Masterchef
Re: Masterchef
No zatiaľ sa celkom dajú tie relácie ale nepochopím, pozerám Masterchef tak tam prišla jedna so syrovou tortou tak ju vyhodili a v programe Recept na bohatsvo opäť tá istá a ju chvália aké je to výborne a že postupuje. Dafuq?
v jednej aj v druhej relacii ide o nieco ine nie? obe su sice kucharske ale uz len z nazvu "masterchef" a "recept na bohatstvo" mi pride zjavne ze su to dve rozdielne relacie
teda v jednej hladaju naj recept, a v druhej naj kuchara
Mne to prišlo že v recepte na bohatstvo hľadajú skôr polotovar ako jedlo...
Vsak cely ten recept na bohatstvo je len kopia, a nechapem co tam budu robit pol roka furt ten isty recept? 
ja nechapem jak moze za taku p*covinu dostat ta nosata vychrtlica 100tisic €Pascalwb napísal:Vsak cely ten recept na bohatstvo je len kopia, a nechapem co tam budu robit pol roka furt ten isty recept?
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
mna velmi zaujima kto alebo co vybralo tu moderatorku ?
a hlavne preco ju 
Chladne mumie bez emocii teraz ficia, to nevies? 
Hlavne je tam uplne ale uplne zbytocne...
súhlas ...v us nebola žiadna ...snažia sa o kvazi reality show z toho spraviť ...celé zle
To uz je samozrejmost na slovensku, ked nieco v zahranici funguje, treba to zmenit.
mne sa nepacilo jak tam dali tie celebrity nech sa nazeru a rozhodnu, jakoby oni boli nieco extra
ked uz tak chceli radcej mohli dat obycajnych ludi z nizsich vrstiev
kolko deti nema co do ust
ked uz tak chceli radcej mohli dat obycajnych ludi z nizsich vrstiev
kolko deti nema co do ust
-
R1k1nko
Darca
lenze ty ludia by na tu prazmu povedali ze je to kapor alebo by sa vobec nevyznali a by kritizovali .... zas nemozu tam dat hocikoho (sice aj tam boli celebrity ktorry jedli prvy raz nieco)Trussardi napísal: obycajnych ludi z nizsich vrstiev
a mozno by tam boli reci mne to nechuti ja to nejem / nelubim a pritom to este nidky v zivote v papuli nemal.
hocikoho nie jasne ze nie bezdaka z ulice...
ale ani tote celebrity nemusia poznat presne na bombi co jedia...
chuti mi to je to dobre vs nechuti mi to... to zvladne snad kazdy a nemusi ani poznat presnu ingredienciu
ale ani tote celebrity nemusia poznat presne na bombi co jedia...
chuti mi to je to dobre vs nechuti mi to... to zvladne snad kazdy a nemusi ani poznat presnu ingredienciu
Vsak v USA verzii robili pre soferou kamionov
, alebo tusim varili pre deti a podobne. Ja som videl len 1 cast slovenskej. Tak pisem len z pocutia.
-
R1k1nko
Darca
ako FTW ?!
vypadol Patrik ktory vedel a poznal xy jedal vselijake kuchune a su tam ludia ktory nevedia VARIT !! (a to doslovne vedia len to svoje .... )
a vzdy prejdu dalej ... nechapem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uz aj to je zmanipulovane ?
ziadna fantazia na taniery !!
ziadna kreacia ziadne chute nic ! proste....
a idu dalej ....
kto to sleduje pravidelne a vidi tie vyjadrienia sutaziacich atd... tak mi da urcite za pravdu ze mali vypadnut iny ludia....
ach
vypadol Patrik ktory vedel a poznal xy jedal vselijake kuchune a su tam ludia ktory nevedia VARIT !! (a to doslovne vedia len to svoje .... )
a vzdy prejdu dalej ... nechapem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uz aj to je zmanipulovane ?
ziadna fantazia na taniery !!
ziadna kreacia ziadne chute nic ! proste....
a idu dalej ....
kto to sleduje pravidelne a vidi tie vyjadrienia sutaziacich atd... tak mi da urcite za pravdu ze mali vypadnut iny ludia....
ach
Stačilo mi ako Václava pochválili za prezentáciu jedla ked varili jedlá z detstva ...podla mňa to vyzeralo ako sračka.
taki kuchari ako oni v zahranici robia max vyvar.
-
Misco13
Expert
Neviem ci to sem mozem dat, ale neviete prosim Vas aka hudba hrava v Masterchef? Vacsinou to je asi nejaky Two Steps from Hell alebo tak ale ni som si isty. Proste ak viete konkretnych autorov a najlepsie aj skladby prosim sem s tym
Dakujem
Nehráva tam katy perry? teda na začiatku.