League of Legends
Re: League of Legends
To velmi nemam rad,ze niekto napise prvy,ze ide ad carry a ja to mam respektovat,ked som pred nim v pi*ku? Rovnako aj ja ,ked som posledny hram supporta a to ,co na mna zvysi a s nikym sa nehadam.Ludia casto pisu,ze supporta nevedia hrat a pritom ho len nechcu hrat.Posledne sa mi to stalo uz Xkrat v hrach.Napojim sa a posledny hned napisal ,ze ide mid.Hovorim si serem nanho,lebo ja sa s nim nepotrebujem hadat,vzal som si junglu,ale jeden,co bol pred nim si vzal mid.Prisla rada nanho a on si vzal tiez mid.Nakoniec som musel leavnut..
-
lekoklatik
VIP
Ja to robim tak, ze napisem co nemozem hrat. Povacsine je to jungle (na tu si v ranked moc netrufam).
Last pick je vacsinou support.
Neraz som mal prvy pick a zobral som si rovno support.
Myslim si ze votekick by bol zneuzivany (tak ako napr. v CS, partia sa dohodne a chudak sam chalan dostane kick).
btw hram tak 2 hry niekedy od 22:00.
P3 hry som sa do toho zas dostaval ale hru som vyhral asi len jednu. Najskor som si myslel ze potrebujem fakt viac hier aby som si zahral ako kedysi, ale po vcerajsich hrach co som dal fakt vsetko co som mohol som prisiel k tomu, ze to asi hra ozaj viac kktov ako inokedy. Ale neriesim : )
Last pick je vacsinou support.
Neraz som mal prvy pick a zobral som si rovno support.
Myslim si ze votekick by bol zneuzivany (tak ako napr. v CS, partia sa dohodne a chudak sam chalan dostane kick).
btw hram tak 2 hry niekedy od 22:00.
P3 hry som sa do toho zas dostaval ale hru som vyhral asi len jednu. Najskor som si myslel ze potrebujem fakt viac hier aby som si zahral ako kedysi, ale po vcerajsich hrach co som dal fakt vsetko co som mohol som prisiel k tomu, ze to asi hra ozaj viac kktov ako inokedy. Ale neriesim : )
-
zeto750
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Presne tak napisem im ze mozem ist trebars mid, solo alebo bot lane ale zrazu napisu dalsi ze idem mid dalsi dvaja ze bot tak ja ze mid a ten za mnou pise ze sa mozem po*ebat a to ma stve... je to teamova hra tak ak nieco chce napise to hned a nie potom neskoro a hned je drzi...
-
Geogomeogo
Light Professional
No, čo si myslím ja, že prvý by sa mal pickovať support, aby sa nedal counternuť, ak máte až second pick, tak support a jungler, tí sa v podstate counternuť nedajú. Je dosť sprostosť napr. prísť, a ak si nieste úplne istý, že rozbijete hockoho na danej lajne s daným championom, picknuť napr. top alebo mid. To je asi tá najväčšia blbosť.
//no neviem, myslím, že to je dosť diskutabilné... záleží aj od toho, ako daný hráči vedia za tých championov hrať, + ked blitz pullne carryho na max range z brushu, nemyslím, že taric má veľa času na reakciu
//no neviem, myslím, že to je dosť diskutabilné... záleží aj od toho, ako daný hráči vedia za tých championov hrať, + ked blitz pullne carryho na max range z brushu, nemyslím, že taric má veľa času na reakciu
pickni si prveho blitza a ked maju superi rozum tak picknu tarica.. a mas po srande
a to ze by sa zneuzival votekick, si nemyslim, ked by to fungovalo ako surrender (4vs1) a ten co by bol kicknuty by max opustil queue na 2-5minut. leen tu darmo take navrhy pisat, nic nezmozeme
a to ze by sa zneuzival votekick, si nemyslim, ked by to fungovalo ako surrender (4vs1) a ten co by bol kicknuty by max opustil queue na 2-5minut. leen tu darmo take navrhy pisat, nic nezmozeme
no to je skvele,ze napises,ze mozes ist bot/mid,top.Len vies,ked napise 70% ludi ,ako sa mi stava hned "carry,mid or top" a nikto nechce ist supporta,tak neviem no.
konecne som sa ako tak vyhrabal z toho najhorsieho (pohybujem sa tak okolo 1250 hore dole) a musim povedat ze uz ovela castejsie hravaju hraci supporta... malokedy sa stane aby ho bral last pick
toto nám spravil enemy blitz, všetci že wtf kam zmizol baron

Hlavne ze to je uz davno fixnute. Chod oblbovat niekam inam.
Ale ja som nenapísal kedy a neviem ani o tom že je to fixnuté, len som to našiel na yt lebo sa nám to stalo na hre, nemám potrebu nikoho oblbovať.
akurat som dnes rozmyslal ci sa da za blitza s Q ckom pritiahnut baron:D..
ked mi ide najlepsie ashe naco budem znasilnovat hru supportom,s asheom nastava vyssia sanca na vyhru.hrajem aj ajaruN napísal:ak sa hlásiš na ranked, nauč sa hrať všetky posty
-
Sarger
Guru wannabe
Správny hráč zahrá čokoľvek čo tím potrebuje... ostatné sú len výhovorky.
cital som nejaky navod od hraca alebo co ako zvysit svoje elo. Ze bol 1. v ranku aspon na 3 mesiace a pisal aj ze je najlepsie sa naucit hrat jedneho championa ale poriadne. takze neviem teraz co je lepsie.
heh co mi vyskocilo random
-
xH4wK
a co ked ti ho zabanuju ?mufazo napísal:cital som nejaky navod od hraca alebo co ako zvysit svoje elo. Ze bol 1. v ranku aspon na 3 mesiace a pisal aj ze je najlepsie sa naucit hrat jedneho championa ale poriadne. takze neviem teraz co je lepsie.
Aha,vies lenze ,ked dojde do rankedu 5 ludi z toho 4 napisu ,ze hraju len top,mid alebo carry,tak to je troska blbe.Samozrejme kazdy hrac ma svojich mainov a mysli si,ze dokaze vyhrat hru,no realita je potom ina troska.Navyse nezabudaj,ze aj ostatni hraci si chcu zahrat aj ine pozicie.Nebudem vkuse hrat jungle a supporta len preto,ze niekto je najlepsi za carry.Samozrejme povazujem za nutne este napisat aj spravanie hracov.Stalo sa mi velakrat,ze som sa napojil,bol som prvy a posledny ma poprosil ,ci by som nemohol ist za supporta,pripadne sa nas spytal,ci nemoze ist za carry,ze to hrava casto atd.To uz clovek vezme inak,ked sa slusne opyta a caka na odpoved.Ako ked napise ,moj main je carry a hram to alebo nic/pripadne trollim..No moj nazor je stale rovnaky nato.Kazdy by mal vediet zahrat kazdu poziciu aspon priemerne.
ja som nepisal ze je to tak len ze to som cital. A bolo tam este ze najlepsie sa je naucit hrat nezvycajnych championov cize takych co su malo banovany
-
lekoklatik
VIP
kevyn - ked si chces ZAHRAT za nejaky iny post nez hravas, go normal game.
Ale ked chces VYHRAT nejaku hru, zober si to co ti ide najlepsie + skus obcas verit ked niekto pise ze jeho hlavny je ten a ten champ.
Ked som ja hraval ranked, tak som skoro vylucne hraval support, pretoze ta klasa mi fakt sedi. Nenavidim ked neviem co sa na mape deje. Milujem ked znicim nepriatelsku wardu. etc..
Ale ked chces VYHRAT nejaku hru, zober si to co ti ide najlepsie + skus obcas verit ked niekto pise ze jeho hlavny je ten a ten champ.
Ked som ja hraval ranked, tak som skoro vylucne hraval support, pretoze ta klasa mi fakt sedi. Nenavidim ked neviem co sa na mape deje. Milujem ked znicim nepriatelsku wardu. etc..
Leko: asi sme sa nepochopili.Ja nehovorim,ze si chcem ist skusit hrdinu do rankedu.Ja hovorim o tom,ze si chcem v rankede zahrat aj ine pozicie ako dookola support,jungle.Samozrejme si do rankedu nevyberem hrdinu,co som hral 5x.Snazim sa hrat vsetky linky a vsade mam svojich favoritov ktorym verim.Inak dalsie minus je aj v tom,ze sa mi castokrat stale,ze som mal so supportom skore 0/11/32.
Hned flame,ze nech ma reportnu za feeding,ale nikto nevidel,ze som nafeedil nase carry v early game a ze som zachranoval svoj team.(radsej padnem ja,dam 150goldov ako keby mal padnut niekto z mojho teamu za 300g).Vsetci vidia len to finalne skore ,ze carry ma 20 killov a hned je najlepsi,vsetci mu pisu,ze dobre odohrate a na ostatok teamu sa nekukaju.Dobre odohrate nemusi znamenat,ze ma niekto vela killov a malo smrti.
Hned flame,ze nech ma reportnu za feeding,ale nikto nevidel,ze som nafeedil nase carry v early game a ze som zachranoval svoj team.(radsej padnem ja,dam 150goldov ako keby mal padnut niekto z mojho teamu za 300g).Vsetci vidia len to finalne skore ,ze carry ma 20 killov a hned je najlepsi,vsetci mu pisu,ze dobre odohrate a na ostatok teamu sa nekukaju.Dobre odohrate nemusi znamenat,ze ma niekto vela killov a malo smrti.