ti hned v prvom prispevku, ze za tie peniaze chces nejako vela. Takze asi tolko k tomu.
Co tam pustas ze ti nefunguje 5.1? Film cez usb prehravac v tv?
Vezmem stlpovky a tie budem mat nielen na filmy ale na vsetko, na filmy, na hudbu, na televiziu, radio ...............
Ano, na hdd mam nahratych asi tak 50 .mkv s 5.1 AC3(aj DTS)
Televizor nema problem tieto filmy prehrat, vsetko ide ako ma az na kino ktore mi dokaze zahrat iba stereo, na receivery ak aj nastavim 5.1 tak vsetky repraciky hraju iba uplne rovnako. Ak nastavim straight, teda automaticke dekodovanie, podla tvojich slov by 5.1 zvuk mal bez problemov ist no nejde
-
Michaelo105
Light Professional
Musí to ísť, chyba je v nastavení. Ak prehrávaš 5.1 kanálový zvuk na tv (priamo) a z tv ideš dig. optickým káblom do receiveru tak to ide. Mne to rozpoznáva samé. (myslím to čo prichádza do receiveru - koľko kanálov) a na ňom si to už vieš nastaviť, ako to má ísť do reprákov.
Mal som to pripojene cez opricky digitalny audio kabel a neskor aj cez HDMI arc a nic...Michaelo105 napísal:Musí to ísť, chyba je v nastavení. Ak prehrávaš 5.1 kanálový zvuk na tv (priamo) a z tv ideš dig. optickým káblom do receiveru tak to ide. Mne to rozpoznáva samé. (myslím to čo prichádza do receiveru - koľko kanálov) a na ňom si to už vieš nastaviť, ako to má ísť do reprákov.
Vsetko by malo byt nastavene spravne, ARC mam zapnute, HDMI control tiez. Neviem naco som este mohol zabudnut
-
Ryan Giggs
VIP
Je to jednoduche, ten tv proste nevie poslať DTS zvuk von cez optiku či HDMI ak to prehravaš cez USB.
z623 su uplne ina kategoria, neviem prečo to porovnavaš.
Stlpy su vždy lepšia voľba ako umelohmotne chcrastitka. Akurat že to bude len zaklad, kedže len samotne receivery začinaju na 200€.
z623 su uplne ina kategoria, neviem prečo to porovnavaš.
Stlpy su vždy lepšia voľba ako umelohmotne chcrastitka. Akurat že to bude len zaklad, kedže len samotne receivery začinaju na 200€.
Nevie poslat DTS, AC3 ani nic ine...
receivery yamaha pred 2 mesiacmi stali 105eur, nove, neviem preco zrazu stoja vyse 200
receivery yamaha pred 2 mesiacmi stali 105eur, nove, neviem preco zrazu stoja vyse 200
-
Ryan Giggs
VIP
To je ale problem televizora, nie receivera že to nevie pretlačiť von. Aky je to tv? Možno stači len spravne nastaviť AVR.
Pred kupou som sem daval odkaz na televizor...
ale nevadi, co uz...
Vezmem stlpy a nejaky poriadny receiver od normalnej znacky, na tomto sa ani len nedaju nastavovat vysky a nizke tony, ale iba jednotlive reproduktory. Niesom spokojny a to teda vobec, skusim este to onkyo a ked ani to nebude dobre tak to vyhodim cez okno a kupim logitech
ale nevadi, co uz...
Vezmem stlpy a nejaky poriadny receiver od normalnej znacky, na tomto sa ani len nedaju nastavovat vysky a nizke tony, ale iba jednotlive reproduktory. Niesom spokojny a to teda vobec, skusim este to onkyo a ked ani to nebude dobre tak to vyhodim cez okno a kupim logitech