Otvorenie portu
Otvorenie portu
cawte uz dlhsi cas sa snazim otvorit port na pc a nejde to prosim pomoc
napriklad port 8085 a nechce sa otvorit dal som aj do routera v Port Forwarding ten port stale nic 
Re: Otvorenie portu
A aj ti nejaka sluzba alebo program na tom porte pocuva?
mam router TP-LINK TL-WR740N / TL-WR740ND a ked zapnem server tak ked sa niekto pripoji napr na wow pise authetacing alebo ako a nepusti dalej takze port nieje otvoreny a este napr realmlist napise assdfff.sfaff.com:80 a tak by som mal zistit ci je otvoreny port ukazuje server online ale nejde sa napojit
//autoeditácia príspevku (19 Sep 2012, 15:43)
tu su obrazky
//obrazky vkladaj do priloh
to mi vzdy spravi
//autoeditácia príspevku (19 Sep 2012, 15:43)
tu su obrazky
//obrazky vkladaj do priloh
to mi vzdy spravi
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
mozno bude chyba v nastaveni wow servera. Ak chces zistit ci mas naozaj otvoreny port tak chod na stranku http://www.canyouseeme.org/ a zadaj tam svoj port(ale uisti sa ze na tom porte nieco naslucha napr ten twoj wow server).
Ak dobre chapem tak chces mat presmerovany port aby sa na teba mohol pripojit hocikto z internetu?
Ak hej tak pravdepodobne ti ten port musi presmerovat tvoj provider, lebo si myslim ze si za jeho routerom ak mas neverejnu IP.
A ked to skusas tak to skusaj z ineho PC lebo sam na seba sa nepripojis, jedine cez localhost a to ti je nanic.
Ak dobre chapem tak chces mat presmerovany port aby sa na teba mohol pripojit hocikto z internetu?
Ak hej tak pravdepodobne ti ten port musi presmerovat tvoj provider, lebo si myslim ze si za jeho routerom ak mas neverejnu IP.
A ked to skusas tak to skusaj z ineho PC lebo sam na seba sa nepripojis, jedine cez localhost a to ti je nanic.