rozchod po mojej chybe
Re: rozchod po mojej chybe
Preco si jej hovoril ze si to bral ale uz si skoncil? To nepochopim
Ked vies, ze odpoved bude na 99% nie, tak naco jej chces pisat? Potrebujes este raz prejst tymi debatami a vecnymi otazkami?
Citis sa zle, nechuti ti jest. To je bezny jav v takychto situaciach a presiel si tym hadam kazdy normalny clovek. Nelutuj sa. Snaz sa od toho odputat, vybehni s kamaratom na pivo, sportuj.
Citis sa zle, nechuti ti jest. To je bezny jav v takychto situaciach a presiel si tym hadam kazdy normalny clovek. Nelutuj sa. Snaz sa od toho odputat, vybehni s kamaratom na pivo, sportuj.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Preco mu niektori davate falosne nadeje?
anonym556 mal by si sa k tomu postavit ako chlap, je koniec a treba sa s tym zmierit. Ak nahodou bude chciet byt s tebou, tak urcite vysle signal, ale nateraz sa setupni na to, ze si o nu prisiel.
anonym556 mal by si sa k tomu postavit ako chlap, je koniec a treba sa s tym zmierit. Ak nahodou bude chciet byt s tebou, tak urcite vysle signal, ale nateraz sa setupni na to, ze si o nu prisiel.
Vcera si tu pisal, ze jej das pokoj a ty si cez noc nerobil nic ine, len si premyslall nad kinom. Podla mna si chory a tie antidepresiva len odzrkadluju tvoj skutocny stav. Mal by si vyhladat odbornu pomoc.
filipito : to ani ja sam nechapem ....niekedy proste clovek povie nieco co ani nechce ...
test : chory som nikdy nebol .. teda bral som te antidepresiva na panicku poruchu ..pretoze mi zomrel otec a maval som dost casto strach .. ale hlavu mam v poriadku .. aspon myslim teda
... ja jej pokoj davam nepisal som jej... ani nic podobne ... len som premyslal co by bolo najlepsie ... tod vsjo .. a falosne nadeje ?? nemam 18 aby som veril nejakym bachorkam ... sam dobre viem ze mam minimalnu sancu ... ale chcem sa o nu este pobit ... kazdy sa dokaze vzdat .. ale ja niesom kazdy ...
dneska mi napisala asi prvy krat po tyzdni ... napisala mi ci by som jej nieco mohol najst na webe .... neviem ci jej mam vobec odpisovat
test : chory som nikdy nebol .. teda bral som te antidepresiva na panicku poruchu ..pretoze mi zomrel otec a maval som dost casto strach .. ale hlavu mam v poriadku .. aspon myslim teda
dneska mi napisala asi prvy krat po tyzdni ... napisala mi ci by som jej nieco mohol najst na webe .... neviem ci jej mam vobec odpisovat
Normálne jej odpíš, veď napísala prvá. Zas aby si nevyzeral ako urazený, že ani neodpíšeš. Ale len tak neutrálne kamarátsky.
Ak ti napisala, tak jej odpis. Ale nepis jej nic ine a ani ju nevolaj do kina. Daj tomu este cas!
Typické, ozve sa keď niečo potrebuje. Zo slušnosti odpíš, ale toto už dávno skončilo. Stratila dôveru v teba, a tá sa buduje veľmi ťažko.
rainbow, nehovorím, že nemáš pravdu v tom, čo si práve napísala, ale tá baba mohla takisto napísať hocikomu inému.
Nehovorím, že sa má chalan nádejať, ale tak keby s ním nechcela byť nijak v kontakte, tak mu ani nenapíše. Možno, že aj ona ho chcela nejakým spôsobom "počuť" a preto si našla takúto alternatívu. Neviem, len moja domnienka. 
Veď možno aj hocikomu inému napísala. Ja tiež keď niečo potrebujem, napíšem viacerým ktorí to teoreticky môžu vedieť. Prvý čo odpíše alebo poradí, tomu poďakujem a ostatným dám vedieť že už netreba. 
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Hocikto jej kludne mohol osrat hlavu, tak sa ozvala jemu, lebo vie, ze jej pomozehd_ napísal:rainbow, nehovorím, že nemáš pravdu v tom, čo si práve napísala, ale tá baba mohla takisto napísať hocikomu inému.![]()
Ked uz sme pri tych konspiraciach, mozno mu napisala preto, aby si overila, ze je ok a ze sa na nu nehneva alebo ze na nu nezanevrel.
Podla mna po tyzdni vobec niesi cisty a vobec nie je iste ze ich nezacnes brat zas, podla mna si narkoman - ano lieky na recept su najrozsirenejsie drogy na svete a zacina sa boj proti zvysenej preskripcii v USA a pride to aj sem - v USA chodia ludia do mexika na lieky ako u nas do polska na kurence, mal by si zmenit aj psychiatra lebo zjavne mu je u riti ci ich potrebujes alebo nie a len zaraba tym ze ich do teba od smrti otca pcha aj ked ich uz mozno nepotrebujes a stal si sa na nich zavisly. Uz len to ze si to zamlcal na prvom rande. Nezamlcal by si lieky keby si ich bral kvoli chorobe. Ty ich uz isty cas beries lebo ti je po nich dobre a preto si sa hanbil - sam predsa vies ako si povedal ze HLAVU MAS V PORIADKU. Je to normalne, ja by som sa na prvom rande tiez nepochvalil napr. ze pijem prvu ligu (priklad). Mas vacsi problem ako stratenu lasku. Vyhladaj pomoc.
zajtra to budu 2 tyzdne a citim sa omnoho lepsie , ver ci never ale nechyba mi to vobec ba naopak ... bol som sprosty ... te lieky som bral len koli tomu ze som mal strach aby sa mi te stavy nevratili ... (strach , uzkozt) .. no teraz uz viem s istotou povedat ze si to uz nikdy do seba nedam ... nebol som zavisly ... pretoze keby som bol ... chybalo by mi to aspon troska ale nechyba ... akurat sa mi otvorila mysel .. cim dlhsie som cisty tym viac mi je zo seba sameho zle ... za vsetko co som spachal respektivne nespachal ...
Dufam, ze si jej nepisal alebo nevolal, ha? Ozvala sa sama?
napisal som jej ci by si namna nenasla chvilku cas vecer ... odpisala ze este nevie .. ze uvidi ... tak ma to troska potesilo samozrejme .. cakal som ze ma odfajci hned ako bude moct ... no zatial sa akosi neozvala ... uvidim .. pockam do vecera.. potom vam dam vediet .. ale moc ruzovo to nevidim
Si debil, viac neni co k tomu dodat.
Ak sa dnes stretnete, tak zožerem hajzlovú kefu, sám zakladateľ témy mi potom môže určiť, či s kečupom alebo horčicou.
Mozno si sa v tej bitke zachoval az privelmi agresivne a "sialene", to ju mohlo totalne vydesit. Spojila si tie antidepresiva s agresivitou a asi sa zlakla. To, ze ci s nou budes, Ti poradit neviem, ale na tie antidepresiva sa fakt vyser.. najdi si partiu, zabavaj sa, uzivaj zivota a o paru tyzdnov na tie sracky zabudnes.. prajem vela stastia 
dám ti len jednu radu
keď budeš mať v budúcnosti nejaký vzťah, lebo tento už ajtak nezachrániš, tak ho stavaj od začiatku na pravde. Nikdy nevieš, koľko ten vzťah bude trvať a ak to bude náhodou najdlhši vzťah tvojho života, tak ten nemože byť predsa založený na klamstve. Vieš vlastne prečo na teba zmenila názor? Podľa mňa každá normálna žena keď zistí, že si jej nejakú dobu klamal v možno nie podstatných veciach, tak začne uvažovať nad tým, v čom všetkom by si bol schopný jej klamať a máš to - dôvera je preč. Okrem toho, taká vec ako sú nejaké antidepresíva je dosť závažná, pretože mohla mať kľudne pocit, že ani nemala šancu ťa spoznať počas tej doby, čo ste boli spolu, pretože jednak si jej o tom nepovedal a jednak si bol pod vplyvom liekov. Keby to vedela, tak sa k tomu postaví inak, ak by jej to vadilo, tak to povie hneď na začiatku a ty sa nemusiš hrnúť do vzťahu, ktorý ako si sám napísal ti bol ajtak na začiatku ukradnutý.
keď budeš mať v budúcnosti nejaký vzťah, lebo tento už ajtak nezachrániš, tak ho stavaj od začiatku na pravde. Nikdy nevieš, koľko ten vzťah bude trvať a ak to bude náhodou najdlhši vzťah tvojho života, tak ten nemože byť predsa založený na klamstve. Vieš vlastne prečo na teba zmenila názor? Podľa mňa každá normálna žena keď zistí, že si jej nejakú dobu klamal v možno nie podstatných veciach, tak začne uvažovať nad tým, v čom všetkom by si bol schopný jej klamať a máš to - dôvera je preč. Okrem toho, taká vec ako sú nejaké antidepresíva je dosť závažná, pretože mohla mať kľudne pocit, že ani nemala šancu ťa spoznať počas tej doby, čo ste boli spolu, pretože jednak si jej o tom nepovedal a jednak si bol pod vplyvom liekov. Keby to vedela, tak sa k tomu postaví inak, ak by jej to vadilo, tak to povie hneď na začiatku a ty sa nemusiš hrnúť do vzťahu, ktorý ako si sám napísal ti bol ajtak na začiatku ukradnutý.