Ake mate auto?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
chlapec10
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ake mate auto?

Príspevok od používateľa chlapec10 »

to mi je uplne jasne ze to je na mne :D
len som aj chcel pocut nazor inych popripade takych co s tym maju skusenosti ci uz zle alebo dobre

//autoeditácia príspevku (18 Sep 2012, 16:16)
toto su sice 18" kolesa, ale pre predstavu
Prílohy
cts_before_2_lg.jpg
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Ja by som zasa povedal, že záleží od typu disku a auta. Na niektoré autá sa hodia disky v určitých farbách. Napríklad na moje auto by som nemohol dať biele alebo nebodaj zelené, žleté či inej farby disky. Vyzeralo by to strašne. Pri niektorých diskoch si viem predstaviť aj čiernu farbu ku môjmu autu. Ja si myslím, že najlepšie je spraviť si virtual tuning, kde si môžeš na aute vyskúšať tie disky v rôznych farbách a sám si potom vyberieš, čo sa ti najviac páči a hodí ku autu.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

chlapec10 napísal:Dnes mi prisli tieto krasky....
Planoval som ich dat nastriekat na cierno.... a zaujmal by ma vas nazor na to, ano ci nie...

Lakiernik ma aj upozornil ze potom mozu na aute opticky vyzerat mensie, co mne zas az tak vyslovene nevadi, a mozno to je vec pohladu...
Mne osobne sa vobec nepacia disky vo farbe auta a uz vobec nie ak je to vsetko cierne. Disky by mali kontrastovat s karoseriou a gumami, takze som skor za svetlejsie farby. K sportovejsim autam sa hodia biele, k takejto limuzine zas klasicka strieborna farba. Chrom mi az tak nesedi, ale stale si myslim, ze vyzera lepsie ako keby boli disky cierne. Tolko moj nazor :)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

na stalo by som asi ziadne disky neprestriekal, ale v takychto pripadoch je dobra vec plasti dip - nastriekas a ked ta to omrzi, strhnes ho :)
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

smejo napísal:na stalo by som asi ziadne disky neprestriekal, ale v takychto pripadoch je dobra vec plasti dip - nastriekas a ked ta to omrzi, strhnes ho :)
som ani nevedel ze nieco take existuje, zaujmave... ani cena neni zla
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Ku tvojmu autu mi to nesedí .. predsa len je to "americká-krava" luxusná ... kľudne by som nechal niečo na štýl pôvodných, kde vynikne
tá veľkosť. V tej čiernej je to tiež pekné ale ... :D

:wink: aspoň môj názor :) ...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

chlapec10, do ciernej by som na tvojom mieste nesiel. Tam patri chrom. Je to predsalen Amerika. :-)
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

Ani ja by som nesiel, na tom obrazku su elektrony uplne stratene.

Ma niekto skusenost s plasti dip v zime na elektronoch?
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

osobnu zatial nie, ale na internete nieco urcite najdes ;)
ja ho mam zatial na kapote a streche, pravdepodobne pojde aj zvysok a mozno aj kolesa... takze v priebehu zimy mozem posielat reporty :D
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

a8 d3 facelift 4,2 benzin
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

fiha to musis odfotit a ukazat! :)
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

hodim ti foto dakedy do pm :)
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Ale ved ho chceme vidiet aj my :D
Dede
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dede »

Chlapec10: ja si viem predstaviť čiernu farbu, aj ked amerika aspoň by vyzarovalo skôr taky DUB style :)
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

darca karmy: papaj:)
EDIT: zabudol som , ze sme na slovensku :)

//hojko: Ked sa naucis dat obrazok s normalnym nazvom suboru, tak to skus este raz.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

DUB štýl tuningu sa mi nikdy nepáčil. Tie autá potom vyzerali také pre-americkované. Prehnane veľké a nevkusné kolesá, to si predstavujem pod DUB-om. Na druhej strane si myslím, že by čierne, najmá matné čierne kolesá sadli na chlapcove auto parádne, no k DUB-u by som to len kvôli tomu že je to amerika neprirovnával. :)
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

dakujem za tipy... pravdepodobne to urobim tak ze jednu sezonu budem jazdit na povodnej farbe, a potom vyskusam ten plastidip..
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

idem sa pochvalit aj ja.. Dnes som si doniesol z ČR AUDI S3 8L, 1.8T Quattro 154KW + chip (zial vykon nie je odmerany na brzde), rv: 2001, model po facelifte. fotky pridam neskor. Predchadzajuci majitel je o 2 roky mladsi ako ja, cize 23 rokov, auto zvnutra v perfektnom stave, ale co sa tyka karoserie a esterieru auta, tak zanedbane. Auto bolo dovezene z talianska aj prestriekane v taliansku. Striekanie maximalne odflaknute, spatna montaz nalakovanych dielov odflaknuta, xenony svietia meter pred auto a ani ich nehne aby sa nastavili, obtrhane hadicky podtlaku, odtrhnuty silenblok na ramene a predavajuci si myslel, ze na to nepridem alebo co, v Haldexe nemeneny olej ani filter.. akurac co spravil chalan, tak vymenil rozvody na motore, olej, filter a nalial prisadu MILITEC do motora. Za rok sa asi na viac nezmohol.. to musim dobehnut teraz ja, co ma tesi, lebo konecne budem robit SVOJE auto :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Fuxxo: Ma vyznam kupit vobec auto v takom stave, pokial si ho nekupil skutocne za lacny peniaz??? Ak je striekanie odflaknute, tak to mas v pohode aj 1000 eur za nove striekanie, ak to budes robit po znamosti, tak menej. Na xenonoch zvykne odchadzat motorcek, pripadne obcas aj regulator sklonu, takze to je polozka nieco okolo 90 eur, z eBayu to zozenies mozno aj za 30 eur. V horsom pripade je vsetko funkcne, len treba nastavit svetla a spravit adaptaciu svetiel. Pokial ide o prevodovku, tak tam je to individualne. Oficialne sa udava, ze napln je dozivotna, ale zvykne sa to menit. Ak mozem odporucit, skus si pred vymenou radsej precitat diskusie na internete, pretoze nejeden majitel auta na to doplatil. Kamarat mal nabehanych na A6 (4F2, 2005) okolo 170 tisic ci kolko, chcel vymenit olej v prevodovke. Kedze ma kamarata v servise Audi, tak sa ho pytal na to co a ako. Ten mu hovoril, aby ho nemenil, ze pokial nebol meneny pravidelne od zaciatku, ze tam budu uz kovove piliny zo spojky a ze po vymene ten olej bude cisty, bude mat inu viskonzitu a bude to uplne nieco ine. Nedal si povedat, vymenil olej a po par tisicoch mu odisla komplet prevodovka, musel kupit inu, takze investoval do toho nieco cez 3000 eur. Origo prevodovka na A6 3.0 TDI quattro stoji okolo 6 tisic eur, okrem toho nie je mozna vymena, pretoze riadiace jednotky su nakodovane vzajomne a pokial by si aj zohnal prevodovku z kradnuteho auta za smiesne peniaze, tak to musis dat spravit priamo do Audi a vtedy moze nastat problem. Takze si najskor zisti, ze ako to s tym olejom skutocne je, ze ci ho chces menit, ci tam pripadne nebude lepsie nasypat spat ocelove piliny, ktore ostanu na magnete pri vymene oleja atd...
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

Hojko. Vies aky je rozdiel medzi HALDEX-om a prevodovkou? podla toho co si napisal, tak asi nie. Hladex je SPOJKA a nie prevodovka, nachadza sa na zadnej naprave, cize od prevodovky je dost daleko a Hladex spojku ma kazde quattro. Napln do Haldexu je cca 2,5 dcl a ma sa menit kazdych 15 000 km a filter na Hladexe kazdych 30 000 km. A cuduj sa svete, my sme na kamosovej Cupre 1M menili olej v haldexe uz 2x a zatial bez problemov...

co sa tyka xenonov, tie som si nastavil manualne, ked bude viac casu, nastudujeme na internete nastavenie cez diagnostiku a spravime, popripade opravime.. mozno bude stacit spravit zakladne nastavenia a bude to v pohode...
Napísať odpoveď