Caute,
poznate a pouzivate sluzby ako su napriklad backblaze alebo crashplan? Sluzia na online zalohu dat v PC.
Fotim a pracujem s videom cize mam v "archive" stovky GB dat ktore potrebujem zalohovat. teraz to zalohujem na 2-3 diskoch (jeden master a dva externe ktore su ako mirror mastra). Tieto sluzby vyzeraju celkom dobre, neobmedzeny datovy priestor a zevraj su celkom spolahlive a za ozaj relativne smiesny peniaz. Lenze, zalohovat tie data chcem na x-rokov.. a to je dilema, da sa verit takymto sluzbam ze budu na trhu o 1-2-5 rokov? Vyuzivate taketo sluzby? verili / verite im?
(tie data tam chcem davat sifrovane a zabezpecene takze snad mi moje prace neukradnu)
Online backup Services
Re: Online backup Services
Ahoj, pouzivam CrashPlan a chvalim si, mam tam okolo 100GB dat a aj ked upload speed mi haproval (na 1Gbit linke na intraku isiel okolo 1Mbit), tak doma zvladal full speed na 3Mbit (maju servery v USA, co je dost problematicke).
CrashPlan je obrovska sluzba, takze ak chces niekomu verit, tak im (aj ked nikdy nevies, co sa moze prihodit, nemas garanciu, ze sa tie data neposkodia alebo servery nezhabe vlada, zaruku nemas). A co sa bezpecnosti tyka, tak tomu verim, je to sifrovane, staci dobre heslo a data su v bezpeci v ramci moznosti.
CrashPlan je obrovska sluzba, takze ak chces niekomu verit, tak im (aj ked nikdy nevies, co sa moze prihodit, nemas garanciu, ze sa tie data neposkodia alebo servery nezhabe vlada, zaruku nemas). A co sa bezpecnosti tyka, tak tomu verim, je to sifrovane, staci dobre heslo a data su v bezpeci v ramci moznosti.
-
Hippiek
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Online backup Services
Ta rychlost ma ani tak netrapi ako to ze ci tomu verim... ide o to ze teraz ako zalohujem data na 2-3 miesta tak ci to mozem zredukovat a verit nejakej sluzbe..
neviem sa rozhodnut
ale diky za tip