sietove pripojenie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ejv
Amateur
Amateur

sietove pripojenie

Príspevok od používateľa ejv »

Zdravim. Dnes pocas burky mi restartovalo router D-link 2641 s tym, ze normalne nabehol spat, vsetky kontrolky sa rozsvietili, az na sietove pripojenie. Vymenit sietovy kabel, skusal som vsetky LAN porty na routri, vymenil som aj router, no sietove pripojenie pise vzdy unplugged. Sietovu kartu mi normalne ukazuje v spravcovi zariadena. Kde moze byt teda problem ? WIFI bezi normalne ..
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: sietove pripojenie

Príspevok od používateľa hojko »

Skusal si restartovat router??? Ak to bude pretvrvat, tak najjednoduchsie bude skusit vymenit kabel a ak nepomoze, tak je mozne, ze odisli porty routra.
ejv
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ejv »

Skusal som restartovat router, aj PC, skusal som aj druhy sietovy kabel, dokonca mame doma 2x dlink 2641 tak som vyskusal aj druhy, aj na nom vsetky porty, ale neslo to. Cize to skor vyzera na sietovu kartu, ze ? Ale tu mi normalne ukazuje v spravcovi zariadenia, takze v celku nechapem ..
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak nejde iny router, tak bude problem v sietovej karte. Predpokladam, ze ju mas na doske a teda ak je doska v zaruke, tak je to na reklamaciu. Ale kedze je pravdepodobne, ze by si mohol az mesiac cakat na opravu dosky alebo na novu dosku, co urcite nechces, tak radsej obetuj 5 eur a kup si novu sietovu kartu.
Napísať odpoveď