Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Royalflush
Guru wannabe
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
No neviem, práve som stál v prostriedku SW a bolo tam dokopy asi 7-10 hráčov, tak 3 mesiace dozadu (odvtedy som nehral) tam bolo určite 30+, mi to tam vždy sekalo aj.
Aha takze ty si stal o 13:30 v SW a podla toho usudzujes ze je tam nejak malo hracov ...Royalflush napísal:No neviem, práve som stál v prostriedku SW a bolo tam dokopy asi 7-10 hráčov, tak 3 mesiace dozadu (odvtedy som nehral) tam bolo určite 30+, mi to tam vždy sekalo aj.
/brain on
-
Royalflush
Guru wannabe
Stál som tam aj včera asi kúsok po desiatej a taktiež tam nebolo toľko ľudí, koľko si pamätám, že bývalo. 
Co ja viem je 2 tyzdne pred datacom, takze si mozeme povedat kolko ludi tam bude potom. Je pravda ze nas vcera okolo 10 vecer bolo tiez len okolo 25 online...Royalflush napísal:Stál som tam aj včera asi kúsok po desiatej a taktiež tam nebolo toľko ľudí, koľko si pamätám, že bývalo.
-
Royalflush
Guru wannabe
Tak ano, nad tým som tiež uvažoval, ale ajtak..
Inak hráš hordu či ali?
Inak hráš hordu či ali?
Ali, na BB sa da hrat aj horda ?
cawte hladam tbc server instant 70 only pvp styl defender,arena-turnament nieco v europe za skoru odpoved dakujem
hrával som na Twinstare a môžem len doporučiť, dobrý GM team, pravidelné eventy, dungy sa chodia aj na nízkych leveloch, priemer online ľudí 1300+
bg je vyrovnané ale vo väčšine vyhráva ali
stále sa skladajú raidy, a aspoň 5krát do týždňa je raid na OG alebo SW
bg je vyrovnané ale vo väčšine vyhráva ali
stále sa skladajú raidy, a aspoň 5krát do týždňa je raid na OG alebo SW
na twine robim GM chcem instant ale nie defender ani AT daky iny nemusi byt vobec cz/sk hlavne velka popaka pvp/areny
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
to myslíš, bandu tragedov, ktorá príde vybiť v trojici trade district, banku a aukciu? oh manBlur napísal: aspoň 5krát do týždňa je raid na OG alebo SW
nie myslím normálny raid na OGaruN napísal:to myslíš, bandu tragedov, ktorá príde vybiť v trojici trade district, banku a aukciu? oh man
ja neviem ako je to teraz, ja som tam hral už dávno a vtedy došli ku thrallovi
ale teraz čo počujem od kamoša tak sa portujú ku WC a tam aj pokapú
ono záleží či myslíš Phobos alebo Deimos, lebo na Phobose sa moc o tých raidoch hovoriť nedalo
Vcera bola pustena nova feature na officialnych serveroch : Cross Realm zone ( zony su spojene s ostatnymi serverami aby bola zarucena vacsia populiacia roznych zon vo svete WoW )
http://i.imgur.com/c7KQH.jpg toto sice neni s Burning Blade servera ale u nas to vyzera podobne , ale este viac ludi bolo v oblasti Dark Portalu
http://i.imgur.com/c7KQH.jpg toto sice neni s Burning Blade servera ale u nas to vyzera podobne , ale este viac ludi bolo v oblasti Dark Portalu
nelaguje to pri takom pocte hracov v oblasti?
-
Royalflush
Guru wannabe
Čo je zlé na BB horde?hypper napísal: Ali, na BB sa da hrat aj horda ?
-
aruN
Professional
nejaké to o dosť väčšie A ratio?
neviem ako teraz, ale dávnejšie tam bol pretlak A
Hral som na vela realmoch, ale nikde sa nehralo tak super ako na Outlande. Je to momentalne najvacsi EU realm. Online v spicke by podla limitu malo byt 25-30k ludi. Potom uz je fronta
(aj tie som zazil a s mop ich bude este vela). Kazdemu co ma aspon trochu rad pvp odporucam Outland. Lebo take masakre ako 5 raidov utociacich na sw nezazijete inde. Ak ma chcete kontaktovat tak momentalne expim alta. Ma nick Perník. Tu je jedno ukazkove video za warriora tanka cisto doexpeneho... Bolo tocene len tak z fun. http://www.youtube.com/watch?v=6uVRew0UiAE
-
Royalflush
Guru wannabe
Je to tam vyvážené H/A? Na Burning Blade hrám za alianciu, no chcel som si spraviť nejakého horďáka, no ako je aj vyššie spomínané, je ich tam strašne málo, tak hľadám nejaký server, kde by sa za nich dalo trocha pohrať. 
-
aruN
Professional
aaa protectors of the earth, milujem ten song ! a k tomu outlandu, rozmyslal som, ze zacnem hrat na nejakom inom serveri od piky, viacmenej ali a padol mi na mysel prave tengm4n napísal:Hral som na vela realmoch, ale nikde sa nehralo tak super ako na Outlande. Je to momentalne najvacsi EU realm. Online v spicke by podla limitu malo byt 25-30k ludi. Potom uz je fronta(aj tie som zazil a s mop ich bude este vela). Kazdemu co ma aspon trochu rad pvp odporucam Outland. Lebo take masakre ako 5 raidov utociacich na sw nezazijete inde. Ak ma chcete kontaktovat tak momentalne expim alta. Ma nick Perník. Tu je jedno ukazkove video za warriora tanka cisto doexpeneho... Bolo tocene len tak z fun. http://www.youtube.com/watch?v=6uVRew0UiAE
Teraz je uplne fuk kolko hra na realme ludi, ak je niekde malo tak sa to pospaja s ostatnymi realmami.
to Son-Goku : nie nelaguje
to Son-Goku : nie nelaguje
koľko máš potom fps pri takomto počte hráčov?hypper napísal: to Son-Goku : nie nelaguje