3 x reklamacia - Nový tovar - Zase pokazeny

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Marek991
Novice
Novice

3 x reklamacia - Nový tovar - Zase pokazeny

Príspevok od používateľa Marek991 »

Dobrý deň chcel by som sa spýtať 1 vec. V jednom nemenovanom športe som si kúpil kopačky.Prvé týždne boli dobre no potom sa začala odliepať na ľavej kopačke špička .. Stalo sa to 3 x na tom istom mieste . No na tretí krát my ponúkli nový tovar (nepovedali my že môžem žiadať peniaze .. ) to som si myslel že to len tá séria tých kopačiek bola taká kazivá .Tak som si teda vybral nové. Tak teraz sa zase chystám do toho obchodu lebo sa my odliepa špička (to sa tam chystám dokopy už 4 x za 2 roky ) Teraz neviem že či môžem žiadať peniaze hneď od predajcu keďže tam už idem 4 x a som nespokojný s kvalitou a pritom nehovorím že to každú reklamáciu musím čakať mesiac na opravu keďže hrávam futbal skoro pravidelne tak si myslím že toto už ďalej nepôjde .. ! Za každú radu Ďakujem :D
rainbow
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: 3 x reklamacia - Nový tovar - Zase pokazeny

Príspevok od používateľa rainbow »

Nie je to náhodou tak, že pri tretej reklamácii už automaticky dostávaš späť peniaze? Oni ti vlastne tie peniaze aj ponúkli ako čítam, ale ty si si vybral nový tovar. To je ako keby ti dajú peniaze a kúpiš niečo iné. Takže zase sa vynuloval počet reklamácii, a ideš vpodstate len na prvú reklamáciu toho nového produktu.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

znicit 4 kopacky za 2 roky, hmm, bud hras futbal nonstop alebo potom neviem, kde moze este byt chyba :D
urcite ti to bude tak ako sa pise vyssie... 3 reklamacie a moznost volby, potom odznova
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

tak keby si hral futbal tak vieš ako sa to dá, po 2 mesiacoch ak nie aj skôr sa ti začne odliepať špička alebo bok kopačky, hrával som a tento problém som mal stále a nielen ja, takto sa to teraz vyrába...

a tak ako píše rainbow, máš nové kopačky ktoré ti ponúkli a ideš s nimi na prvú reklamáciu, peniaze ti vrátiť nemusia...
Marek991
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Marek991 »

No ok :/ tak idem odznova !! toto je kvalita .. :/ smutné no
phatres1994
Star
Star

Príspevok od používateľa phatres1994 »

ja som dal za mercurial vapor 8 160 a mam ich asi 4 mesiace no a uz ich posielam na reklamaciu :) polamali sa mi zadne stopere co by som nikdy nepovedal...kopacky z netu nechcem menovat ale isto ak hras futbal tak tu stranku poznas som zvedavy ci to nezamietnu.....k tvojmu problemu ber si ctr alebo tiempa s tymi som problem nemal minimalne rok :)
Napísať odpoveď