Tlačiareň HP - divné červené farby

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Tlačiareň HP - divné červené farby

Príspevok od používateľa BookEditor »

Ahojte, mám tlačiareň HP Photosmart 5510 All in One. Posledne mi začala tlačiareň blbnúť - obrázky mi sfarbuje veľmi dočervena. Myslel som si, že to bude náplňami, keďže už boli nie moc plné. Tak som ich vymenil, ale problém pretrváva. Problém nastáva, aj keď tlačím z Adobe Readeru, Microsoft Publisheru, Gimpu... Môžem tlačiť jpg, pdf, stále to robí. Keď dám tlačenie čiernobielo, čiernobiely obrázok dočervena nesfarbí. V čom môže byť problém?
Ďakujem, K :plus: za help
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Tlačiareň HP - divné červené farby

Príspevok od používateľa hojko »

Tlac do farby nastava vtedy, ak dochadza jedna farba. Mas farebnu napln jednotnu alebo to HPcko ma kazdu farbu zvlast??? Myslim, ze pri tychto novsich modeloch AiO by mali byt uz farby samostatne. Ak je to tak, tak by som problem videl v tychto farbach, mozno si vymenil zlu a ta, ktorej je malo je stale prazdna. Ak das fotit len v odtienoch sedej, tak to vytlaci normalne???
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Takže, tlačiareň má oddelené farby - teda C, M, Y, K. Farby som vymenil všetky okrem čiernej, ktorej mám ešte polovicu. Robí mi to cez rôzne programy, tak asi to bude spôsobené nastavením tlačiarne alebo chybou v tlačiarni. Keď dám tlačiť "Len čierny atrament", tak vytlačí normálne. Všimol som si, že netlačí tak plynule, ako predtým, myslím teda, že párkrát prejdú tie farby zo strany na stranu, chvíľu ticho, potom znova a takto sa to opakuje, kým sa nevytlačí celý dokument. Ďakujem zatiaľ za pomoc...
Jaccobinho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jaccobinho »

Presne toto mi robila moja Canon PIXMA MP600, obrázky boli zakaždým ružové, čiernobielo tlačilo v poriadku. Pomohlo vyhodenie tlačiarne a kúpa novej ;) Vyjadrenie servisu bolo, že je zničená tlačová hlava, výmena 70 eur.
BookEditor
Light Professional
Light Professional

No super, táto moja nemá ani pol roka :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Skusal si veci ako precistenie kaziet, zarovnanie atd...??? Skusal si ju pripojit na iny pocitac???
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Vyskúšam to, čo myslíš zarovnaním? Ďakujem...

//autoeditácia príspevku (08 Okt 2012, 22:06)

//autoeditácia príspevku (30 Okt 2012, 16:29)
Takže po dlhej dobe som si našiel čas na vyskúšanie tejto tlačiarne na notebooku. Na prekvapenie, cez neho sa mi text vytlačil úplne normálne. (obr. druhý)

//autoeditácia príspevku (30 Okt 2012, 16:41)
Už tlačí OK, vďaka za pomoc :)

//autoeditácia príspevku (10 Nov 2012, 15:06)
Ahojte, už zas blbne, zas ružové farby :/ Dal som vytlačiť pár slov z Wordu, ani mi ich nevytlačilo, papier prebehol tlačiarňou a nič... Helpnite :/

//autoeditácia príspevku (10 Nov 2012, 21:20)
Pre K-: To nie je žltý papier :D :D :D Mám po ruke len kompakt, tak vyváženie farieb je také, aké je :D

//autoeditácia príspevku (12 Nov 2012, 21:47)
Ahojte, už smi tlačiareň blbne poriadne :/ Vyhadzuje mi aj modrú obrazovku (v prílohe), na tlačiarni mi vypíše odkaz, že mám rýchlo vypnúť tlačiareň, aby sa predišlo poškodeniu. Keď "tlačí", robí sa, že tlačí... Vyjde prázdny papier, pričom počuť tie valčeky, ako sa otáčajú a aj pohyb náplní. Pred tlačou sa dlho pripravuje.
Prílohy
Takto nejako tlačí...
Takto nejako tlačí...
Takto mi tlačiareň vytlačila text z notebooku...
Takto mi tlačiareň vytlačila text z notebooku...
CIMG9692.JPG
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ta kniznica etronxhci.sys bude systemovy subor alebo subor k ovladacom, najskor doska (chipset/usb). Treba to vygooglit a hladat, co je to zac.
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Už som na to prišiel :D Mal som tlačiareň zapojenú v USB 3.0 a ona je na USB 2.0. Už tlačí fajn, akurát čiernu mi nedobre tlačí... Vďaka za rady... :)
Napísať odpoveď