Google Nexus 7 - Dostupnosť?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Google Nexus 7 - Dostupnosť?

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

Kedy sa u nás začne predávať tento tablet?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Google Nexus 7 - Dostupnosť?

Príspevok od používateľa rochedo »

Agem udava http://www.agem.sk/produkt/nexus-od-goo ... 17265.html 28.09. Mam ho predobjednany a povodne som ho mal mat na buduci tyzden a teraz to posunuli.
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Na tejto stránke http://www.shoppie.sk/google-nexus-7-16gb/d-127780/ zase píšu 3.10. a pôvodne tam bolo 17.9.
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

chalani , ma to slot na SIM ? da sa cez to aj volať? :)

//autoeditácia príspevku (20 Sep 2012, 19:34)
este otazocka: potrebujem tablet na ktorom sa da vyuzivat mobilny internet a najlepsie by bolo , keby sa cez to dalo aj volať:) existuje vobec taky? :D
dik
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Nie, nemá to 3G. Volať by sa dalo cez Wi-Fi a nejakú aplikáciu. Na čo potrebuješ volať s tabletom? Hľadaj 3G :wink:
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

potrebujem co najkomplexnejšie zariadenie:) cez 3g tablety sa volať dá?
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Áno.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

to, že má 3G ešte neznamená, že sa dá z neho volať. To 3G je tam hlavne na dáta, či sa dá z neho telefonovať si treba overiť.
btw... volať z tabletu? Máš k tomu nejaký dôvod?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

3G je nieco ine a gsm modul je nieco ine, potrebujes tablet, ktory ma gsm modul, ci sa mylim?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Tusim sa to udava len ako 3G, ak chces volat, aj tak je potrebne si doinstalovat aplikaciu na volanie.
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Swollo: mám:) net mám na gsm karte , pričom si dám spraviť klon samotnej gsm karty. bude aj v telefone aj v tablete:) v poslednej dobe som rozbil viac telefonov:D a teda taka mensia zaloha na urcitu dobu by nebola zla atd. V samotnej podstate uz ked tam mam kartu ,tak by sa mi ten tablet podvedome zdal taky offline:D
inak : nasiel som zaujimavy tablet:) Samsung Galaxy Note 10.1 ... skoda tej ceny... ale asi zainvestujem:)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Co je na Samsung Galaxy Note 10.1 az take zaujimave, ak nepocitam vydrz baterie??? Podla mna je to nadpriemerny tablet, ktorych je na trhu dostatok, niekoho mozno ohuri perom a mozno infra na ovladanie televizoru (vyuzijes raz za tri roky), ale inak nic takeho. Po sw vybave je tiez lepsi, ale Play ma tolko aplikacii, ze aj z uplne biedneho tabletu dokazes spravit tablet plny skvelych aplikacii. Mne by tych skoro 600 eur bolo luto.
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

dobre , hojko: mas silne slovo! co by si odporucil ty? :) P5100 je rozumnejsie? za 3 kila? :) dvojjadro 1ghz?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vsetko zalezi od tvojich poziadaviek, ze ci chces 10 alebo 7 palcovy displej. Mne sa viac pozdava 7 palcovy, je to mensie, spratnejsie, lepsie sa na tom pise ked ho drzich medzi rukami, pride mi to celkovo praktickejsie. Ak chces na tom citat knihy alebo nieco podobne, tak je uz lepsi ten 10 palcovy, ale ten sa mne zdal uz dsot velky, ved to je skoro velke ako kancelarsky papier A4. Model P5100 je Galaxy Tab 2 s 16GB pamatou ako divam, ale ten stoji okolo 430 eur. Neviem aku ma Samsung ponuku tabletov, je siroka a ak najdes s 3G a 8GB pamatou, tak postaci to, lebo za rozdiel medzi 8GB a 16GB si kupis niekolko pamatovych kariet, takze sa da dost usetrit na tom.

Ako altnernativu tam mas toho dost vela, je tam Prestigio, Huawei, Asus, Acer alebo aj ine znacky. Len pre porovnanie uvediem Huawei Mediapad, ktory mam ja. Ten ma 1,2GHz dualcore procesor, 1GB RAM, 8GB miesta + mam k tomu 8GB pamatovku, ma to uz Android ICS... Novy stoji okolo 350 eur, ale kedze ho ma napr. Orange v akcii k internetu, tak sa uplne nove daju kupit za 170 eur. A to je myslim si taka cena, ktora nema konkurenciu. Porovnatelne je to v pohode s Galaxy Tab 2, ktory zozenies za 2x tolko. Konkurentom mozu byt aj zariadenia od Prestigio, napriklad Prestigio MultiPad 9.7 Ultra (najdes ho tiez pod oznacenim PMP5197D), ten sa predava za sumu okolo 230 eur. Zaujimavou volbou by mohol byt tiez novy Huawei MediaPad 10 FHD, ktory ma uz 4-jadrovy procesor, 1,5GHz, FullHD, 2GB RAM, 8mpix fotak..., tak to je uz nieco viac na urovni. Niekomu vsak moze prekazat cinska znacka Huawei, ale v porovnaniach vysiel lepsie ako napr. iPad 3. Ohlasena cena 450 dolarov ci kolko to bolo moze byt tiez lakava, vzhladom na ceny tabletov od Samsungu ci Applu.

V prvom rade si teda napis poziadavky, ci chces 7 alebo 10-palcovy displej, ci chces Android alebo iOS, ci chces 3G alebo ti postaci len wifi, ci chces kvalitny fotak alebo staci len fotak do poctu (ja som tusim za 10 mesiacov nespravil este ani jednu fotku, okrem toho, ze som skusil asi 3 fotky, ked som tablet kupil), aku kapacitu pozadujes a ci ti v buducnosti staci rozsirit tablet o pamatovu kartu a hlavne si nastav cenovy strop. Ak by som mal kupovat tablet ja, teraz urcite nekupim tablet v tej cene, ktoru si uviedol, pretoze sa mi to zda predrazene a fakticky na 90 percent mi ten tablet ponukne takmer totozne veci ako tablet, ktory stoji polovicu z toho.
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

hojko: no chcem urcite 10 palcovy , určite 3G , na značke nezáleží .. chem ho v podstate ako vec , ktorá mi nahradí laptop pri cestovaní... nie na prácu , ale zábavu a zabitie času . zapáčilo sa mi aj to ,že niektoré tablety sa núdovo dajú s gsm kartou využívať aj ako telefón ( osobné dôvody , prečo by som to chcel :D )...
zo všetkých porovnaní mi vychádza najlepšie niečo od samsungu:D ale nebránim sa ničomu inému... keby to dovoloval iPad , tak nerozmýšlam a asi by som išiel do neho:)
este am trosku odrádza uzatvorenosť tohto systému:/ bol som dlhorocnym iphonisotom a prave po prechode na android som az kukal.. kolko dobrých vecí je v markete zadara:)

naśtudoval som ten huawei... a vyzera to mega... len to vyzera tak ze sa to este nepredava :-S je to 3g?
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Mal by sa začať predávať ešte v septembri, tak tu by si ho mohol kúpiť možno tak do mesiaca.
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

The HUAWEI MediaPad 10 FHD WiFi version is now available in China, and will begin shipping to Germany, Sweden, Russia, Belarus, Korea, Bahrain, and Kuwait in September, with other markets to follow.

ale o cene na europsky trh som nikde nenasiel ani ...
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Páči sa mi ,ako sa z témy o Nexuse stala téma o kúpe tabletu s 3G :D Ak sa ku niekomu z vás dostane nexus dajte vedieť :wink:

//autoeditácia príspevku (26 Sep 2012, 17:00)
V DATARTe za 229e :http://www.datart.sk/Tablet-ASUS-Google ... paign=feed :shock:
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

ale len predobjednávka. Dostupný bude v októbri

//autoeditácia príspevku (29 Sep 2012, 17:02)
dnes típek z asusu vravel, že konkrétne 10.10. Takže kto kupuje?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Ja to mam predobjednane z Agem-u :)
Napísať odpoveď