Hranie na ovládači ... "Gamepad"

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Medium Expert

Hranie na ovládači ... "Gamepad"

Príspevok od používateľa $HD_DaDo_Ts »

Ahoj, kúpil som si celkom kvalitný herný ovládač od Trust, a zaujímalo by ma či je možné na nom hrávať hry jak napríklad na xboxe, PS3.

Pretože som skúšal Counter Strike 1.6 a pohybovať som sa vedel, ale skákať, strielať, walkovať bohužial nie, zaujímalo by ma jak takéto nastavenia uskutočniť.

Kedže je to herný gamepad není určite len na skákačky, a tiež, pohybovať by sa dalo a strielať nie? :D Bolo by to trochu chabé, takže ak tu je niaký skúšenejší človek jak ja a vie s týmto tak by som bol velmy spokojný za každú radu ktorá by bola normálna prejavená.

Ďakujem!
Korag
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Hranie na ovládači ... "Gamepad"

Príspevok od používateľa Korag »

csko na gamepade? :D Uplna hlupost, je to cisto PC hra prisposobena perifernym zariadenim ako mys a klavesnica. Na gamepade sa odporuca hrat konzolove porty na PC, cize hry take, ktore neprisposobili na PC port. Napr. Prince of Persia, GTA, Sleeping Dogs, Assassins creed... je ich viac ale vacsinou taketo 3th personky.

Osobne by som to neodporucal, zatial som sa pri kazdej hre prisposobil myske+ klavesnici, ale je to vec nazoru.
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Medium Expert

Ja viem, ale predsa len by som si chcel lahnúť, chytit do ruky ovládač a hrať ako sa bude dať, prispôsobím sa.

Tak teda nepoznáte aspon niakú FPS hru ktorá by sa na gamepade dala hrať?
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Každá normálna FPS hra sa na gamepade dá hrať.. CS 1.6 je starý mód pre ešte staršiu hru.. Ale chce to kvalitný gamepad lebo trust robí všetko na ko*ot. kúp si microsoft xbox 360 gamepad for windows a pôjde ti všetko
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

$HD_DaDo_Ts - aký model máš? Lebo fakt nechápem ľudí čo chcú gamepad a nekúpia si xbox 360 for windows. Stojí 22 evri, to je ako zadarmo. Pre bežného smrteľníka do 30. Proste dať za gamepad 15-20 eur je podľa mňa zcestné. A 60 by bolo moc veľa, ale od 30 éčiek je to tak aňurát.

A navyše máš 17 či koľko rokov, to by si už mohol byť schopný zohnať tých 30 éčiek, či už na brigáde, alebo na nejaký sviatok.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

uplink: to máš ako s podložkou.. Každý si povie gamepad ako gamepad a myslí si že gamepad za 5€ poslúži rovnako ako gamepad za 50€
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Medium Expert

Mám gamepad za 13 eur.

Model Mám niaký Trust.. presne neviem, ale fakt rád by som natom hral ale strielať sa nedá, čo ma dosť štve, aspoň MW2 alebo tak..

.. Peniaze niesú problém ale ked už mám tento, tak podla mna veľký rozdiel to není, a hrať by sa malo dať aj na tomto.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Trust je asi najhorsia znacka vsetkeho na trhu, neznamena ze ked nieco stoji malo tak to bude uzasna kupa. Kup si Xbox360 controller a tu Windows periferiu na to a mas rozumny gamepad s ktorym si zahras aj paradicky ako FIFA, NFS, Mass Effect, Batman atd.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

rozdiel je to obrovský.. Prečo?
-70% hier sú primárne robené na xbox 360 a teda má ten gamepad najlepšiu podporu
-má najlepšiu podporu v systéme windows
-najlepšie sa drží a celkovo je najlepšie spracovaný
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Pravda, kedysi mi vadil xbox 360 ovládač, ešte za éry keď som mal obe konzoly, prišiel mi retardovane veľký, ako pre postihnuté deti a uprednostňoval som Sony PS3kový, mal som ho aj na PC. Ale teraz keď na ňom hrávam Sleeping Dogs tak som v siedmom nebi. Tie vibrácie [rrrau], ovládanie áut, boje, kamera, všetko je perfektné. Tak ako má byť. Ovládač som si kúpil kvôli Dark Souls, avšak až pri tejto [nie 2x lacnej] hre som zistil aký je skvelý a neľutujem ani cent. A samozrejme ešte aj kvôli iným, ako napr. AC, Batman Series, etc.
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Medium Expert

Ako nič proti, Ale mna by skôr zaujímala hra, ktorá sa na takomto klasickom gamepade dá hrať, šetrím na Notebook, takže na mínanie na niaké 50 eurové Xbox gamepady nemám peniaze, tak prosím len tých čo mi vedia poradit FPS hru ktorá by podporovala práve tento gamepad, dakujem.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Trust v ziadnom pripade nie je kvalitny gamepad, takze o tom niet hovorit. Hrat mozes taku hru, ktora ma moznost nabindovat klavesy podla teba, teda miesto chodenia vpred pod pismenom W tomu priradis tlacitko gamepadu, teda by to malo ist vo vacsine hier.
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Medium Expert

No v mw2 som to nenašiel, neviete mi povedať jak by to bolo možné?

Alebo není nato program ktorý by to dokázal nastaviť a umožniť hranie?
senator8008
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa senator8008 »

uplink napísal:$HD_DaDo_Tsfakt nechápem ľudí čo chcú gamepad a nekúpia si xbox 360 for windows.
Tak zase nie každému Xbox-ový vyhovuje. Ja som bol vychovaný na PS a ten od XBOXu neviem ani poriadne chytiť do ruky.
Teraz k téme: Gamepady Trust naozaj nie sú kvalitné. No aj keď nechceš dať 30€ za gamepad, tak sú kvalitné značky ktoré sú lacnejšie ako napr. Logitech, Speedlink a pod. Osobne som mal 3 PC gamepady. XBOX(po 3 rokoch stále bezchybný), Logitech Dual Action(relatívne kvalitný, bol podporovaný takmer každou hrou, no po 2 rokoch odišiel, no tuším sa už nevyrába) a teraz mám Speed-Link Strike FX Wireless(pre mňa jasná voľba keďže podporuje aj PS3, horšie je to však s podporou u PC hier, takže vo veľa hrách musím používať XINPUT EMULATOR, a teraz je v zľave tu http://www.progamingshop.sk/speedlink-s ... 39492.html ). A na záver gamepad od PS3, tak ten je pravdepodobne nezničitelný, pretože ho mám ešte z dôb ako PS3 vyšla.
No odporúčam ak vám v nejakej hre nefunguje gamepad vyskúšajte XINPUT EMULATOR. Tento program ma zatiaľ nikdy nesklamal.
balthier
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa balthier »

Slayter napísal:Trust je asi najhorsia znacka vsetkeho na trhu, neznamena ze ked nieco stoji malo tak to bude uzasna kupa. Kup si Xbox360 controller a tu Windows periferiu na to a mas rozumny gamepad s ktorym si zahras aj paradicky ako FIFA, NFS, Mass Effect, Batman atd.
Mass effect?na gamepade?na pc?Tebe sa to da hrat?lebo mne nie :lol:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

speedlink/trust jedno lepšie ako druhé.
Jedine kúpiť originál microsoft alebo razer onzu, tú mám ja a je skvelá, skúšal som teraz mw2 a išla v pohode... takisto každa jedna hra s ním ide v pohodičke
senator8008
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa senator8008 »

Filipito: Nechcem byť k tebe zlý a oberať ťa o tvoj názor no stačí si pozrieť recenzie a hneď uvidíš, čo je kvalitnejšie. A nieje nad vlastnú skúsenosť. Neviem, či nemám náhodu dobrý kus, no bezproblémov by som si dovolil, porovnávať s PS3 gamepadom.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

$HD_DaDo_Ts napísal:Mám gamepad za 13 eur.

Model Mám niaký Trust.. presne neviem, ale fakt rád by som natom hral ale strielať sa nedá, čo ma dosť štve, aspoň MW2 alebo tak..

.. Peniaze niesú problém ale ked už mám tento, tak podla mna veľký rozdiel to není, a hrať by sa malo dať aj na tomto.
Pravdepodobne mám doma rovnaký alebo podobný gamepad ktorý som použil rad a od vtedy leží v skrinke. Nedávno som si kúpil saitek (nebudem kupovať gamepad za 50€ kvôli 2m hrám (taktiež som nemal náladu čakať kým im dorazí PC Xbox 360 na sklad)) a som spokojný: http://www.alza.sk/saitek-ps1000-dual-a ... 118314.htm

K téme: FPS sú primárne na PC (nie všetky) a preto sa najlepšie hrajú práve pomocou myšky a klávesnice.
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Medium Expert

Jak tak tu pozerám, tak večšina je za ten Xbox 360 controller Teraz otázka.

Môže to byť akýkoľvek Xbox controller? Či to musí byť presne Windows Xbox360 controller pretože tú vetu som niak nepochopil.

Nechcem zas kupovat nieco, co mi nepojde. :D
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ak kupis Xbox 360 tak to mas len pre Xbox. Musis kupit Windows aby mal podporu PC.
Napísať odpoveď