Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
Re: Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
Ahoj te nieco je proste zle a ja neviem co s Barbarom som presiel az do inferna do 3 ACT zacal som 4 act a tam ma davaju dole ako nic
dva udery a som mrtvy mozete mi poradit co zlepsit?
Dakujem
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Wald ... o/11854006
Dakujem
absolutne slaby armor a dps je tiez mizerne...
a tie rezisty su velmi nizke... sa cudujem ze si sa vobec dostal s tymto tak daleko...
a tie rezisty su velmi nizke... sa cudujem ze si sa vobec dostal s tymto tak daleko...
-
TvisTT
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
armor nerieš,resisty maš tiež v pohode inač zabudni na lifesteal ten je užitočny nad 50k dmg,zmeň:pasivky,hlavne weapon pohľadaj nejaky s strenght socket a crit dmg,a tiež pozeraj na itemy s tymito statmi crit chance,crit dmg,vita,strenght,all ress sice mať všetky staty pokope je veľmi draheWaldez napísal:Ahoj te nieco je proste zle a ja neviem co s Barbarom som presiel az do inferna do 3 ACT zacal som 4 act a tam ma davaju dole ako nic
Dakujem
ale iste armor neries naco by ti v inferne bol a o rezistoch ani nehovorim ved ked drbnu poison na teba alebo fire elity tak to ti bez rezistov skoro nic nespravi... omg keby tu bol facepalm smajl tak dam double cos one is simply not enough!
ja mam napr teraz 2hand wep ale dps mam 39k a to som stale v inferne v act 3ke a ked dam wrath tak mi to vyskoci na 105k a aj tak je to malo lebo mam len 31k zivota a armor 10.5k
este k tym statom, je dobre mat zbran kde do soketu das life per hit alebo crit dmg zalezi na tom co ma preset...
ci je lepsia dvojrucka alebo dve jednorucky ti povedat neviem pretoze som to v inferne este neskusal ale videl som radioactive mousa chodit s dvoma tak mozno ked sa on vyjadri budes mudrejsi, on ma toho dost prejdeneho a vyzna sa vo veciach viac ako ja
ja mam napr teraz 2hand wep ale dps mam 39k a to som stale v inferne v act 3ke a ked dam wrath tak mi to vyskoci na 105k a aj tak je to malo lebo mam len 31k zivota a armor 10.5k
este k tym statom, je dobre mat zbran kde do soketu das life per hit alebo crit dmg zalezi na tom co ma preset...
ci je lepsia dvojrucka alebo dve jednorucky ti povedat neviem pretoze som to v inferne este neskusal ale videl som radioactive mousa chodit s dvoma tak mozno ked sa on vyjadri budes mudrejsi, on ma toho dost prejdeneho a vyzna sa vo veciach viac ako ja
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Tuto ja moc neporadim lebo netusim ake buildy sa idu na two hand barbarov 
Tuto su moji
Tank
Teraz takyto equip zozenies velmi lacno + este omnoho lepsi
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Luka ... ro/2499751
WW Barbar
Ten je drahsi ale tak aby si vedel na ake itemy sa mas zamerat keby si chcel ww
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Luka ... o/16242662
Tuto su moji
Tank
Teraz takyto equip zozenies velmi lacno + este omnoho lepsi
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Luka ... ro/2499751
WW Barbar
Ten je drahsi ale tak aby si vedel na ake itemy sa mas zamerat keby si chcel ww
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Luka ... o/16242662
-
TvisTT
Light Expert
moj profil http://eu.battle.net/d3/en/profile/Cpee ... ro/2591696
Polo,zapni si diablo,hraj sa a moje prispevky možeš ignorovať,ďakujem,dovidenia.
a napišem to znovu armor nerieš,vyrieši sa to samo ak si len trochu viac nahrabeš strenght,alebo stackuj vitality a použi nerves of steel a vuala armor je hore a maš ztoho tak akurat <> keďže je slabe dps .... resisty nerieš inferno je už take ľahke že sa tam da behať s kľudne 300all ress (ak ti nechyba dmg,loh) a ešte ktomu life on hit namiesto life steal,je to odosť lepšia vec ak použivaš napr cleave pri 2hande ale single target,pritom je už trocha problem(no tiež ten life steal nieje na škodu pri 2.5% life stealu na inferne čo je redukovany o 80% keď kritnem tak ma healne aj za 4k bez problemu no len pritom treba mať namaxovane dps aby to šlapalo)
//Radioactive_Mouse : kedy hrame ?
poslednu dobu som mal dosť prace a vybavovačiek takže nebolo času na diablo a tiež sa mi nejako extra nechcelo 
Polo,zapni si diablo,hraj sa a moje prispevky možeš ignorovať,ďakujem,dovidenia.
a napišem to znovu armor nerieš,vyrieši sa to samo ak si len trochu viac nahrabeš strenght,alebo stackuj vitality a použi nerves of steel a vuala armor je hore a maš ztoho tak akurat <> keďže je slabe dps .... resisty nerieš inferno je už take ľahke že sa tam da behať s kľudne 300all ress (ak ti nechyba dmg,loh) a ešte ktomu life on hit namiesto life steal,je to odosť lepšia vec ak použivaš napr cleave pri 2hande ale single target,pritom je už trocha problem(no tiež ten life steal nieje na škodu pri 2.5% life stealu na inferne čo je redukovany o 80% keď kritnem tak ma healne aj za 4k bez problemu no len pritom treba mať namaxovane dps aby to šlapalo)
//Radioactive_Mouse : kedy hrame ?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Cpeel zajtra okolo obeda konecne zahrame
ta tam bud
mi vrav uz sa mi to ani zapinat nechce
kup uz to gw2
mi vrav uz sa mi to ani zapinat nechce
-
TvisTT
Light Expert
šporim prachy mam velke vydavky... ale vyzera to nadejne
inač si si všimol že ide novy patch ? prve dni treba farmiť určite bude drop rate zvyšeny ako minule
a o uber bossoch ani nerozpravam a nova obtiažnosť x players s lepšim dropom tak možno nas to nakopne zas na nejaky ten tyždeň xD
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
nafarmi , co to je pre teba 40€ nafarmit
... no nieco som o tom cital tak uvidime co to bude zac
ale uz ma ani ten drop nelaka
ten stormshield co som myslel ze dam za 100€ tak ani za 15 ho nikto nechce 
ale uz ma ani ten drop nelaka
-
TvisTT
Light Expert
tak keď smeti zbieraš zo zeme a chceš ich predavať xDD.... heeej lebo mne každy druhy item padne s ultra super rollom a strelim ho za 50m
ešte nič poriadne mi nepadlo to nie každy ma taky luck na itemy ako ty
:D
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Mne dobry padol ani nepamatam , tak nevypravaj 
viac ako 115 hodin bez legendarneho alebo setoveho predmetu...
momentalne paragan lvl 12... inferno act 3...
asi kaslem nato, davam pauzu, to nema zmysel ked nie je motivacia... este aj tie rare veci mi padaju sracky lvl 51 a statsami vhodne tak niekam na lvl 30...
cele zle
momentalne paragan lvl 12... inferno act 3...
asi kaslem nato, davam pauzu, to nema zmysel ked nie je motivacia... este aj tie rare veci mi padaju sracky lvl 51 a statsami vhodne tak niekam na lvl 30...
cele zle
-
Sarger
Guru wannabe
O PoE viem už nejaký čas... pred týždňom bol free vikend ktorý som nestihol, ale ako teraz pozerám acc dostal som prístup do closed bety tak sa na to mrknem.
toto je tema o diable tak poprosim zostat v ramci! dik
je mi jedno kolko minusovej karmy mi hodis a nezaujima ma ze si bol ticho ked to tu islo off topic ale toto je o diable. ak chces inu hru zaloz si vlastne vlakno... dufam ze teraz to uz chape kazdy...
je mi jedno kolko minusovej karmy mi hodis a nezaujima ma ze si bol ticho ked to tu islo off topic ale toto je o diable. ak chces inu hru zaloz si vlastne vlakno... dufam ze teraz to uz chape kazdy...
takže znova som začal hrávať ak by niekto chcel zahrať(postava s podobním lvl) alebo hodiť pár gemov/itemov tak môj profil http://eu.battle.net/d3/en/profile/Detrox-2395/
Ak máte niekto pár vecí pre DH (50lvl+) navyše tak by som bol rád xD
Ak máte niekto pár vecí pre DH (50lvl+) navyše tak by som bol rád xD
-
Wishmaster
Medium Professional
Mam nejake 1hand crossbowky, nejaka 55lvl +/- legendary 2h crossbow a nejaky quiver 
tiez som rozbehol DH po barbarovi a wizardovi je to dalsia postava ktoru chcem mat na lvl 60
btw uz viac ako 150 hodin bez legendarky alebo setovej veci... uz to nie je ani smiesne
btw uz viac ako 150 hodin bez legendarky alebo setovej veci... uz to nie je ani smiesne
-
TvisTT
Light Expert
polo akym sposobom farmiš ? 150hod bez setovky či legendarky tak to uplne odradi od hrania... inač ja nehrajem nejako moc často ale keď si idem dať run tak sa snažim vyčistiť komplet act 3 a vačšinou padne niečo i keď šmejdne legendarky ale napr naposledy mi padla setovka za 200m
neviem cim to je ale mam barbara paragan lvl 13 a teraz wizarda paragan lvl 6, barbar ma s run 156%mf a wizard 231%mf a wizard act 1 a 2 a barbar act 3...
farmim klasika nazbieram max bonus na mf zabitim 5 elit a potom beham posledne levely v acte alebo prejdem cely act od zaciatku po koniec... chodim aj sam a chodim aj v publicu... proste to nepadlo...
o tom odradeni si mal absolutnu pravdu pretoze to cloveka doslova nebavi ked ani zle legendarne veci ci setovky nepadaju aj ked sa nepouziju aspon sa predaju alebo potesia uz len tym za padnu... cakam na to jak na vodu na sahare
za celu dobu hrania viac ako 300 hodin mi padlo iba 4 legendariek a 1 setovka a aj to ked som hral barbara a nebol som este lvl 60 cize vsetko pred infernom... odvtedy absolutne nic...
jedine co spolahlivo funguje je gold find, tie kopky sa zvysuju lenze farmit takto peniaze je onicom a preto sa nikdy nedostanem nad 5 mil pretoze vzdy potom nieco kupim...
teraz robim DH s nim chcem ist do hardcore a potom farmit inferno no uvidim ci prinesie stastie on.. zatial len zacinam som lvl 15
farmim klasika nazbieram max bonus na mf zabitim 5 elit a potom beham posledne levely v acte alebo prejdem cely act od zaciatku po koniec... chodim aj sam a chodim aj v publicu... proste to nepadlo...
o tom odradeni si mal absolutnu pravdu pretoze to cloveka doslova nebavi ked ani zle legendarne veci ci setovky nepadaju aj ked sa nepouziju aspon sa predaju alebo potesia uz len tym za padnu... cakam na to jak na vodu na sahare
za celu dobu hrania viac ako 300 hodin mi padlo iba 4 legendariek a 1 setovka a aj to ked som hral barbara a nebol som este lvl 60 cize vsetko pred infernom... odvtedy absolutne nic...
jedine co spolahlivo funguje je gold find, tie kopky sa zvysuju lenze farmit takto peniaze je onicom a preto sa nikdy nedostanem nad 5 mil pretoze vzdy potom nieco kupim...
teraz robim DH s nim chcem ist do hardcore a potom farmit inferno no uvidim ci prinesie stastie on.. zatial len zacinam som lvl 15