Guild Wars 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Guild Wars 2

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Emkej napísal:lvl 80 a baví ma to :)
wtf tak skoro lvl 80?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

LVL 80 mal niekto už po 36 hodinách (ale on ho mal za crafting, celá guilda mu posielal surky) a veľa ľudí ho malo do týždňa aktívneho hrania.

V GW2 platí 2->3 = 79->80
K-: ty si celý bullshit, pozri si poriadne info o tej hre. Hrám ju tak viem koľko cca trvá spraviť 1 LVL.
K-: Jo hlupák sa ozval :D páľ vieš kam ;)
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

je to tak ako píše :) a pokiaľ dobre viem tak do 60ky sa expil normálne a potom tých 20 lvlov dal craftingom
D4V1D57
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4V1D57 »

Zas ma to zacalo bavit

// ako tu dat do prispevku obrazok ? :D
Blur
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Blur »

Ešte som nemal možnosť zahrať si túto hru, ale osobne si myslím že je to prevratová hra. WoWko sa podľa mňa berie do sračiek, z ktorých už len ťažko nevyjde a veková kategória hráčov sa zmení na 8-12rokov. Na guild wars 2 najviac oceňujem asi tú vyrovnanosť postáv, nejde o gear ale skill. Kdežto vo WoWku môžem mesiac zháňať gear aby som sa aspoň trocha vyrovnal statmi rovnakému hráčovi. Tak som to počul od kamošov a súdim to podľa videí, hold, môj názor.
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Neviete ako to je s naskladnenim dalsich kusov? Uz na to cakam 3 tyzdne, na alze prednedavnom mali, ze uz su na ceste, ale vcera zas mali, ze prijmaju predobjednavky.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Dnes by to malo prísť do obchodov.
Ja osobne som dnes kupoval z xgames..ak nepotrebuješ krabicu tak jasná voľba :wink:
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Xgames alebo mmoboost. Ak ti krabica nebude chybat alebo si ju zozenies nieskor (xgames) tak ber online od nich.
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Prave teraz kupene cez xgames.sk
Vdaka
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

stale hladam CZ/SK guildy na Aurora Glade....nick blackRAINBOW.3694
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Uz som tu hovoril o jednej, osobne som v nej ja: Ledion de Muerte [LdM]. Nájdi si ju na googli, 5ty odkaz.

Lol :D Karma znizena a Dik za radu. Verim ze to bol len preklik :D
barbaronan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa barbaronan »

No co, tema je polomrtva, bavi to este niekoho? Mal som tu cest to skusit, suboje vyzeraju ako z anime a dynamicke eventy su oko okopcene z Riftu a ked si clovek uvedomi, ze sa kazdych 5 min alebo kolko opakuju tie iste tak rychlo omrzia. Ked sa kiloval nejaky mini boss tak tam bolo tolko vizualnych efektov, ze som ho ani nevidel. Jednoducho umna 4/10 a extremna nuda.
mufazo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mufazo »

Yos napísal:Prave teraz kupene cez xgames.sk
Vdaka
nieje to zadarmo? raz pisali ze sa za to plati raz ze to je zdarma
XGames
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XGames »

Zakladnu hru treba kupit samozrejme ale uz nie su ziadne povinne poplatky mesacne, mozes ale vyuzit system microtransakcii ci uz cez gem karty alebo si priamo zakupis cez gw2 stranku
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

barbaronan napísal:No co, tema je polomrtva, bavi to este niekoho? Mal som tu cest to skusit, suboje vyzeraju ako z anime a dynamicke eventy su oko okopcene z Riftu a ked si clovek uvedomi, ze sa kazdych 5 min alebo kolko opakuju tie iste tak rychlo omrzia. Ked sa kiloval nejaky mini boss tak tam bolo tolko vizualnych efektov, ze som ho ani nevidel. Jednoducho umna 4/10 a extremna nuda.
suboje ako z anime? co je na tom ako z anime? ja bucham moba do hlavy svojim mecom a mackam si ability...ten krokodil v rieke zase do mna skace a obcas pouzije svoju abilitu...presne rovnaky bojovy model ako vo wowku...ziadna epicka hudba, rychle strihy kamery a svetelne efekty na hrane epilepsie...

ano, dynamicke eventy zase nie su az tak dynamicke...

tiez suhlasim s tym, ze ked sa tam nahrnie zrazu 100 ludi na jedneho moba, tak je problem ho vidiet...a meele charaktery mozu mat problem sa vobec zorientovat...co som si vsimol, tak vacsina ludi v GW2 v takych situaciach prepne na zbran na dialku...takmer kazda MMORPG hra s takym poctom hracov ma s tymto problem, ze niekedy ich je na jednom mieste az prilis vela, no co s tym?

mne osobne vadi to, ze sa nejak neviem stotoznit s ani jednou rasou a nejak sa mi nepacia...tak isto jednotlive clasy nie su este dostatocne vybalancovane...

ja osobne som si pod dynamickymi eventami a instantnou akciou predstavoval nieco ine ako autori GW2...uz som to tu raz pisal o jednom free MMORPG, kde ste stale len v hlavnom meste a odtial si nakliknete na mozne eventy vhodne pre vas level...a to vas automaticky tam premiestni, prebehnete to sam alebo s kamosmi alebo s niekym nahodnym, splnite to a zase sa objavite v hlavnom meste, kde mozete ist hned obchodovat alebo si nakliknut dalsi pve event pripadne ist do pvp...cize behanie po svete odpada...myslel som si, ze to tak bude aj pri GW2, ale neni to tak (stale behate po mate a eventy sa vam objavia az ked ste tesne pri nich a musite tam dobehnut)...je avsak pravda, ze spravili vela technickych vychytavok, aby odstranili nutne presuny...to sa zatial wowku nepodarilo...ja som vo wowku stale mal vacsinu herneho casu stravenych presuvanim sa niekam, pripadne hranim sa s inventarom a to je dost nuda...v GW2 sa mi tiez paci, ze si tie predmety automaticky mozete ukladat ako "colectible" a nasledne ich odtial vyuzivat vo vsetkych svojich postavach...pripadne u vendora stlacit "odpad" a predat tak automaticky vsetky itemy, ktore nepotrebujete a nie su colectible...
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

tiez to hram 3 den som som lvl 28 Norn Tief women :)
je tam vela veci ktore sa mi pacia (boj /aj tie eventy ) ale chyba mi tam inspect hraca / dost zly chat (asi som zvyknuty z wowka) tie hlavne mesta su naozaj obrosvske je tam xy NPC a niekedy ani neviem kto je hrac a kto NPC proste neiktore "DOBRE " veci z wowka mohli skopcit :)....(napr: mounti)
ale inac sa mi hra velmi paci
Janette
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janette »

Jednoznacne som proti mountom. Mas waypointy na kazdom rohu, ... keby dali mountov, tak by sme mali modnu prehliadku v hlavnych mestach, ze kto ma lepsieho .. =.= No to ani nahodou ...

Za par dni hrania som lvl 60 a zda sa mi byt mapa trosku mala :/ Este par dni a uz budem mat full exploration, teda okrem tych bugnutych skillpointov ... Ale inak ma to este bavi. :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Hmm ty to beháš ako o život. Ja mám LVL 78 a svetovú mapu len na 45% :D
D4V1D57
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4V1D57 »

Ja to hram od 28. augusta a mam lvl 18 :D
Janette
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janette »

Michaelo - iba kvoli tomu, ze za mapy dostavam prachy a este nejaky equip + materialy na craftovanie .. :D naskrabali sme par goldov a hned sme ich minuli na otvorenie novych traitov ... tak nikdy nie dost, ale asi sa budem chvilu venovat WvW, treba mi splnit monthly achievement ...
Napísať odpoveď