Na moju e-mailovú schránku mi neustále chodia maily z neznamych dovodov. Su to len cisto reklamne maily. Foto v prilohe. Kto vie, ako zrusit tieto reklamy prosim ozvite sa. K
Zaspamovaná mailová schránka
Zaspamovaná mailová schránka
Zdravím, Nenasiel som tupodobnú tému, preto som založil túto.
Na moju e-mailovú schránku mi neustále chodia maily z neznamych dovodov. Su to len cisto reklamne maily. Foto v prilohe. Kto vie, ako zrusit tieto reklamy prosim ozvite sa. K
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zaspamovaná mailová schránka
Azet darmo..Jedine to oznacovat dakde ako spam. Stacilo ti zadat na hocijakej stranke tvoj mail a uz ti to chodi.
Nedaju sa nastavit nejake pravidla, aby ti to rovno hadzalo do kosa?
no jo no... azet. Asi sa s tym neda nic robit. Nejdu nastavit pravidla pozeral som nastavenia. Jedine tam je Presmerovanie správ z iných e-mailov na AZet ale inak nic.
-
Michaelo
Hardcore addict
Daju sa nastavit pravidla a na konci kazdeho reklamneho mailu musis mat malym napisane preco ten mail dostavas a ako zrusit odber.
Pravidlo nastavis v NASTAVENIA -> Nastavenie pravidiel
Pravidlo nastavis v NASTAVENIA -> Nastavenie pravidiel
Tu si môžte nastaviť pravidlá, podľa ktorých budú automaticky na vybraných doručených e-mailoch vykonané zvolené akcie, ako napr. úplné zmazanie, presunutie do vami vytvoreného priečinka, zaslanie kópie na inú e-mailovú adresu, preposlanie e-mailov, notifikácia, automatická odpoveď.
-
weroro
Flash coder
minik460: Samozrejme, že sa dajú nastaviť pravidlá. Prepni sa do novej verzie mailu, tam to máš prehľadnejšie a je to aj nejak lepšie riešené ohľadne spamu.
kazdy mail si precitaj a naspodu bude nieco ako ohlasenie z mailinglistu
weroro: ako sa prepnem do novej verzie mailu?
-
Michaelo
Hardcore addict
Hore ako mas nastavenia mas modru zalozku Novy azet mail (alebo nieco v tom style)
aha, dik mam to 
jou, ked si to tu dal, tak ako si to upravil tu fotku? myslim ze to NOVY WEBMAIL je vidno a vsetko naokolo je zatmavene. Cez co to robis?

-
MeanSeriously
Medium Star
ani sa nepýtaj, to je werorov tajný recept
To nevie nikto okrem neho a tak si drží to tajomstvo u seba
Ale nie, urobíš to v každom grafickom programe
//Už keď na mňa audio odkázal dám aj konkrétny príklad. V Gimpe len pridáš novú vrstvu v ktorej vyrežeš dieru a znížiš priehľadnosť. Potom zlúčíš vrstvy a dáš export do png, jpg etc.. Nie je to síce najrýchlejšie riešenie, ale ja mám Gimp zapnutý stále, takže pre mňa je to navýhodnejšie. To isté sa samozrejme dá urobiť v každom zložitejšom grafickom programe.
Ale nie, urobíš to v každom grafickom programe
//Už keď na mňa audio odkázal dám aj konkrétny príklad. V Gimpe len pridáš novú vrstvu v ktorej vyrežeš dieru a znížiš priehľadnosť. Potom zlúčíš vrstvy a dáš export do png, jpg etc.. Nie je to síce najrýchlejšie riešenie, ale ja mám Gimp zapnutý stále, takže pre mňa je to navýhodnejšie. To isté sa samozrejme dá urobiť v každom zložitejšom grafickom programe.
-
Michaelo
Hardcore addict
Urobíš to aj v skicári (tom čo má Win7) 
-
weroro
Flash coder
IrfanView, v tom to ide najrýchlejšie podľa mojich pokusov. Spustí sa za sekundu a ostatné trvá max 20 sekúnd.minik460 napísal:jou, ked si to tu dal, tak ako si to upravil tu fotku? myslim ze to NOVY WEBMAIL je vidno a vsetko naokolo je zatmavene. Cez co to robis?![]()
Takze.. niektore maily som dal zrusit odber, dufam ze mi nic viac nepride, no chodia mi aj maily od topshopu. Dole v maily mi pise toto:
Neviete niekto ako to zrusit?Túto ponuku Vám posielame preto, lebo ste sa prihlásili k odberu správ z www.topshop.sk.
-
audiotrack
VIP
vpravo hore nastavenia
vyber pravidlá z horného menu ktoré sa ti zobrazí
názov vyplň ako chceš (napríklad spam)
vyplň podmienku (adresa odosielateľa obsahuje ****** /za hviezdičky dopíš tú adresu/)
akcia - zmazať alebo presunúť do priečinku alebo čo už chceš
vyber pravidlá z horného menu ktoré sa ti zobrazí
názov vyplň ako chceš (napríklad spam)
vyplň podmienku (adresa odosielateľa obsahuje ****** /za hviezdičky dopíš tú adresu/)
akcia - zmazať alebo presunúť do priečinku alebo čo už chceš
jop dik, mam to
weroro.. dik za ten program, ale vobec neviem kde je ta funkcia ze mozem to zatmavit..
weroro.. dik za ten program, ale vobec neviem kde je ta funkcia ze mozem to zatmavit..
-
Michaelo
Hardcore addict
Ak mas WIN7 pouzi v skicari funkciu zvyraznovaca a daj si ciernu farbu. Tiez sa spusti za sekundu.
nie, nemam win7. Neda sa to spravit inak?