Borderlands 2
Borderlands 2
O pár hodín tu máme Borderlands 2, v ktorom sa dočkáme nových hrdinov, mapy a veľa veľa dalšieho. Tak čo, tešite sa? 
Re: Borderlands 2
Zbytočne by som sa teraz tešil, keď ju zatiaľ nemám a v blízkej dobe asi ani mať nebudem 
-
frankocean11
Medium Star
Jasne, preorder mam už od minulého piatku 
Bude tam ten bug so save a zbranami? Ja to nechcem hrat tyzdne 
Kamarat mi hodil vcera upiratenu verziu. Bol som hrozne zvedavy a nevydrzal som na preorder. Pre mna osobne je to spolu s Max Payne 3 najlepsia hra roku. Som zatial iba lvl 11 so Zer0m (asi milion krat lepsi herny zazitok ako s Mordecaiom). Paci sa mi cely ten storytelling, ktory je este sarkastickejsim, ako povodna hra. Questy su konecne pestrejsie a zabavnejsie, pozitivne hodnotim aj este vacsie mnozstvo zbrani. Ako velikanske plus hodnotim moznost "locknut" si FPS a podla toho nastavi detaily, aby neklesli pod danu hranicu. Vdaka tomuto to mozem hrat bez absolutneho trhnutia aj na mojom notebooku. Spoilery davat nebudem, screenshoty mozem postnut na poziadanie.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Preorder mám od tej doby čo sa na jeden deň objavil na Steame. Hra už stiahnutá len čo to šlo (a upozornili ma na to). Tak už len počkať, vybrať postavu a ide sa na to.
Možno by sme potom mohli dať co-op keďže SP a MP je to isté.
Možno by sme potom mohli dať co-op keďže SP a MP je to isté.
Ja som si to chcel kupit ale demo neni a bojim sa narocnosti. Zas to nehcem hrat na low detailoch. Teraz budem musiet siahnut na piratsku verziu pretoze opat chyba demo.
Kazdopadne toto ma potesilo.Shark_360 napísal:Ako velikanske plus hodnotim moznost "locknut" si FPS a podla toho nastavi detaily, aby neklesli pod danu hranicu.
Tak ja po vsetkych tych recenziach som dnes skocil do brlohu a urobil tiez predobjednavku. Takze bud zajtra alebo v pondelok hram 
Tiež mám preorder a už len čakám na zajtrajšok. Po pár leveloch pridám názor. ..
upirátená verzia na disku už druhý deň a skrátka nie je kedy
neskôr kupujem takmer určite
-
DeJF
Addict
http://www.hojko.com/post1699390.html?h ... 2#p1699390 dfuck ?
ani som nevedel že som tu temu robil o_O
mne to hned bolo divne, ze taka hra a nie je tu tema 
-
maracigana
Expert
táto hra má len coop alebo aj Mp ako v bf3 kde sa na 1 mape mlátime? 
ak dobre viem tak len coop aspon ja som nic ine nepostrehol co je skoda, DM by sa tomu hodil 
Len coop.
Prepáč DeJF, dal som to do Search a zrejme som si ju nevšimol.DeJF napísal:http://www.hojko.com/post1699390.html?h ... 2#p1699390 dfuck ?ani som nevedel že som tu temu robil o_O
ked hrate coop ako komunikujete? ked pouzivame skype tak ja pocujem aj zvuky toho druheho. je to dost otravne. pouziva sluchadla s mikrofonom.
-
aviceN
Guru
nie som si isty, ale myslim ze to moze sposobovat microphone boost...skuste prejst na team speak/ventrilo/mumble etc. a nech kamarat skusi pouzivat push-to-talk
Uz aj jednotka to mala defaultne, nech si to kamos vypne v optionsoch.
dikes, pozriem sa na to.