"RANDE" v zapadakove

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: "RANDE" v zapadakove

Príspevok od používateľa Hotwire »

o tom pochybujem ze to odignoroval, skus znova...viacero ludi z fora sa s nim stretlo (vratane mna) a potvrdilo ze nazivo to neni zly chalan, ano ma daktore blbe nazory, ano je to pozer, ano je povrchny, a co? mozno ja som ovplyvneny tym ze takych ludi som poznal viacero takze na tieto vlastnosti az tak kriticky nenahliadam, ale tu som za to dostal dost "zjeba" tak asi ini na to pozeraju inak co?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

chlapi, pohoda, nechcem to zakriknut .... ale dalo sa, ostalo sa este o dve hodiny dlhsie ako sa malo, a ja to vnimam do pohody, ona vraj tiez, cele to opisovat nebudem, slo sa do dvoch barov, prechadzka mestom, nocny vyhlad na luke, pohoda, .... este ked to ona zoberie doma v hlave ze bolo nadmieru fajn a nebolo to kamaratske, tak pecka .... :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Peter_Retep napísal:a co ze to nie je classy? niekedy mam pocit ze na fore su len mnisi...
zda sa, ze si nepochopil moju pointu. to, ze veci nie su classy az taky problem nie je, ale ked su na urovni public toilet BJ tak je nieco zle....

lebo seriozne? zavoalt dievca na hotel? a co tam budete robit? pozerat na kablovu televiziu? keby som bol dievca a niekto mi zahlasi pojme do hotela (a nic ine) tak by som mu oznamil, ze kur*a nie som a cav.

ano, hotel moze byt pekne zakoncenie dna, ale rozhodne to nie je ziadny plan. ked nic ine aj ja sam si potrpim na viac zabavy ako sediet niekde na izbe, ale ak je to Tvoj vysnivany vecer tak no prob, to each his own.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Dalsia fantasticka tema kde qwerty prezentuje svoje sny a SchYzo sa ho zastava jak matka svoje autisticke dieta :)
Tu mi to pripada ako keby sa chcel pochvalit, ze po nom ide slepica ktora dava kazdemu, kto ma peniaze a qwerty chce samozrejme tiez patrit na tu listinu "vyvolenych".
Smutne.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

shark linkni mi presne kde sa ho tu zastavam a v com? alebo si rovno priznaj ze taras pi*ov*** :roll:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

3 prispevky nad mojim predoslym postom je co?

"On nie je retardovany, on sa len nevie vyjadrovat. Naozaj!"
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

pisem tam daco o vyjadrovani? a tu kritiku na jeho povahu nevidis? prestan laskavo vymyslat kraviny, ja narozdiel od teba nepozeram na svet (a ludi) ciernobielo ;)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja mám frajerku tiež z Vranova a musím súhlasiť, úplne na **** mesto
nečítal som celú tému, no musíš vedieť očo ti ide, či ju chceš len na sex alebo plánuješ s ňou neaký vzťah :)
pokiaľ sex, tak sladké rečička bla bla bla, potom hotel
ak vzťah tak tam to bude sakra komplikované :wink:
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

Ked este neskakala z lietadla nemas co riesit, taketo veci sa daju zriesit za par dni. Letisko (polne) tam predsa mate
qwerty-xyz

tu neide o letisko,....
a je uz po stretku a po teme, ak sa vsetko podari ako ma, budem extremne hnusne, dorazne a pomaly baleny, toto je "suboj" na inej urovni proste.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:tu neide o letisko,....
a je uz po stretku a po teme, ak sa vsetko podari ako ma, budem extremne hnusne, dorazne a pomaly baleny, toto je "suboj" na inej urovni proste.
a to je ako prosim ta? :lol: kam Ty na tieto veci vlastne chodis? ja normalne zasnem aku tragediu Ty dokazes zo vsetkeho vykuzlit :D

Ja mam taky pocit, ze pre Teba aj ranajky musia byt boj. Sadnes si, dobre poanalyzujes, porozmyslas ako ostatni vnimaju ranajky, aky dopad maju na vyvoj populacie a svetovu ekonomiku a az si to vsetko ujasnis sam pre seba spravis temu na hojku kde budes svoje ohnive nazory prezentovat. Ja keby som mal riesit take p*coviny jak Ty tak uz teraz visim. Vies o kolko by si mal jedoduchsi zivot keby si obycajne jedno zboha normalne stretnutie nepovazoval za extremne hnusny, dorazny, pomaly a strategicky duel, v ktorom hras nejaku psychologicku hru so svojim protivnikom? Toto je zivot, nie Mlcanie jahniat a ani Spy game.

Majorita ludi co sa sem chodi vyplakavat brutalne over-analyzuje vsetky svoje vztahy, co kedy a ako vykonal (niekto to tu mal este aj s casovymi udajmi :new18: ) a Ty tomu vsetkemu davas este aj punc akehosi vojenskeho planu. Dava Ti to pocit dolezitosti ked si nahovaras, ze spolu hrate nejaku hru alebo co? Citis sa ako profesor X ked hra sachy s magnetom? Ved dpc, ked s niekym chcem byt tak s nim idem von a travim s nim cas, nic viac k tomu netreba. Ak si rozumiete tak aj tie najobycajnejsie veci, ktore spolu vykonate budu zabava, nemusite strojit plany a rozmyslat ako najspravnejsie niekoho oslovit, mozem alebo nemozem ju pobozkat na prvom rande, mam ju vziat do divadla alebo do kina, ma rada cervenu....who gives a shit, proste sa spravatje podla situacie, asi to je lepsie ako ist podla nejakeho krcoviteho naplanovaneho scenaru (ktory mate aj tak iba z filmov), ktory Vas zavedie akurat tak do tej slavnej friend zone.
qwerty-xyz

:arrow: raz by si videl axxis nazivo, a proste uz by si nepisal nic, ani mi hned nedaval za pravdu, len bol proste ticho, az po case by si povedal ze je to o inom, proste to neries, ... kazdy to ma inak. inak toto nie je hranie len pre mna, ale aj pre nu, ju to vyslovene bavi a mal som to uz aj napisane.
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Alebo si nahováraš niečo čo neexistuje a ona Ťa nebalí a netrávi každú voľnú chvíľu tým, že myslí na Teba. Pre Teba je to nejaký extra zložitý, komplikovaný, napínavý príbeh a pre ňu (keď existuje aj reálne) proste len vychádzka s kamošom.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

zeky a spol.: toto qwertymu nevyhovoríte, jednoducho my nie sme na tom tak ako on, ktorý si v živote už svoje určite odžil a vie presne, ako ona rozmýšla a má rozanalyzovanú každú sekundu svojho, ale aj jej života a je od nej o 3 kroky popredu. :) Tá žena si možno na neho spomenie raz za uhorský rok a qwerty doma každý večer špekuluje, ako sa jeho životná hra posunula ďalej. :smt015
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal::arrow: raz by si videl axxis nazivo, a proste uz by si nepisal nic, ani mi hned nedaval za pravdu, len bol proste ticho, az po case by si povedal ze je to o inom
ale p*cu, furt by som si myslel to iste :)
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

Mal si ju smyknut a zahodit. Mal by si vnutorne uspokojenie.
Snad neveris, ze po tych TOP chlapcoch si vyberie jedneho z "davu" na zvysok svojho zivota ?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

do urcitej miery qwertyho chapem. Z vlastnej skusenosti viem, ze ked clovek stretne svoj partnersky ideal /alebo to aspon v tej chvili tak nejak vyzera/, tak clovek zacne od toho vztahu ocakavat hned na zaciatku prilis vela, pritom vlastne su maximalne iba zatial kamosi co sa vlastne ani tak moc nepoznaju.
Ja by som na jeho mieste dal tomu celemu cas a priestor ako sa vec postupne vyvinie a urcite este nejako moc do buducnosti neplanoval aj s tym hotelom opatrne, radsej trochu pockat-resp podla situacie.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

//Offtopic premazany.
qwerty-xyz

Kecate vsetci az moc, az tak zeby to chcelo samostatnu temu, ONA sama mi pise sms ako jej chybam a ako je jej so mnou vonku fajn, ona sama navrhla ze pride za mnou do ziliny (co by bol echt pruser lebo tu pride moja frajerka) sama vravi ze nechce byt len kamaratka a chce aby sa to posunulo dalej, ... ma docista na haku moju frajerku, a ked jej to dovolim pojde po mne aj cez mrtvoly.... ci si vymyslam alebo nie je mi jedno chlapi, idem do lekarne, snad potom ked budem mat pauzu na kavu napisem a rozpisem v samostatnej teme co a ako. tema bude experimentalna, ja mam vsetky veci podklady a navody uz dopredu dane, mam totiz cloveka ktory robi chladny kalkul a narozdiel od mnohych neostal zaseknuty v dobe svojej slavy ale posuva sa stale dalej ..... aspon si skusim, nakolko ludia z hojka maju rozum a aky ....
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

No neviem, či mi nejak uniká skrytá pointa. Máš priateľku, takže predpokladajme, že ti na nej záleží a nerád by si jej ublížil. Potom ti nemusí záležať na nejak inej (s ktorou si navyše dačo mal), čo po tebe ide a či by chcela ísť aj cez mŕtvoly. Povedz jej jasné NIE a prestaň sa s ňou kontaktovať. A nieto vymýšľať pre ňu nejaký výlet atd.

Vezmi si to opačne- tebe by sa páčilo, keby tvoja priateľka vymýšľala program pre nejakého chalana, o ktorom by vedela, že po nej ide? Či ty si taký dobrosrdečný, že by si im ešte aj auto na výlet požičial?

Iné by to bolo, keby ste len kamaráti a máte svoje hranice. Tu to vyzerá, že dotyčná ťa chce oprieť (podľa teba) a ty rozmýšľaš nad tým, kam ju vziať? :smt081
Zamknuté