Zdravim
Chcem sa opytat, chcem si dat poistit auto na mamu.
Dovodom je este moj prinizky vek ktory ma za nasledok vyssiu poistku.
Problem je v tom ze mama vodicak nema no na informativny vypocet PZP ked som zaskrtol aj kolonku osoba bez vodickeho preukazu tak mi vyhodilo tipy a ceny poistiek.
Tak sa teda pytam ci je to mozne poistit auto na osobu ktoru nema vodicak..
Poistenie auta PZP
Re: Poistenie auta PZP
po novom to je tusim tak, ze majitel auta musi mat prihlasene auto na seba. neda sa prihlasit na inu osobu
ak sa mylim opravte ma
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja som poistoval auto cca mesiac dozadu chcel som to dať na otca ale ten poistovak my povedal že to je jedno koľko mám rokov stále je taká istá poistka tuším len dve poistovne sú také ktoré poistujú podľa veku a tie sú najdrahšie . Ale ty si sa pýtal či sa to dá aj na toho čo nemá vodičák. Dalo sa to niekedy ale teraz už neviem ako to je presne.
//autoeditácia príspevku (16 Sep 2012, 20:54)
Ja som poistoval auto cca mesiac dozadu chcel som to dať na otca ale ten poistovak my povedal že to je jedno koľko mám rokov stále je taká istá poistka tuším len dve poistovne sú také ktoré poistujú podľa veku a tie sú najdrahšie . Ale ty si sa pýtal či sa to dá aj na toho čo nemá vodičák. Dalo sa to niekedy ale teraz už neviem ako to je presne.
//autoeditácia príspevku (16 Sep 2012, 20:54)
-
paradajka
Star
presne tak auto sa uz neda prihlasit na inu osobu iba na majitela auta !
-
chlapec10
Addict
http://www.netfinancie.sk/povinne-zmluvne-poistenie/
porovnaj si kolko ti to vyhodi na tvoj vek a na vek vyssi,
porovnaj si kolko ti to vyhodi na tvoj vek a na vek vyssi,
-
hojko
Site Admin
chlapec10: Hento porovnanie je podla mna uplne nezmyselne a zbytocne. Vyhodilo mi to cenu 207 eur za rok, pricom realna cena v poistovni so zlavami je okolo 180 eur. A teda rozdiel 27 eur je myslim aj dost. A to nehovorim o rozdieloch, ktore budu v pripade havarijneho poistenia.
-
chlapec10
Addict
ja som to myslel tak nech si porovna ci mu robi vek rozdiel v cenach...