Cipovanie aut na Slovensku
Cipovanie aut na Slovensku
Ak to uz niekde je tak, sorry ale kazdopadne mna to velmi nemilo zarazilo
http://www.topky.sk/cl/100535/1324673/C ... ernicu-EU-
Nie je taketo nieco proti ludskym pravam? Zaujimalo by ma, ze kedy pride mne predvolanie aby si cipli aj mna...
http://www.topky.sk/cl/100535/1324673/C ... ernicu-EU-
Nie je taketo nieco proti ludskym pravam? Zaujimalo by ma, ze kedy pride mne predvolanie aby si cipli aj mna...
Re: Cipovanie aut na Slovensku
neviem ako u vas v Nitre, ale u nas Cipovanie aut = zvysovanie vykonu upravou RJ

Very funny
otvoril si ten link aspon? 
ved prave
najlepšia je tá diskusia pod článkom 
http://narodnyodkaz.sk/aktivity/224-pro ... dentovi-srPoslanci NRSR nevzali do úvahy aj ďalšie okolnosti. Číslovanie ľudí odporuje duchovným a historickým tradíciám. Na Norimberskom procese (20. novembra 1945 - 1. októbra 1946) Medzinárodný vojenský tribunál označil a uznal prax prideľovania čísel ľuďom a značkovanie týmito číslami zločinom nacizmu, nepremlčateľným zločinom proti ľudskosti. Rozhodnutia Medzinárodného vojenského tribunálu nestrácajú svoju aktuálnosť ani dnes. A každý pokus o ich revíziu, popieranie alebo skreslenie sa musí považovať za porušenie všeobecne uznávaných princípov a noriem medzinárodného práva.
To sa týka čipovania občianskych.
toto sa týka čipovania priamo ľudí
Neviem ako je to s autami. Ale počítam že začipovanie áut bude do budúcnosti najmenší problem. Nikto nikoho nenútil ani zakladať si účty v bankách, ani nosiť kreditky ani nosiť čipové karty a vidíme ako to dopadlo. Nikto nikoho dnes nenúti ani nosiť implantované čipy. /zatiaľ/
Presne ako pise Ivan, predpovede blaznivych konspiratorov sa naplnaju, v dnesnej dobe sa vydobytky technologii prezentuju ako najgenialnejsie a najjednoduchsie veci,je to samozrejmost, ospevuju sa vyhody, pritom ludstvo samo ide do zahuby. V tom cipe mozu byt ulozene vsetky informacie o uzivatelovi, uplne odstranenie sukromia, detekovanie uzivatela nech sa nachadza kdekolvek, dnes ma uz skoro kazdy kreditku, vlada si moze odstavit cloveka kedykolvek, staci mu zrusit elektronicky prijem penazi a uz si ani neskrtne. Ano tak kraca doba, za chvilu bude normalne aj ked budeme mat RFID cip pod kozou, ved co je na tom, skoro vsade su tieto cipy zauzivane.
Neviete ci aj obciansky preukaz ma rfid? Ja mam stale tu staru zalaminovanu karticku
Občianske s čipom sa mali začať vydávať už v júli 2012 ale čo som počul ešte nie všade ich vydávajú s čipom.
Tá kartička asi tažko bude mať v sebe čip. Akurát že tá kratička raz stratí platnosť a budeš ju tak či tak musieť vymeniť.
tu píšu že až od decembra
http://www.sme.sk/c/6122024/nove-obcian ... ipuju.html
Inak je úžasné že všetci budeme katalogizovaný ako dobytok. Ako keď krave vypália na riť číslo alebo ako keď v obchodoch pridelia čiarový kód tovaru. Treba si zvykať že sme pre niekoho len kus mäsa.
Tá kartička asi tažko bude mať v sebe čip. Akurát že tá kratička raz stratí platnosť a budeš ju tak či tak musieť vymeniť.
tu píšu že až od decembra
http://www.sme.sk/c/6122024/nove-obcian ... ipuju.html
Inak je úžasné že všetci budeme katalogizovaný ako dobytok. Ako keď krave vypália na riť číslo alebo ako keď v obchodoch pridelia čiarový kód tovaru. Treba si zvykať že sme pre niekoho len kus mäsa.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
O com tie cipy v autach vlastne su, lebo v clanku sa nic nepise, hmm??? Nedavno bolo nieco o tom v televizii a ak si dobre pamatam, tak realne kilometre automobilu z toho vycitat nepojde, tak na co to ma potom sluzit???
Fašizmus.
-
pryja
Darca
Ked uz sme pri tych cipoch, tak nemecke poistovne rozposielaju v dnesnych dnoch listy, kde ziadaju o pasove fotky od obyvatelov, lebo sa idu vydavat nove cipove preukazy s fotkami. Akurat sme sa o tom v praci bavili, ze urcite to nebude dlho trvat a zanu nam davat tie cipy rovno pod kozu. Prides k obvodnehu, natiahnes ruku a naskenuje si ta ako tovar v supermarkete.
..pretože totalita prichádza pomaly a nenápadne..
Ta da da dááá..hughito napísal:..pretože totalita prichádza pomaly a nenápadne..
.. a život ide ďalej.
-
napalm
Light Expert
Samozrejme s tymto musia upravit aj zakon o slobodach a pravach. Neviem o tom zeby sa nieco take stalo....
Poj...ná Europska unia...nech uz padne svina jedna....vkuse pocuvat nejakych magorov a dodrziavat euro normy.
Poj...ná Europska unia...nech uz padne svina jedna....vkuse pocuvat nejakych magorov a dodrziavat euro normy.
A čo má skončiť?
Už by aj mohol, veď nemáte toho ešte dosť? 
Ja mám rád život, hádam potiahnem tak, aby som šiel na stovku. Samozrejme pri zdraví. 
-
pryja
Darca
A hlavne, s cipom, aj bez cipu!