Chcem kúpiť auto
-
Vitaaa
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
no to mňa tiež... lebo celkom to smrdí ako zápalka
dam echo ked budem vediet
-
p4ra
Redeemer
Ked som este mal Octaviu, tak mi na nej v zime praskol blok motora. Ale mal som auto v zaruke, tak to dali dokopy a jazdilo sa dalej.CheZteR napísal:nikdy som nestretol nikoho osobne, komu by praskol blok motora, ako fakt, nerobim si srandu, ani na nic nenarazam, vela krat som o tom pocul, ale osobne nepoznam nikoho, komu by sa to stalo
co si s tym robil?
Teraz to znamená, že Octavia je v /spoľahlivosti/ kvalite materiálov a spracovania na úrovni Dacie? :sarcasm:
-
Vitaaa
Expert
nie to znamená, že ak kupuješ auto, tak jedine bez bloku motora
-
p4ra
Redeemer
Je to proste len blba smola. Mohlo sa to stat komukoľvek, že áno. Ja by som to nevidel tak tragicky podľa tých testov. Určite majú nejaký zmysel, ale je to len o tom, že ako sa človek o to auto stará, či mu dopraje pravidelny servis, či zahrieva motor, nechá vychladnúť po jazde atď. A tiež o tom, mať šťastie a natrafiť na dobrý model.
-
johny541
King
A hlavne treba zvážiť aj povahu zákazníkov, ktorí si tie autá kupujú. Tak ako napísal para. Aj tam tie testy nemusia hovoriť pravdu o tom koľko to auto vydrží reálne. A ten blok motora, jednoducho človek niekedy natrafí na zlý kus. S tým nič nenarobíš.
oco chce kupit nove auto cca do 25 000€ dajte nejake typy najlepsie take s ktorymi mate skusenosti je to jedno ci benzin alebo diesel doteraz mal peugeot 1,6e 2007
hatch/sedan/combi/suv
mesto/dialnica - iba mesto?
mesto/dialnica - iba mesto?
Však si čítal, že mu je jedno, či benzín, či diesel, tak mesto/diaľnica by som ani neriešil. Aj tak si kúpi také, aké sa mu bude páčiť.
oco absolutne take veci neriesi kde kolko chodi ja chcem len typy napriklad co mate doma ale len nove auta
//autoeditácia príspevku (23 Sep 2012, 10:23)
oco absolutne take veci neriesi kde kolko chodi ja chcem len typy napriklad co mate doma ale len nove auta
//autoeditácia príspevku (23 Sep 2012, 10:23)
ked ti to je absolutne jedno, miesto toho aby sme tu pisali typy na 2 strany, otvor si autobazar.eu, zadaj limit 25tis€, zaskrtni iba nove auta, zorad od najvyssej ceny a vyberaj si, nemame tu co radit, kedze mu je vsetko absolutne jedno 
ked si vyberie 5 aut, vrat sa tu a napis co si vybral, potom mozme radit
ked si vyberie 5 aut, vrat sa tu a napis co si vybral, potom mozme radit
Rozpočet je pekný. Škoda toho, že to musí byť "funglovka" tam ťažko nájdeš v strednej triede niečo s lepšou výbavou.
Skús sa ho spýtať či to môžu aj polročné - ročné jazdenky s nájazdom napr 10tis. km.
Skús sa ho spýtať či to môžu aj polročné - ročné jazdenky s nájazdom napr 10tis. km.
po celom doobedi sme dospeli k novemu mercedesu A180 alebo peugeot 508 2.0hdi este v hre je wv tiguan 2.0tdi
ty vole tak to už hej, tomu vravím nevedieť čo chcieť
veď každé z tých áut je iné a na iný účel
iný pocit z jazdy, proste všetko iné
tu fakt ide len o to čo sa zapáči dizajnovo
tu fakt ide len o to čo sa zapáči dizajnovo
-
chlapec10
Addict
ja nechcem byt sprosty.... ale najprv sa tu clovek rozprava o 25k a zrazu sme pri MB A 180?

len tak som strelil vyhladavac, auto sice nie su fungl nove, ale maju minimum KM a zaruku...
a hen:
http://volvo-v70.autobazar.eu/20-t-kine ... 35689.html
http://audi-a4.autobazar.eu/20-tdi-attr ... 63198.html
a to su len prve co vyhodilo
len tak som strelil vyhladavac, auto sice nie su fungl nove, ale maju minimum KM a zaruku...
a hen:
http://volvo-v70.autobazar.eu/20-t-kine ... 35689.html
http://audi-a4.autobazar.eu/20-tdi-attr ... 63198.html
a to su len prve co vyhodilo
Pokiaľ musí byť úplne nové, tak ja by som asi bral takéto niečobonno50 napísal:oco chce kupit nove auto cca do 25 000€ dajte nejake typy najlepsie take s ktorymi mate skusenosti je to jedno ci benzin alebo diesel doteraz mal peugeot 1,6e 2007
http://suzuki-grand-vitara.autobazar.eu ... 30473.html benzín
http://ford-kuga.autobazar.eu/20-tdci-t ... 58190.html diesel
ale každopádne by bolo dobré, keby si povedal aký typ auta zháňa....
takto fakt mozme pokracovat na 2-3 strany, proste musi si vybrat on, on ho kupuje, on vie co sa mu paci, kedze nevie ake chce, a je mu vsetko jedno, fakt tu nema zmysel hadzat typy, musi si vybrat on, a dat nam svoj vyber, my to mozme uz len zredukovat
a potom pripadne poradit

// za doobedie si vybral malý hatch, veľký sedan a SUV, z toho sa naozaj nedá vyčítať aké auto chcebonno50 napísal:po celom doobedi sme dospeli k novemu mercedesu A180 alebo peugeot 508 2.0hdi este v hre je wv tiguan 2.0tdi
Ja ti odporúčam Mercedes Áčko. Za trest. Aby si nabudúce viac rozmýšľal.
snim je aj ponozky tazko kupovat neviem co je natom ze som napisal auto do 25k a vybral A180 nova zacina za 22500 tak pokial ma mozog neklame je to menej ako 25000
oco kupuje tak ze ,mam 25k vo vacku a kto co ponukne najzaujimavejsie ,asi take je jeho kupovanie
oco kupuje tak ze ,mam 25k vo vacku a kto co ponukne najzaujimavejsie ,asi take je jeho kupovanie